Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF MO17-1 seizoen 2016-2017


Geplaatst op: 18 mei 2017

wvf voetbal westenholte 1 71

Van degradant in de 1e klasse naar kampioen in de 2e klasse.
September 2016 starten MO17-1 met 16 dames vol lof aan de competitie die na de eerste 3 wedstrijden eigenlijk wel gezien was (niet zo zeer van de te rijden afstanden). Van mooi voetbal was nog geen sprake, een aantal dames geen tot weinig ervaring, nieuw team wennen aan elkaar, maar toch iedere wedstrijd was er de inzet.

Een aantal langdurige blessure gevallen speelde ook nog parten waardoor in een keer de selectie was teruggedrongen naar 12 speelsters. Helaas was de najaarscompetitie in de 1e klasse te hoog gegrepen voor de meiden. Na 8 wedstrijden 0 punten en een doelsaldo van 9 om 58 was het tijd om een stapje terug te doen.

Tijdens de winterstop hebben ze versterking gekregen, en stonden er aan het begin van de voorjaarscompetitie 13 dames te popelen om de wei in te gaan. En dat geschiede kan ik jullie vertellen. Vanaf speeldag 1 op de 1e plaats en deze ook niet meer afgestaan. Zo waar konden de dames ook winnen, en zag je de lach weer terug komen op hun gezichten,… wat een slechte ploeg was dat zeg….(Be Quick MO17-2) 8-0 winst…Het scoren ging ze voor de wind, al was er soms nog wel veel gemopper op elkaar tijdens de wedstrijd, dat leidde er zelfs  toe dat de scheidsrechter er zich ging mee bemoeien. Blijf positief !!!!

wvf voetbal westenholte 2 72

Van een buitenspel doelpunt maar niet te spreken, waar dient de grensrechter toch voor? Een doelpunt goedkeuren terwijl de scheidsrechter deze nooit had kunnen zien van die afstand…. Uitslag 6-1 voor WVF. Na een bloedstollende 3-3 gelijkspel in het paasweekend lag de competitie weer open, IJVV was genaderd tot op 1 punt. Met dank aan een aantal meiden uit de C1 wonnen we het weekend erop nipt maar verdiend met 3-2 en lagen we nog steeds op titelkoers.  Na gewonnen te hebben bij SVI met 0-5 werd er door de leiders van SVI verteld dat ze hun best gingen doen om die zelfde dag te winnen van de concurrent IJVV. En ja hoor om 15.00 uur kwam het verlossende woord…WVF MO17-1 KAMPIOEN!!

De laatste wedstrijd in en tegen USV te Nieuwleusen met vele toeschouwers was voor de kersverse kampioen na de 1e helft een lot uit de loterij, het gehele elftal stond op een andere positie, zelfs de keepster is erbij gaan zitten. Verdedigers die nu voorin moesten staan.  Het leek wel polo. Ondanks dat, een mooie 0-9 overwinning, de terechte kampioen!!

Na terugkomst op De Weide Steen was er een groot feest in de kantine met muziek, friet, drinken en partypoppers, vervolgens nog op de platte kar door Westenholte,

Namens MO17-1 willen wij de leiders, ouders en vrijwilligers bedanken voor dit onvergetelijke seizoen.

Bedankt !!!!!

wvf voetbal westenholte 3 70


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle