Afgelastingen

CSV '28 JO11-3 - WVF JO11-2
CSV '28 JO11-6 - WVF JO11-6

Wedstrijden WVF 1

14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur
21-12 WVF - DFS
           aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
14 december. Klik hier.

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF lijdt verlies in IJsselderby tegen KHC


Geplaatst op: 24 januari 2016

wvf voetbal westenholte 21 3

Dat een goed verlopen trainingskamp in het Spaanse Malaga en een goed resultaat in een oefenwedstrijd tegen Hoofdklasser en op Urk, geen garantie biedt voor een goede herstart van de competitie ondervond WVF vandaag. Om uit de gevarenzone weg te komen had het vandaag een overwinning nodig, ook al om aansluiting bij KHC en de rest van de middenmoot te krijgen.

WVF begon met een totaal vernieuwde verdediging aan de wedstrijd. Zo stond Karwan Mehrabi rechtsback, Jorben Nieuwenhuis linksback en werd het centrum gevormd door Rob Meijerink en Dion Reijnen. Dat deze verdediging niet op elkaar was ingespeeld, bleek al binnen tien minuten. Maar dit lag niet alleen aan de verdediging maar aan de hele ploeg. WVF begon te slap aan de wedstrijd en juist tegen een fysiek en hechte ploeg als KHC moet je juist scherp beginnen. Nadat Ibrahim Tuncer niet profiteerde, na een goede redding van Mike te Wiele, na een foute terugspeelbal van Romano Luhukay, was het in de 4e minuut wel raak. Nadat een van de verdedigers van WVF bleef hangen en daardoor buitenspel ophief was het wel raak. Tom Diender mocht vanaf de rechterkant doorgaan en uit diens voorzet knalde Ibrahim Tuncer wel raak en zorgde daarmee voor de 0-1 voorsprong. Even later had het voor WVF nog erger kunnen zijn, maar gelukkig raakte de geheel vrijstaande Leroy Knol in de zestien de bal volledig verkeerd en verdween deze naast het doel. Toch herpakte WVF zich en kreeg het meer en meer grip op de wedstrijd. Nadat enkele kansen niet benut werden kwam het in de 25e minuut op gelijke hoogte, Rob Meijerink opende met een lange en strakke pass op links naar Richard Bouwmeester, deze zocht Peter van de Streek in de combinatie en knalde de gelijkmaker binnen 1-1. KHC leek wat van slag en WVF kreeg in deze fase meer zelfvertrouwen en trok de wedstrijd meer naar zich toe. Een vrije trap vanaf de zijkant zestien van Rob Meijerink eindigde op de lat en nadat Mike te Wiele nog met een goede redding een inzet van Leroy Knol uit een counter behoedde voor een achterstand, kwam WVF even later op voorsprong. Het was Dion Reijnen die met een goede pass Romano Luhukay bediende. Keeper Loet Loetoer kwam zijn doel uit, maar Romano Luhukay wist met een schitterende lob de doelman te passeren en zijn ploeg op dat moment verdiend op voorsprong te brengen 1-1. Protesten van KHC zijde of de bal al dan niet de doellijn gepasseerd tezijn ten spijt leverde dat Nick Notrot een gele kaart op. KHC leek van slag, WVF kreeg nog een paar kansen om de voorsprong te vergroten maar slaagde er niet in om te scoren. Zuur was het dan ook dat KHC op slag van rust uit een ingooi op gelijke hoogte kwam. Na een verre ingooi en het doorkoppen van de bal was het Tom Diender die kon profiteren met een kopbal over de uit zijn doel komende Mike te Wiele en daarmee zorgde voor de 2-2 ruststand.

Na de rust begon WVF wederom te slap aan de wedstrijd en mocht het blij zijn dat de gasten uit kampen hiervan niet direct van te wisten profiteren. De tweede helft kenmerkte zich door een onrustig spelende thuisclub, vele passes kwamen niet aan, het leed onnodig veel balverlies, verloor teveel duels en speelde zonder al teveel overtuiging. Toch kreeg het nog enkele kansen. Zo schoot de hardwerkende Bas Bouwhuis de bal over het doel na dat hij werd aangespeeld door Romano Luhukay na een goede aanval, nadat Romano Luhukay even hiervoor zijn schot door doelman Loet Loetoer gekeerd zag. De overtuiging bij WVF ontbrak en het spel werd steeds slordiger in deze tweede helft. Uit een vrije trap was het Nick Notrot die zijn ploeg met een intikker de volle winst bezorgde. Niet veel later wist Mike te Wiele een perfect uitgespeelde counter van KHC nog onschadelijk te maken en daarmee de hoop op een goed resultaat levendig hield. Maar WVF was door deze achterstand geknakt en was niet bij machte om de wedstrijd te doen kantelen. Een vervelende nederlaag, zeker gezien de andere uitslagen van deze speeldag wordt het er niet rooskleuriger op voor WVF. Het zal alle zeilen moeten bijzetten om niet in de degradatiezone te blijven hangen. De komende stadsderby tegen Be Quick ’28 is dan ook meer dan alleen een stadsderby. Beide ploegen zijn verplicht om op de winst te spelen en schieten beiden met een gelijkspel weinig op. Dat is dan ook gelijk weer het mooie van voetbal. Het belooft dan ook een uitermate spannende derby te worden. Om zoveel mogelijk voetballiefhebbers de kans te bieden deze wedstrijd te aanschouwen wordt deze op vrijdagavond 29 januari om 20.00 uur gespeeld op het terrein van Be Quick ’28.

Dick Noordman
 

WVF-KHC 2-3 (rust 2-2)

4. 0-1 Ibrahim Tuncer, 25, Richard bouwmeester 1-1, 34, Romano Luhukay 2-1, 45 Tom Diender 2-2, 74, Nick Notrot 2-3

Geel: WVF Muhittin Yükselen
           KHC Nick Nitrot, Kevin Isidora

Scheidsrechter: R. Meilink

Toeschouwers 150

WVF: Mike te Wiele, Karwan Mehrabi, Rob Meijerink, Dion Reijnen, Jorben Nieuwenhuis, Jesse Betaze, Bas Bouwhuis, Richard bouwmeester, Romano Luhukay (75 Ricardo Kuijer), Peter van de streek, Muhittin Yükselen (82 Kristian bril)

KHC: Loet Loetoer, Notrot, Bults, Alp, Gabara, Diender, Knol, Tuncer, Visscher, Spang, de Lange


Fotoverslag van WVF - KHC

wvf voetbal westenholte 1 8

wvf voetbal westenholte 2 9

wvf voetbal westenholte 3 8

wvf voetbal westenholte 4 7

wvf voetbal westenholte 5 7

wvf voetbal westenholte 6 6

wvf voetbal westenholte 7 6

wvf voetbal westenholte 8 5

wvf voetbal westenholte 9 5

wvf voetbal westenholte 10 4

wvf voetbal westenholte 11 4

wvf voetbal westenholte 12 3

wvf voetbal westenholte 13 3

wvf voetbal westenholte 14 3

wvf voetbal westenholte 15 3

wvf voetbal westenholte 16 3

wvf voetbal westenholte 17 3

wvf voetbal westenholte 18 4

wvf voetbal westenholte 19 3

wvf voetbal westenholte 20 3

wvf voetbal westenholte 22 3

wvf voetbal westenholte 23 3

wvf voetbal westenholte 24 2

wvf voetbal westenholte 25 2


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle