Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF pakt dubbel bij 123inkt.nl toernooi Assendelft


Geplaatst op: 2 april 2018

 ‘Moeten we nu ook invoerrechten betalen als we Zwolle weer binnenrijden?’, zo grapte één van de ouders nadat zowel WVF JO11-1 als JO11-9 de hoofdprijs hadden veroverd op het 123.inkt.nl toernooi in Assendelft. Die prijs bestond niet alleen uit een enorme beker voor beide ploegen, maar ook uit medailles voor alle winnaars en voor elk team een krat met 123inkt.nl bidons. Het resultaat van een mooie voetbaldag waarbij de jongens uit Westenholte zich weer eens van hun beste kant lieten zien.

Assendelft

De zaterdag begon al vroeg met het verzamelen op het parkeerterrein van WVF. Want dit was niet zo maar een toernooi. De talenten van WVF JO11-1 en JO11-9 maakten zich op voor het 123inkt.nl toernooi in Assendelft. Een lintdorp in Noord-Holland met de langste dorpsstraat van heel Nederland, maar dat geheel terzijde. Een dorp gelegen precies tussen het Alkmaarse AZ en de Amsterdammers van Ajax, twee ploegen die toch vaak geroemd worden om hun verzorgde voetbalspel. Des te meer opmerkelijk dat het mooiste voetbal deze zaterdag werd gespeeld door de Zwolse bezoekers, maar daarover later meer.

wvf voetbal westenholte 123inkt assendelft 1

wvf voetbal westenholte 123inkt assendelft 2

Hallo Jumbo

Vanwege de niet geringe afstand die afgelegd moest worden was, met hulp van sponsor 123inkt.nl en IJsseltours, een heuse touringcar geregeld om spelers, trainers, leiders, ouders, broertjes en zusjes naar Assendelft te brengen. En of dat nog niet genoeg was, kregen alle passagiers nog een lunchpakket ook van de plaatselijke Jumbo. Dat de inhoud van die lunchpakketjes voor een deel al was weggewerkt voordat de meeste mensen op deze Paaszaterdag überhaupt aan hun ontbijt zouden beginnen, mocht de pret niet drukken.

Tikkie takka 1-2-3

Na een voorspoedige reis waarbij elke speler zich op zijn eigen manier voorbereidde op het toernooi - dan wel luid zingend, gamend (het is toch de nieuwe generatie) of slapend – arriveerden de ploegen op het terrein van SVA in Assendelft. Een terrein dat was omgetoverd tot 123inkt.nl terrein en waar de jongens niet alleen onder de indruk waren van het enorme aantal te winnen bekers dat tentoongesteld stond, maar ook van de laagvliegende vliegtuigen die af en aan vlogen.

wvf voetbal westenholte 123inkt assendelft 3

Toch moest al snel de focus natuurlijk op het voetbal. Voor beide ploegen betekende de eerste wedstrijd een wat stroeve start. Zowel JO11-1 als JO11-9 hadden in hun eerste poulewedstrijd het betere van het spel, maar wisten het doel nog niet te vinden. Voor JO11-1 betekende dat een bloedeloze 0-0, JO11-9 liep zelfs tegen een zeperd aan toen de tegenstander in een spaarzame counter wel het net wist te vinden. Hoe anders werd dat verderop in het toernooi. Naarmate de wedstrijden vorderden werd niet alleen veelvuldig het doel gevonden. Het voetbal was bij tijd en wijle oogstrelend. Niet alleen de selectiespelers van JO11-1 speelden met hun tikkie-takka de tegenstanders (waarbij toch ook echt diverse hoofdklassers) horendol. De jongens van JO11-9 volgden hun voorbeeld en wisten elkaar ook veelvuldig te vinden in mooie combinaties en driehoekjes. Het is per slot van rekening ook niet voor niets een 1-2-3 toernooi…

Prijzen

Die eerdergenoemde stroeve start van de beide Zwolse teams betekende dan ook meteen het enige puntverlies voor de Zwollenaren die dag. Al moet gezegd dat de jongens van JO11-9 het in hun finale nog wel op strafschoppen moesten laten aankomen om die finale binnen te slepen. De vreugde nadat de WVF-keeper de beslissende strafschop stopte was er niet minder om. Hoewel de keeper er zelf in eerste instantie nog wat beduusd bij stond. ‘Ik dacht dat het 2-2 stond en vond het al zo raar dat al die jongens ineens zo op me af kwamen rennen’, zo verklaarde hij later. Hoe dan ook, bij de prijsuitreiking in de bomvolle kantine was het zowel het JO11-1 team als dat van de jongens van JO11-9 dat de hoofdprijs mocht ophalen. Een prachtige afsluiting van een mooi en perfect georganiseerd toernooi.

wvf voetbal westenholte 123inkt assendelft 4

Dank aan de sponsors

Namens de beide teams veel dank aan de sponsoren die dit toernooi mogelijk gemaakt hebben. 123inkt.nl en SVA voor de perfecte organisatie en het ter beschikking stellen van de vele prijzen. En Jumbo Westenholte voor de prima verzorgde lunch. En ook dank natuurlijk voor de trouwe supporters. En niet in de laatste plaats de spelers, trainers en leiders voor dit mooie resultaat!


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle