Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF JO11-14 op bezoek bij Huntelaar


Geplaatst op: 11 april 2017

wvf voetbal westenholte schalke4

Een orkaan van supportersgeluid, een volgepakt, indrukwekkend en hypermodern stadion, een klinkende overwinning en natuurlijk Klaas-Jan ‘Hoentelaar’. WVF JO11-14 mocht zaterdag 8 april op bezoek in Gelsenkirchen bij Schalke 04 tegen VFL Wolfsburg en het werd een avontuur om niet snel te vergeten.

Prijsvraag

De jongens van JO11-14 hadden onlangs, mede dankzij de stemmen van veel WVF-ers, een prijsvraag gewonnen van Schalke Auf Tournee. Het doelpunt dat het team scoorde in een wedstrijd tijdens het zaalseizoen kreeg uiteindelijk op Facebook verreweg de meeste stemmen, met als prijs 14 kaarten voor een wedstrijd van Schalke 04, één van de grootste clubs van Duitsland.

wvf voetbal westenholte schalke1

Voetbalfeest

Dat voetbal in Duitsland veel meer is dan 22 mannen (of vrouwen) die 90 minuten lang tegen een bal aantrappen, bleek al op weg naar het stadion. Ruim voor aanvang van de wedstrijd vonden de eet- en dranktentjes al gretig aftrek. De ruimte rond het stadion had veel weg van een groot festivalterrein. De jongens hadden daarbij veel bekijks, niet alleen omdat ze al ‘Zwolle, Zwolle’ – scanderend door de blauw-witte menigte liepen, maar ook dankzij hun zwart-blauwe WVF-trainingspakken.

wvf voetbal westenholte schalke2

Niet uitgekeken

Eenmaal in het stadion werden de ogen nog veel groter, vielen de monden open van verbazing en kon het feest echt beginnen. Met ruim 61-duizend toeschouwers was de Veltins-Arena uitverkocht én, met uitzondering van een klein vak met uit-supporters en de zwart-blauwe trainingspakken van 123-inkt, alles in blauw wit. En dan mochten de jongens ook nog eens op de eerste rij, aan het veld zitten. Spelers (zoals Bazoer bij Wolfsburg en Huntelaar bij Schalke) en trainers (Andries Jonker bij Wolfsburg) waren bijna aan te raken, kon het nog mooier?

Zingen

Ja het kon nog mooier. Al in de 6e minuut ontplofte het stadion na het openingsdoelpunt van de thuisploeg. En een kwartier later viel ook de 2-0. De jongens van WVF juichten daarbij minstens zo hard als de fanatieke Königsblauen en al snel haakten ze makkelijk in bij de ‘jalalalala la la la la la laaa, Schalke  noel vier’… Na de rust bouwde de thuisploeg de voorsprong nog verder uit tot 4-0. De penalty die Mario Gomez namens de bezoekers kort voor tijd nog binnenschoot mocht de pret niet meer drukken.

wvf voetbal westenholte schalke3

Kers op de taart

Al die indrukken, de galavoorstelling van de thuisploeg, 5 doelpunten, het was al meer dan de jongens vooraf op hadden gehoopt. Maar er was nog wel één wens, namelijk om ook ‘onze’ Klaas-Jan Huntelaar nog even aan het werk te zien. En het wachten werd beloond. Vijf minuten voor tijd mocht de all time Europees topscorer van Schalke zijn kunsten nog even laten zien. Onder fanatieke aanmoediging natuurlijk van zijn Zwolse fans. Een ontmoeting of foto met de spits zat er helaas niet in, maar een korte begroeting (even zwaaien vlak voor zijn invalbeurt) voelde voor de jongens al als een mooie kers op de taart.

Schalke Auf Tournee

Nadat er, natuurlijk, nog even ‘currywurst mit pommes’ gegeten moest worden in een Duits supporterscafé, keerde het Zwolse gezelschap moe, maar meer dan voldaan huiswaarts.  Schalke04 heeft er weer een aantal fans bij en de jongens zijn niet alleen een ervaring, maar ook een droom rijker om uiteindelijk in zo’n Arena te mogen voetballen, dromen mag…. Voor alle jeugdleden die ook graag wat dichter bij deze droom willen komen is er eind juli een uitgelezen kans. Schalke Auf Tournee organiseert dan een voetbalkamp in Zwolle, inclusief bezoek aan het stadion. Meer informatie vind je op deze website: //schalkeauftournee.nl/schalke-auf-tournee-zwolle/

Jaap Otten


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle