Wedstrijden WVF 1

25-01 WVF - ZAC
           aanvang: 14.30 uur
01-02 Vroomsh. Boys - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF JO10-1 beleeft geweldige middag in het MAC3PARK Stadion


Geplaatst op: 16 december 2018

wvf voetbal westenholte JO10-1 Mac3Park1

Afgelopen vrijdag 14 december mochten de boys van WVF JO 10-1 een tweetal oefenwedstrijden spelen tegen 2 jeugdteams van PEC JO 9-1.  We moesten ons om 15:30 uur melden bij het stadion. Vol ongeduld stonden de kinderen te wachten, want wat hadden ze er veel zin in om in het stadion te spelen. We werden keurig ontvangen door de hoofdscout Jan Kemkens van PEC Zwolle en het was dan zover, omkleden en dan snel het veld op. Met veel ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden op de tribune, werd begonnen aan de eerste wedstrijd.

Wedstrijd
Het begin was een beetje onwennig en binnen een minuut lag de bal erin, want die jongetjes van PEC Zwolle kunnen wel erg goed voetballen. De boys van WVF lieten zich van hun goede kant zien en ging er daarna vol op en de 1-1 lag er al snel in. Hierna hadden de boys de smaak helemaal te pakken en er waren zelf fases in de wedstrijd dat we de tegenstander volledig in de tang hadden en de ene na de andere mooie goal elkaar opvolgden. Uiteindelijk wonnen de boys dik verdiend met 7-3.

Na een korte drinkpauze gingen we starten met de 2e wedstrijd. De boys hadden vol gas gegeven de eerste wedstrijd en zo ging men ook van start want binnen no time stonden we alweer met 1-0 voor. De wedstrijden werden in een zeer hoog tempo gespeeld en PEC liet zich ook van hun beste kant zien en de met rust was het zeer spannend en stonden we nipt voor met 4-3.  In de korte pauze even goed overlegd hoe we het laatste stuk van de wedstrijd gingen spelen en dit pakte geweldig uit.

Er werd veel en goed gecombineerd en ene goal was nog mooier dan de andere en we wonnen uiteindelijk verdiend met 8-4. Een geweldig resultaat van de boys van WVF JO 10-1, die met een luid applaus vanaf de tribunes werden bedankt voor hun geweldige prestatie.

Competitie
De boys hebben vorige week de competitie afgesloten en hebben het hierin fantastisch gedaan. Elke week was het een genot om naar te kijken en de tegenstanders werden over het algemeen met grote overmacht verslagen en op 3 wedstrijden na haalden de jongens elke week de dubbele cijfers. Helaas hebben we 1 “angstgegner” FC Dalfsen en van dit team werd zowel in de beker en de competitie terecht verloren, maar er komt een keer een dag dat het een keer anders zal zijn.

Het Team
Almar, Alseni, Duuk, Manuel, Michael, Robin, Sander en Thijs enorm bedankt voor dit geweldige half jaar en we hebben alweer enorm zin in de 2e seizoenshelft. We kunnen bijna niet wachten om elke week weer naar jullie geweldige balkunsten te kijken. De kracht van dit groepjes jongens is dat ze elkaar enorm aanvullen en echt opereren als een TEAM.

wvf voetbal westenholte JO10-1 Mac3Park2

wvf voetbal westenholte JO10-1 Mac3Park3


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle