Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF JO19-1 wint drie daags international jeugdtoernooi bij KOSC


Geplaatst op: 30 juni 2017

In april kregen we de uitnodiging om mee te doen aan dit toernooi, even nagevraagd of de jongen dit zagen zitten ''binnen een dag was het antwoord bijna unaniem JA''

Helemaal omdat  RSC Anderlecht mee doet. Voor dat het zover was hadden we eerst nog nacompetitie en het Zwols Kampioenschap waar ook nog eens voor de eerstejaars het Colijn en Partners voorbereiding toernooi bij Be Quick tussen doorzat. Dus al met al veel wedstrijden.

Vrijdag 23 juni vertrek om 16.15 uur bij WVF, 7 auto's en een 1 aanhangwagen vol met koffers tassen luchtbedden etc,  etc. Bij aankomst de tent inrichten en even het complex bekijken. Wat ons direct opviel, de grasvelden lagen er perfect bij, bijna zoals in de kuip. Om 19.00 uur eerst het voorstellen van de 20 teams. Citaat uit het programma boekje ''WVF 2e geëindigd in de hoofdklasse een outsider die het de titelkandidaat Anderlecht nog wel eens moeilijk kan maken''.

Na de team voorstelling direct onze eerste poule wedstrijd tegen het gastteam KOSC. We begonnen goed aan deze wedstrijd kregen wat kleine kansjes maar konden niet scoren. KOSC kwam er een aantal keren goed uit, op de bank zeiden we tegen elkaar: we zitten dicht bij de Duitse grens misschien lukt het ons wel om op zijn Duits deze wedstrijd te winnen. En ja hoor, met nog 20 seconden op de klok een voorzet van links en Boyd met zijn specialiteit een snoeiharde kopbal 1-0. Tijdens het teruglopen klonk ook het sein heren scheidsrechters einde wedstrijd.

Met deze overwinning gingen we lekker het feestgedruis in. In de grote feesttent was muziek wat doorging tot 1 uur, en na 1 uur nog even door op het grasveld tussen de tenten, waar van bijna alle teams wel 4 à 5 spelers samen met een grote muziekbox rond liepen. De tent van Anderlecht kreeg wat extra aandacht. Daar zong iedereen uit volle borst. Rond 2 uur greep de beveiliging in, de muziekbox werd in beslag genomen en een kwartiertje later sliepen de meesten ook.

Zaterdag 24 juni om 7.30 begonnen de eerste teams met het ontbijt, de eerste wedstrijd in onze poule was DCS de winnaar van vorig jaar tegen Anderlecht. De scheids had direct een moeilijke partij: twee keer geel en een keer rood. Dit resulteerde in een overwinning voor DCS.

Onze tweede wedstrijd was tegen Anderlecht die natuurlijk gebrand waren op een overwinning.
Zij begonnen ook goed aan de wedstrijd maar onze verdediging bleek goed te staan. De linksbuiten en centrale verdediger hadden al eens meegedaan in het 1e. Eerst Jeffry en later Bryan hadden de links buiten goed in de grip. Met een prachtige actie van Lucas op rechts en een goed inkomende Maxim kwamen we op 1-0, dit konden we ook vast houden. Dit was voor Anderlecht 2 wedstrijden 0 punten en wij 2 wedstrijden 6 punten al bijna de genadeklap, want de nummers een en twee gaan door in de finale ronde. Echter met het winnen van de penaltybokaal, tegen de keeper van jong FC Twente kon je nog twee punten extra toevoegen en konden ze nog op 8 punten komen.

Onze derde wedstrijd tegen Heracles Almelo, bij winst waren we al verzekerd van de tweede plaats. Met een goed tikkend middenveld met Thomas, Gino en Boyd kregen we de overhand. Na 15 minuten was het nog 0-0 met 3 wissels Bas, Lucas en Jens waarvan Bas de absolute uitblinker was. Met een paar prachtige steekpasses maakten we de 1 en 2 nul en liepen zelf uit naar 5-0.

De vierde wedstrijd tegen DCS met de uitslag van de 3e wedstrijd hadden we genoeg aan een gelijkspel om 1e te worden in de poule. Bauke had ze al zien spelen. Zijn verhaal was dan ook: ze spelen veelal de korte corner en met voor ons een vrije bal lopen ze allemaal naar voren op buitenspel. DCS kwam op voorsprong en nu ook weer met een goede wissel Rob en Jens, Rob kwam er op links goed door gaf een mooie voorzet en Jens tikte nu bij de eerst paal de bal goed in.

10 punten uit 4 wedstrijden met een doelsaldo van 8 voor en 1 tegen nummer 1 in de poule. DCS had ook 10 punten maar een slechter doelsaldo. DCS kon door het winnen van de penalty bokaal ons nog verdringen van de eerste plaats.

's Avonds de penaltybokaal. Ian deed mee namens ons team hij mocht 3 keer aanleggen, de eerste zat perfect in de bovenhoek, de tweede ging op de lat en de derde strak onder in het hoekje. Helaas voor Ian waren er 5 teams die wel 3 keer scoorden. DCS zat daar niet bij en dus waren wij als 1e in de poule geëindigd.

Na de penaltybokaal gingen we weer het feestgedruis in. ''Peter was tussen alle wedstrijden door nog even met bijna het hele team naar Duitsland gegaan voor het inslaan van wat drankjes'' en om 12.00 uur hadden we een jarige SIEME. Eerst wat taart in de tent en vervolgens liep Sieme met zijn hoedje overal rond. Ook nu ging het weer door tot in de late uurtjes, met Japie als absolute uitblinker.

Zondag de finaleronde. Doordat we eerste waren geworden in de poule mochten we aantreden om 9.40 uur tegen Oranje Nassau 2. De jongens konden dus even wat uitslapen. Dat was voor sommigen ook wel nodig. Toen we gingen inlopen, moest Sieme nog ontbijten. Maar ja, hij was ook jarig. Het werd uiteindelijk een makkelijke overwinning 3-0.

De halve finale wederom tegen Oranje Nassau, maar nu 1. ON begon wat beter aan de wedstrijd en kwamen ook na 10 minuten verdiend met 1-0 voor. Dit was voor ons een goede adrenaline stoot en er kwamen weer krachten los, we tikten er dan ook weer vrolijk op los en kwamen verdiend gelijk.

Met nog 1 minuut te spelen nog even een tactische wissel voor het nemen van de penalty's. Sieme, Bas en Ian scoorden vanaf 11 meter en Raphy pakte er 1. FINALE.

Tussen de halve finale en de finale konden we weer lunchen, gehaktbal met gebakken aardappeltjes en een banaan. Even later waren de gebakken aardappeltjes op en kwam er patat. Sieme die nog wat meer krachtvoer nodig had sloot nogmaals aan bij een team wat ook in blauw speelde.

15.45 uur Finale tegen DCS, Bauke die een vader/opadag had van de familie stuurde nog wel even via de app: jongens let op de korte corner en vanuit de tweede linie lopen in verband met de buitenspelval.

DCS kreeg een corner. De korte lukte niet, maar ze hadden nog een variant die aardig in de buurt kwam van de korte corner en ons dan ook verraste 1-0. De begeleiding Peter, Adriaan en Dick hadden goed gekeken welke jongens nog fit waren en nog een extra impuls konden geven. Julian die nog het meeste fit was van iedereen, Bas die nog maximaal 10 minuten kon en Lars achter in 1 op 1.

Sieme die door die twee maaltijden ook weer volgas kon geven schoof goed in. DCS stond dan ook volledig onder druk en met een te korte terugspeel bal zat Sieme ''waar die vandaan kwam was voor velen een raadsel'' er goed tussen, speelde de keeper uit en maakte de verdiende gelijkmaker. Nu ook weer in de laatste minuut Ian er in voor de penalty serie. Nu moesten we er 5 nemen. Sieme, Bas, Lucas, Gino en Ian. Raphy pakte de eerste 3 penalty's, wij scoorden 3 keer en dus WINNAAR.

Tijdens de prijsuitreiking werden er ook prijzen uitgereikt voor de beste speler en keeper van het toernooi. Beste speler, wij dachten dat Bas dat zou worden, maar het werd de linksbuiten van Anderlecht. De beste keeper was Raphy, en de beste ploeg waren wij natuurlijk ook.

Arthur Reijnen, Bas Reuvekamp (2x) en Sylvano Spin nog bedankt voor het brengen en halen.

Namens de begeleiding: Dick ter Harmsel

 

Fotoverslag van het toernooi

wvf voetbal westenholte 1 73

wvf voetbal westenholte 2 74

wvf voetbal westenholte 3 72

wvf voetbal westenholte 4 69

wvf voetbal westenholte 5 67

wvf voetbal westenholte 6 66

wvf voetbal westenholte 7 59

wvf voetbal westenholte 8 55

wvf voetbal westenholte 9 55

wvf voetbal westenholte 10 54

wvf voetbal westenholte 11 53

wvf voetbal westenholte 12 51

wvf voetbal westenholte 13 51

wvf voetbal westenholte 14 51

wvf voetbal westenholte 15 49

wvf voetbal westenholte 16 49

wvf voetbal westenholte 17 48

wvf voetbal westenholte 18 49

wvf voetbal westenholte 19 47

wvf voetbal westenholte 20 48


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle