Man of the match

wvf voetbal westenholte jeffrynijs motm 071219
Jeffry Nijs

Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF pakt eerste overwinning in voetbalthriller tegen Nunspeet


Geplaatst op: 16 oktober 2015

wvf voetbal westenholte 34

Het was voor de neutrale toeschouwer genieten vanmiddag op sportpark de Weide Steen in Westenholte. Ze kregen een heerlijke wedstrijd te zien vol passie en strijd en bol van de emoties. Twee ploegen die vol de strijd met elkaar aangingen, dat kan voetbal zo mooi maken, zeker als je als WVF zijnde in de laatste minuten een 0-1 achterstand ombuigt naar een 2-1 overwinning. Vooraf was al bekend dat WVF te maken zou krijgen met een tegenstander die de strijd aangaat, niet voor niets veegde het vorige week Berkum, toch gezien door velen als favoriet voor de titel, met veel passie en strijd van het veld.

WVF begon goed aan de wedstrijd. Het kreeg al snel de kans de score te openen na een mooie aanval via Romano Luhukay en Kristian Bril, was het Jari Bezembinder die zijn schot net naast het doel van Nunspeet zag verdwijnen. Ook Nunspeet zocht veelvuldig in de beginfase de aanval en kreeg binnen 10 minuten ook een grote kans. Mike te Wiele redde echter bekwaam op een kopbal van Marcel Huisman. En niet veel later was het na een mooie aanval over rechts de inkomende Lars ten Dolle die zijn inzet naast het doel van WVF zag verdwijnen. Het was in die periode dat Nunspeet meer en meer het initiatief nam en WVF terug drong. Het kwam dan ook in de 17e minuut op voorsprong, uit een afgeslagen corner werd de bal vanaf links opnieuw voorgezet en was het Hesli Niebeek die met een rake kopbal zijn ploeg op voorsprong bracht 0-1. Niet veel later kon Lars ten Dolle met rood vertrekken, na een grove overtreding op Rob Meijerink. Scheidsrechter Ter Brake stond er bovenop en trok vol overtuiging de rode kaart. Toch bleef Nunspeet strijden met 10 man en kreeg het in de eerste helft zelfs nog een paar goede kansen. Ook WVF kreeg een grote kans op de gelijkmaker, maar waar in voorgaande wedstrijden de ploeg ook zeer moeizaam wist te scoren, lukte dat Kristian Bril vandaag ook niet. Na een mooie aanval via Romano Luhukay en Muhittin Yükselen, kwam Kristian Bril vrij voor de keeper maar wist deze kans niet om te zetten in een doelpunt. Nunspeet schreeuwde nog om een penalty nadat Marnix Tissingh tegen het gras ging maar scheidsrechter Ter Brake trapte hier niet in. Trainer Freddy Smit zag dat er mogelijkheden lagen voor WVF en greep nog voor rust in. Sander Bolt kwam in de ploeg voor Tommy van der Sluis. Sander ging op het middenveld spelen, Jari Bezembinder werd rechtsback, Jeroen Kinket, die terug kan kijken op een voortreffelijke wedstrijd, verhuisde naar het centrum en Jorben Nieuwenhuis werd linksback. Vanaf dat moment waren de rollen omgedraaid en was het WVF die de wedstrijd bepaalde. Toch werd er voor rust niet gescoord, al werd Muhittin Yükselen nog in het strafschopgebied tegen de grond gewerkt, maar ook hierin zag scheidsrechter Ter Brake geen strafschop.

In de tweede helft zagen we een goed voetballend WVF dat vol overtuiging en met veelal goed verzorgd voetbal op jacht naar de gelijkmaker ging. Maar zoals wel vaker dit seizoen wist het maar niet te scoren. Zo verwerkte keeper Niels Willemse een vrije trap van Sander Bolt tot hoekschop en stopte hij een goed en hard schot van Muhittin Yükselen bekwaam. Dion Reijnen zag zijn kopbal na een vrije trap van Richard Bouwmeester over de uitkomende doelman Willemse en over het doel verdwijnen. Na ruim een uur spelen kwam Ricardo Kuijer voor Kristian Bril en zijn eerste balcontact verdween ook net naast het doel van Nunspeet. Toch nam het zelfvertrouwen toe bij WVF en was er het geloof bij de spelers dat ze deze wedstrijd konden winnen. En kansen kwamen er, al was het ondertussen wel oppassen voor de counters van Nunspeet, maar deze werden bekwaam door de sterke defensie van WVF onschadelijk gemaakt. De onvermoeibare Jari Bezembinder, die de ruimtes die hij kreeg als rechtsback goed benutte, was nog het dichtst bij de gelijkmaker, maar zijn schot van afstand werd ternauwernood door Willemse over het doel getikt. Toch kwam de meer dan verdiende gelijkmaker er. Het was in de 85e minuut, na een goed blok op het middenveld was het Richard Bouwmeester die met een schitterende pass Muhittin Yükselen alleen voor doelman Willemse zette en deze kans beheerst afmaakte en zorgde voor de 1-1. Na deze gelijkmaker wilde WVF meer en drong het nog steviger aan. Toch werd WVF beloond. Het was Mike te Wiele, die knap redding bracht bij een inzet in de korte hoek, die met een verre uittrap en mistasten in de Nunspeet defensie, de ingevallen Niels Goedegebuur bereikte. Niels bleef akelig kalm, omspeelde knap doelman Willemse en schoof de bal vervolgens in het lege doel 2-1. Sportpark de Weide Steen ontplofte. De eerste overwinning is een feit en meer dan verdiend. De ploeg weet weer wat scoren is en heeft vanmiddag laten zien dat het wel degelijk goed kan voetballen. Het zelfvertrouwen zal toenemen en er kan weer omhoog gekeken worden op de ranglijst. Door deze overwinning doet de ploeg uit Westenholte niet alleen zichzelf een plezier maar heeft het de “gedoodverfde kampioen” Berkum weer in het vizier.

Dick Noordman


WVF – Nunspeet 2-1, rust 0-1

17. Niebeek 0-1, 85 Muhittin Yükselen 1-1, 90+1 Niels Goedegebuur 2-1

Geel: WVF : Muhittin Yukselen, Jari Bezembinder, Jeroen Kinket
          Nunspeet: Niebeek, Lange, Pul

Rood: 20. Ten Dolle

Scheidsrechter: F.E. ter Brake

Toeschouwers: 350

WVF: Mike te Wiele, Jeroen Kinket, Dion Reijnen, Jorben Nieuwenhuis, Tommy van der Sluis (38. Sander Bolt), Rob Meijerink, Richard Bouwmeester, Jari Bezembinder, Romano Luhukay (82. Niels Goedegebuur), Kristian Bril (62. Ricardo Kuijer), Muhittin Yükselen

Nunspeet: Willemse, Pul, Fechter, Spoelstra, Tissingh, Huisman (80. Baum), Tissingh, Pluim, Van den Anker (68. Poot), Lange (68. Huigen), Niebeek, ten Dolle


Klik hier voor het videoverslag gemaakt door Cor Fidder van Nunspeet.

Fotoverslag van WVF - Nunspeet

wvf voetbal westenholte 1 6

wvf voetbal westenholte 2 7

wvf voetbal westenholte 3 7

wvf voetbal westenholte 4 7

wvf voetbal westenholte 5 7

wvf voetbal westenholte 6 7

wvf voetbal westenholte 7 7

wvf voetbal westenholte 8 6

wvf voetbal westenholte 9 6

wvf voetbal westenholte 10 6

wvf voetbal westenholte 11 6

wvf voetbal westenholte 12 6

wvf voetbal westenholte 13 7

wvf voetbal westenholte 14 6

wvf voetbal westenholte 15 7

wvf voetbal westenholte 16 7

wvf voetbal westenholte 17 7

wvf voetbal westenholte 18 7

wvf voetbal westenholte 19 6

wvf voetbal westenholte 20 6

wvf voetbal westenholte 21 3

wvf voetbal westenholte 22 3

wvf voetbal westenholte 23 3

wvf voetbal westenholte 24 3

wvf voetbal westenholte 25 3

wvf voetbal westenholte 26 2

wvf voetbal westenholte 27 1

wvf voetbal westenholte 28 1

wvf voetbal westenholte 29 1

wvf voetbal westenholte 30

wvf voetbal westenholte 31

wvf voetbal westenholte 32

wvf voetbal westenholte 33

wvf voetbal westenholte 35

wvf voetbal westenholte 36  wvf voetbal westenholte 37


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle