Afgelastingen

CSV '28 JO11-3 - WVF JO11-2
CSV '28 JO11-6 - WVF JO11-6

Wedstrijden WVF 1

14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur
21-12 WVF - DFS
           aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
14 december. Klik hier.

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF pakt verdiend punt thuis tegen FC Zutphen 1-1


Geplaatst op: 24 oktober 2015

wvf voetbal westenholte 11 7

De inhaalwedstrijd vanmiddag tegen FC Zutphen was de wedstrijd uit de eerste speelronde.  Veel publiek aan de lijn en een voorwoord in het programmaboekje van Eef Kuper die wel heil zag in het gezegde “Als er één schaap over de dam is volgen er meer”. Kortom: met een goede moraal moest er een positief resultaat haalbaar zijn.
Scheidsrechter vanmiddag good old de heer D. Beldman. Hij kon, zo bleek later vanmiddag, terugzien op een goede wedstrijd zonder noodzaak kaarten te trekken. Het verdedigingscentrum van WVF bestond vanmiddag uit Jesse Betaze en Jorben Nieuwenhuis, met Dion Reijnen en Jeroen Kinket op de backposities. Bas Bouwhuis stond vanmiddag voor het eerst weer in de basis elf. WVF begon zeer voortvarend en leek door te willen borduren op vorige week. Al in de 5e minuut opende Bas Bouwhuis met een gerichte kopbal de score na goed voorbereidend werk van Muti en Jari. Hij had zelf de aanval al opgezet via een splijtende pass door de verdediging van Zutphen. Onze heren van de omroepers hadden even problemen met de techniek maar daarna klonk toch echt de snelle voorsprong uit de speakers. Rob Meijerink strooide met goede passes waar regelmatig goed op werd geanticipeerd. De hele ploeg stond goed en er werd hard gewerkt. Het was dan ook verassend dat uit een vrije trap van Zutphen’s aanvoerder De Haan de bal werd verlengd door Bokila en deze verdween achter Mike te Wiele, 1-1 en nog maar 24 minuten op de klok. Kort daarop dreigde Mike omspeeld te worden maar hij wierp zich op de bal en redde prima. Zutphen dreigde wat vaker door te komen en Freddy Smit wisselde Dion en Jeroen van positie. Muti passte op Jari maar deze zag zijn schot gekeerd door de keeper. Kort voor rust een hachelijke situatie voor het doel van Zutphen maar niemand van WVF die wist af te drukken. Muti kwam kort daarna net niet  tot een kopbal en Kristian zag zijn schot ook gestopt.  Aan de andere kant was het Jeroen Kinket die de bal wegroste uit een inzet na een corner. Een uitval via Muti en Jari  bracht de bal bij Kristian maar diens hoogstandje via een hakje strandde helaas in schoonheid.

Ook de tweede helft was het duidelijk dat het met de moraal van WVF wel goed zat. Er werd steeds vooruit gedacht en gehandeld waar het kon. Toch haalden beide ploegen in deze helft niet meer het niveau van de eerste. Ook slopen er wat slordigheden in het spel en misverstanden. Aan werklust ontbrak het echter niet bij het hele team!  Rob Meijerink raakte aangeslagen en moest gewisseld worden voor Romano Luhukay. Zutphen speler Ezafzafi strandde in de 16, zijn inzet smoorde in het woud van spelers. Toch wenste WVF niet te berusten en net als vorige week werd vroeg gestoord. Een snelle balovername bracht de bal bij Jari die echter zijn knie (of enkel) verdraaide en helaas van het toneel ging. Ricardo Kuijer mocht zijn plek opvullen. Het laatste kwartier kon het nog alle kanten op. Mike raakte uit positie maar bleef de situatie toch de baas. Ook Zutphen maakte gebruik van wissels om mogelijk de overwinning nog af te dwingen. Ricardo onderscheidde zich nog met enkele goede acties op links waar hij zijn snelheid goed gebruikte. Uit een corner van hem kopte Bas ook maar net over. Niels Bakker van Zutphen schampte in kansrijke positie de bal met het hoofd. De licht aangeslagen Jorben Nieuwenhuis werd nog vervangen door Tommy van der Sluis. De laatste kans voor Ricardo na een goede actie in de zestien, werd gestopt door de keeper.
De gehele wedstrijd overziend zullen beide ploegen zich kunnen vinden in dit gelijke spel. Jeroen Kinket  werd verdiend de man of the match en ontwikkelt zich nog elke week! De ook aanwezige trainer van tegenstander WHC volgende week zal zijn ploeg moeten voorbereiden op een strijdvaardig WVF waar in ieder geval de moraal van het hele team dik voor elkaar blijkt!

Bert Kamerman
Karakteristieken:

Scheidsrechter :  D. Beldman
toeschouwers:  350
Scoreverloop:  5e 1-0 Bas Bouwhuis,   24e 1-1 Bokila
Géén  gele/rode kaarten

Opstellingen:
WVF:   Te Wiele, Kinket , Reijnen, Betaze, Nieuwenhuis (87. Van der Sluis), Reijnen,  Meijerink
(65. Luhukay ), Bolt, Bezembinder (72. Kuijer), Yükselen

FC Zutphen:  Rotman, Macare, Banwari, De Haan, Bickes ( 75. Bakkerweerd), Ezafzafi, Bokila, Coelho, Van Laar, Egbers (79. Van der Velde), Verbeek

 

Fotoverslag van WVF - FC Zutphen

wvf voetbal westenholte 1 7

wvf voetbal westenholte 2 8

wvf voetbal westenholte 3 8

wvf voetbal westenholte 4 8

wvf voetbal westenholte 5 8

wvf voetbal westenholte 6 8

wvf voetbal westenholte 7 8

wvf voetbal westenholte 8 7

wvf voetbal westenholte 9 7

wvf voetbal westenholte 10 7

wvf voetbal westenholte 12 7

wvf voetbal westenholte 13 8

wvf voetbal westenholte 14 7

wvf voetbal westenholte 15 8

wvf voetbal westenholte 16 8

wvf voetbal westenholte 17 8

wvf voetbal westenholte 18 8

wvf voetbal westenholte 19 7

wvf voetbal westenholte 20 7

wvf voetbal westenholte 21 4

wvf voetbal westenholte 22 4

wvf voetbal westenholte 23 4


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle