Man of the match

wvf voetbal westenholte jeffrynijs motm 071219
Jeffry Nijs

Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF krijgt te weinig na hartstochtelijke tweede helft


Geplaatst op: 19 februari 2017

wvf voetbal westenholte 39 7

Als een team na een met passie gespeelde tweede helft uiteindelijk met lege handen staat, is het niet moeilijk om te raden wat de oorzaak is; een eerste helft waarin de overtuiging op z’n zachtst gezegd volledig ontbreekt. En dat is echt zonde gezien de potentie die WVF in de tweede helft wel degelijk laat zien.

Om bij het begin te beginnen, de opstelling van WVF was vanmiddag noodgedwongen op een aantal posities aangepast. De (langdurig) geblesseerden Romano Luhukay, Hessel Berends en Jeroen Kinket waren, zoals bekend, niet beschikbaar. Maar daarbij konden Nick Donker (vakantie) en Jort van de Belt (hele week ziek geweest en niet getraind) opgeteld worden waardoor de opstelling behoorlijk door elkaar gehusseld was. Op de linksbackpositie vanmiddag Kristian Bril en centraal in de verdediging Martijn Ruijsch, naast de ook al niet geheel fitte Robbert-Jan Stals. De plek van Ruijsch op het middenveld werd ingevuld door de met een basisplaats beloonde Marc Peppelenbos. Voorin mochten deze keer Brend Mellema en Peter van de Streek het gaan invullen. Al met al was in de eerste 10 minuten goed te zien dat een aantal spelers niet precies wisten waar ze moesten lopen en wie ze moesten schaduwen aan de kant van de tegenstander. Voeg daarbij dat ballen over 5 meter nog niet aankwamen bij een teamgenoot en de verklaring voor de  vroege 0-1 van DOS Kampen is daar.

In tegenstelling tot WVF begon DOS wel scherp aan de wedstrijd. Na enkele speldenprikjes, was het na 6 minuten rechtsbuiten Tom Diender die, na het zoveelste domme balverlies op het middenveld, handig langs gelegenheidslinksback Bril gleed en op de penaltystip Robin Horstman bediende. Diens harde schot, laag over de grond was van dichtbij keeper Mike te Wiele te machtig, 0-1 na 6 minuten. Wat volgt is een fase waarin WVF een aantal zaken omzet, loopt te zoeken naar een opening en waar er nog steeds veel fout gaat. Hoogtepunt uit de verder zouteloze eerste helft is een poging van weer de Kamper nummer 11, Tom Diender, die vanuit een ooghoek ziet dat keeper Te Wiele te ver voor zijn goal staat en het vanaf 40 meter maar eens probeert. Gelukkig voor WVF eindigt de bal op de lat en stuit zo weer het veld in. WVF stelt hier één mogelijkheidje tegenover als Peter van de Streek het probeert vanuit de draai.

In de rust zet het trainersduo van de thuisploeg de boel op scherp en dat resulteert in een heel ander beeld in de tweede helft. Weg is de weifeling, weg is het gevoel dat het allemaal niks wordt vandaag. Nu staat er een ploeg die vooruit voetbalt, die druk zet op de verdediging en het middenveld van DOS en die kansjes begint te creëren. In de rust blijft Marc Peppelenbos in de kleedkamer achter. Hij wordt vervangen door Dion Reijnen, de eigenlijke aanvoerder die lang geblesseerd is geweest. Martijn Ruijsch schuift door naar rechts op het middenveld en Niek Mulder schuift door naar centraal middenveld. Ook bij de Kampenaren heeft een wissel plaatsgevonden. Rechtsbuiten Diender is vervangen voor Pereiro. En uitgerekend deze nieuwe man maakt in de 58ste minuut vanuit een spaarzame counter de 0-2. Kristian Bril staat even te ver vooruit, er ontstaat balverlies op het middenveld en er is vrije doortocht richting doel.

Er wordt direct ingegrepen vanaf de WVF-bank; de onzichtbare Brend Mellema wordt vervangen door Jon Lieben, die diep in de spits gaat spelen. Vrijwel direct is er meer dreiging voor de goal. Lieben sleurt, houdt de bal vast, kaatst en werkt keihard. WVF heeft een aanspeelpunt, kan aansluiten en van daaruit onstaan kansen. En waar het eerst nog een paar keer net mis gaat in de laatste fase, besluit Lieben in de 78ste minuut vanaf de rand van de 16 meter vol uit te halen. De bal verdwijnt in de linkerbovenhoek en WVF is volledig terug in de wedstrijd. Vermeld moet hierbij nog worden dat de assist komt van de goed en gedreven spelende Dion Reijnen, die het team van achteruit op sleeptouw neemt. Twee minuten later is het al bijna gelijk als Marc van der Vegte over links een actie aangaat, langs zijn man glijdt en goed voorgeeft op Martijn Ruijsch, die de bal over de keeper in de hoek plaatst. De bal lijkt erin te gaan, maar besluit via paal en laat weer terug het veld in te stuiteren. Geen gelijkmaker, hoewel het vanachter de goal leek alsof de bal de lijn gepasseerd had. WVF is nu los en gaat hartstochtelijk op zoek naar de verdiende gelijkmaker. Meerdere scrimmages, vrije trappen rond de 16 meter en pogingen van zowel dichtbij als veraf gaan er vaak net niet in. In blessuretijd komt ook keeper Te Wiele tot twee maal toe de aanvalslinie versterken, maar het mag allemaal niet baten. Na ruim 5 minuten blessuretijd is het scheidsrechter Rutgers die voor het einde fluit. Een zure, onnodige nederlaag. De les van vandaag: een goed begin is het halve werk, doe je dat niet, dan loop je achter de feiten aan en kun je, zoals vandaag, achter het net vissen.

WVF – DOS Kampen 1-2 (0-1)

6. Diender 0-1; 58. Pereiro 0-2; 78. Lieben 1-2

Opstelling WVF:

Te Wiele; Bezembinder, Stals, Ruijsch, Bril; Mulder, Peppelenbos (46. Reijnen), M. Koning, Van der Vegte; Mellema (58. Lieben) en Van de Streek

 

Fotoverslag van WVF - DOS Kampen

wvf voetbal westenholte 1 55

wvf voetbal westenholte 2 56

wvf voetbal westenholte 3 55

wvf voetbal westenholte 4 53

wvf voetbal westenholte 5 51

wvf voetbal westenholte 6 50

wvf voetbal westenholte 7 43

wvf voetbal westenholte 8 40

wvf voetbal westenholte 9 40

wvf voetbal westenholte 10 39

wvf voetbal westenholte 11 38

wvf voetbal westenholte 12 36

wvf voetbal westenholte 13 36

wvf voetbal westenholte 14 36

wvf voetbal westenholte 15 34

wvf voetbal westenholte 16 34

wvf voetbal westenholte 17 33

wvf voetbal westenholte 18 34

wvf voetbal westenholte 19 32

wvf voetbal westenholte 20 33

wvf voetbal westenholte 21 30

wvf voetbal westenholte 22 30

wvf voetbal westenholte 23 28

wvf voetbal westenholte 24 27

wvf voetbal westenholte 25 27

wvf voetbal westenholte 26 25

wvf voetbal westenholte 27 25

wvf voetbal westenholte 28 24

wvf voetbal westenholte 29 23

wvf voetbal westenholte 30 21

wvf voetbal westenholte 31 18

wvf voetbal westenholte 32 18

wvf voetbal westenholte 33 17

wvf voetbal westenholte 34 14

wvf voetbal westenholte 35 13

wvf voetbal westenholte 36 13

wvf voetbal westenholte 37 10

wvf voetbal westenholte 38 10

wvf voetbal westenholte 40 7

wvf voetbal westenholte 41 4

wvf voetbal westenholte 42 2

wvf voetbal westenholte 43 1

wvf voetbal westenholte 44 1

wvf voetbal westenholte 45 1


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle