Man of the match

wvf voetbal westenholte jeffrynijs motm 071219
Jeffry Nijs

Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF op trainingskamp in Malaga


Geplaatst op: 20 januari 2016

Voor het 5e jaar op rij is de selectie en technische staf van WVF 1 afgereisd naar Malaga voor een trainingskamp onder de Spaanse zon met als doel om de puntjes op de bekende “i” te zetten en als selectie verder naar elkaar te groeien om zodoende een goede 2e seizoenshelft neer te zetten. Het is de ploeg van de trainers Freddy Smit en Roy Dusink er alles aan gelegen om bij aanvang van de 2e seizoenshelft snel punten te halen en zodoende uit de degradatiezone te klimmen.

Zaterdag 9 januari vloog de selectie vanaf Eindhoven naar Malaga. ’s Avonds stond er gelijk al een wedstrijd gepland tegen vv Buitenpost, evenals WVF voetballend in de zaterdag 1e klasse (E). Na aankomst in het hotel, stond er een lichte maaltijd op het programma en niet veel later zat de selectie alweer in de bus om naar het pittoreske witte bergdorpje Monda af te reizen.

wvf voetbal westenholte Malaga 1

De busreis naar Monda was er één om niet snel te vergeten; via een smalle weg, bergop in het pikkedonker manouvreerde de buschauffeur de bus  naar Campo de Fútbol de Monda, het stadion van Club Deportivo Monda.

In de wedstrijd tegen Buitenpost was het niet te merken dat de selectie ruim 2000 km met auto, vliegtuig en bus gereisd hadden en werd een prima wedstrijd op de mat gelegd en Buitenpost op een 3-0 nederlaag getrakteerd door doelpunten van Rob Meijerink (2x) en Jesse Betaze.

wvf voetbal westenholte Malaga 2

wvf voetbal westenholte Malaga 3

wvf voetbal westenholte Malaga 4Na de wedstrijd was er dan eindelijk tijd voor ontspanning en dan is de gezellige binnenstad van Malaga de ‘place to be’! [Afbeeldingsresultaat voor sala gold malaga] De selectie heeft zich dan ook tot in de vroege uurtjes, met name in de populaire discotheek Sala Gold, prima vermaakt. 

wvf voetbal westenholte Malaga 5  wvf voetbal westenholte Malaga 6

Zondag 10 januari

Zondag zat het hele gezelschap uiteraard op tijd aan het ontbijt. Na het ontbijt was het tijd voor een wandeling door het centrum, park, strand en haven van Malaga. Dat was overigens geen straf bij een temperatuur van 23 graden, een strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje.

wvf voetbal westenholte Malaga 7

wvf voetbal westenholte Malaga 8

’s Middags stond er een training gepland in Campo De Fútbol San Ignacio van 3e divisionist C.D. El Palo. Onder toeziend oog van de TC van WVF werd er een fanatieke training op de mat gelegd.

wvf voetbal westenholte Malaga 9

Na de training werd de gezellige Celtic Druids Irish Bar op Plaza de la Merced bezocht waar uiteraard de training en de gezellige avond van ervoor uitgebreid werden geëvalueerd.

wvf voetbal westenholte Malaga 10

Er was zelfs nog een solo optreden van de Spaanse Joe Cocker waarbij Dion Reijnen helemaal los ging.

wvf voetbal westenholte Malaga 11  wvf voetbal westenholte Malaga 12

De zondagavond werd afgesloten met een diner in een restaurant in de ‘nabije’ buurt van de haven.

Maandag 11 januari

Op maandagmorgen stond er een tactische training in Campo De Fútbol San Ignacio gepland.

wvf voetbal westenholte Malaga 13

wvf voetbal westenholte Malaga 14

De training werd afgesloten met een afwerkvorm waar de jonkies tegen de oudjes moesten strijden en waarbij de verliezer een straf moest uitvoeren. De jonkies wonnen de eerste afwerkvorm glansrijk en de straf was hilarisch https://www.youtube.com/watch?v=kvjfNCokv8g.

Gert Schaafsma had die ochtend voor zichzelf een hersteltraining ingepland en ging op de racefiets de schitterende omgeving rondom Malaga verkennen.

wvf voetbal westenholte Malaga 15  wvf voetbal westenholte Malaga 16

Aan het eind van de middag was er een teambespreking gepland, waarin de doelstellingen voor de 2e seizoenshelft werden besproken. Na de teambespreking toog het gezelschap richting de binnenstad om op een terras te strijden voor de eer van de, inmiddels fameuze, voetbalquiz van ‘Baas’ Bouwhuis.

wvf voetbal westenholte Malaga 17

De voetbalquiz werd gewonnen door het team van Richard Bouwmeester, Kristian Bril, Rutger Gerssen en Niek Karrenbelt. Richard won de voetbalquiz voor het 2e jaar op rij en oh wee als hij geen felicitaties van iemand in ontvangst mocht nemen!

De laatste avond werd met een gezamenlijk diner in de binnenstad van Malaga afgesloten en uiteraard mocht nog een laatste bezoek aan de gezellige discotheek Sala Gold niet ontbreken. Jammer dat de bus er de volgende ochtend om 06.15 uur!! al weer stond voor de terugvlucht naar Eindhoven.

Hiermee kwam een einde aan een zeer geslaagd trainingskamp waarbij we met zekerheid kunnen   stellen dat aan de doelstelling (teambuilding) is voldaan! 


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle