Man of the match

wvf voetbal westenholte jeffrynijs motm 071219
Jeffry Nijs

Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF lijdt pijnlijke nederlaag


Geplaatst op: 5 maart 2016

wvf voetbal westenholte 2 14

Op het kunstgrasveld, het hoofdveld was niet bespeelbaar, moest WVF vanmiddag aantreden tegen DETO Twenterand. De gasten uit Vriezenveen waren over de gehele wedstrijd de betere ploeg en stapten met een ruime 0-4 overwinning in de bus. Door de resultaten van de concurrenten, wordt het wel heel moeilijk om degradatie naar de Tweede Klasse te ontlopen.

Toch begon WVF hoopvol aan de wedstrijd en had het zelfs met een beetje geluk al in de achtste minuut op voorsprong kunnen komen. Ricardo Kuijer zette goed druk op de verdediging van DETO, kwam daardoor ook in balbezit, ging alleen op doelman Kram af maar zag zijn inzet gekeerd door de paal. Even later was het aan de andere kant wel raak. Na een overtreding van Rob Meijerink mocht DETO een vrije trap nemen. Nahrwold draaide deze in de zestien en omdat niemand de bal verder aanraakte verdween deze wel heel erg simpel in het doel 0-1. Het leek wel of dit gelijk de mokerslag was voor WVF. Vanaf dat moment lukt er niet veel meer. De ploeg leed veel balverlies, duels werden niet gewonnen en het vertrouwen op een goede afloop zakte met de minuut verder weg. Er waren nog wel wat kansjes maar de echte overtuiging ontbrak. Zo raakte Peter van de Streek de bal half nadat Martijn Ruijsch, begonnen als rechterspits en eindigend als doelman, de bal keurig terugkopte. Een schot van Jesse Betaze werd nog tot hoekschop verwerkt door doelman Kram. Vlak voor rust redde Mike te Wiele nog knap op een inzet van Nahrwold.

Even leek het erop dat WVF in de tweede helft uit een ander vaatje ging tappen. Martijn Ruijsch zag zijn inzet gekeerd door doelman Kram. Daarna werd het al snel nog pijnlijker voor WVF. Want in de 57e minuut kwamen de gasten op 0-2. Een vrije trap werd door Oude Booijink hard langs de muur en doelman Mike te Wiele geschoten. Vier minuten later was de wedstrijd definitief gespeeld. Uit een corner zat Mike te Wiele mis en verdween de bal via Rob Meijerink in het WVF-doel 0-3. Maar de gifbeker was nog niet leeg voor WVF. In de 79e minuut moest WVF opnieuw een dreun incasseren. Mike te Wiele maakte een overtreding en kreeg hiervoor zijn tweede gele kaart en DETO een strafschop. Omdat WVF al drie keer had gewisseld trok Martijn Ruijsch het keepersshirt aan, maar was kansloos op de inzet van Oude Booijink 0-4.

Door deze nederlaag hangt de ploeg inmiddels aan het bekende zijden draadje. Zolang dit draadje niet knapt is er nog van alles mogelijk natuurlijk. Er zal dan wel meer strijd en passie geleverd moeten worden, te beginnen met de eerstvolgende uitwedstrijd in en tegen Nunspeet. Het is te hopen dat de ploeg dat op kan brengen anders wordt het wel een heel erg pijnlijk seizoen.

WVF-DETO 0-4 (rust 0-1)

10. 0-1 Nahrwold, 57. 0-2 Oude Booijink, 61. Rob Meijerink (e.d.)  80. 0-4 Oude Booijink

Geel WVF: Rob Meijerink, Mike te Wiele
         DETO: Ouraaha

Rood: WVF Mike te Wiele (2x geel)

Scheidsrechter: M. Vos

Toeschouwers 150

WVF: Mike te Wiele, Dion Reijnen, Rob Meijerink, Hiro Gnanapragassam (57 Jeroen Kinket), Romano Luhukay, Jesse Betaze, Bas Bouwhuis 74 Jon Lieben), Richard bouwmeester, Ricardo Kuijer (69 Willem Bel), Peter van de streek, Martijn Ruijsch

DETO Twenterand: Wybe Kram, Smoes( 72 Stegeman), Nieuwenhuis, Oude Booijink, Van Staa, Nahrwold, Loohuis, Timmerman, Shayesteh (80 Ouraaha), Prumers, Aebe Kram

Dick Noordman


Reactie pupil van de week Ylva Wiekens:
Deze dag was cool. Ik vond het leuk om op het doel te schieten. Ik  heb een bal met handtekenings erop. Ik kreeg ook nog een zakje snoep en patat. ik mocht over schieten met de grote mannen. Bedankt allemaal, dat ik mocht komen. 


Fotoverslag van WVF - DETO

wvf voetbal westenholte 1 13

wvf voetbal westenholte 3 13

wvf voetbal westenholte 4 12

wvf voetbal westenholte 5 12

wvf voetbal westenholte 6 12


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle