Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF scoort wel maar vergeet te winnen


Geplaatst op: 4 oktober 2015

wvf voetbal westenholte 15 5

Nadat WVF in de eerste 3 wedstrijden het net niet wist te vinden, lukte dit vandaag wel. Al leverde het niet de verdiende winst op, het moet de ploeg toch het nodige zelfvertrouwen hebben opgeleverd.

WVF begon de wedstrijd tegen Sparta Enschede met de nodige aanpassingen. Richard Bouwmeester, net vader geworden, was er niet bij. Jesse Betaze stond in de spits, het centrale duo Jorben Nieuwenhuis en Dion Reijenen werd in ere hersteld. Niet voor niets werd Jorben Nieuwenhuis uitgeroepen tot man of the match en kon terug kijken op een sterke wedstrijd.Op het middenveld stond Sander Bolt, die ook kan teugkijken op een geslaagde wedstrijd, Sander was rustig aan de bal en zorgde vaak voor een goede voortzetting. Nadat Mike te Wiele een kopbal van Wassens na een voorzet vanaf rechts knap onschadelijk had gemaakt, kwam de ploeg uit Westenholte toch onnodig op achterstand. Uit een corner kwam Mike te Wiele niet overtuigend uit zijn doel, vervolgens waren de verdedigers van WVF ook niet attent genoeg en was het Cornelisse die dankbaar van dit presentje profiteerde en de bal in het doel werkte 0-1. Even had WVF nodig om deze domper te verwerken, het was dan ook jammer dat een mooie dieptepass van de goed en ijverig spelende Jari Bezembinder op Jesse Betaze geen doelpunt opleverde. Jesse probeerde het met een stiftbal, waar keeper Van der Meer zijn hand nog tegen aan kon krijgen. Even later kreeg Jesse Betaze, na een dieptepass van Rob Meijerink wat ongelukkig mee waardoor ook deze kans verloren ging. Ook een vrije trap van Rob Meijerink op zo’n 25 meter verdween over het doel van Sparta Enschede. Vlak voor rust kreeg Sander Bolt nog een goede mogelijkheid om zijn ploeg op gelijke hoogte te brengen, maar ook zijn inzet verdween naast het doel van Sparta Enschede. Het leek dan ook een obsessie te zijn voor de spelers dat die bal maar niet in het doel wilde.

In de tweede helft kwam Muhittin Yükselen in het veld voor Ricardo Kuijer. Dit zorgde voor meer diepgang en meer dreiging en WVF werd meer en meer gevaarlijker. Sparta moest steeds meer terug en moest meerdere keren aan de noodrem om de spitsen van WVF geen vrije doorgang doorgang te verlenen. Het was alleen jammer dat WVF niet altijd gelukkig was in de afwerking. Zo kwam Jari Bezembinder net tekort op een dieptepass van Kristian bril, werd een dieptepass van Sander Bolt op de goed ingevallen Muhittin Yükselen goed onderschept door de goed uit zijn doel komende Van der Meer. Niet veel later had diezelfde doelman geluk nadat een prima dieptepass van Jari Bezembinder door Muhittin Yükselen op de paal werd geschoten en in de rebound door Kristian Bril voorlangs werd geschoten. Ook een vrije trap van Rob Meijerink op het hoofd van Dion Reijnen trof geen doel, terwijl WVF op basis van de tweede helft een doelpunt meer dan verdiende, maar het geluk zat niet mee. Terwijl de verdediging van Sparta Enschede toch al een paar keer de nodige noodzakelijke overtredingen had moeten maken, speelde het ook nog steeds met het nodige geluk. Na een goede aanval, opgezet door de ijverig en goed spelende Jari Bezembinder, was het Muhittin Yükselen die in de zestien de vrijstaande Jesse Betaze bediende, maar ook diens inzet verdween via de lat over het doel van Sparta Enschede. Hoeveel pech kun je hebben en je zag de jongens van WVF denken, wat moet er dan gebeuren om te scoren? Toch bleef de ploeg vechten voor die bevrijdende treffer. Die kwam er gelukkig ook en hoe. Het was aanvoerder Rob Meijerink die in de 90e minuut met een schitterende vrije trap, laag langs de muur en onbereikbaar voor de keeper in de rechter benedenhoek voor de meer dan verdiende gelijkmaker zorgde 1-1. Ondanks dat WVF vanmiddag niet heeft weten te winnen, een overwinning was meer dan verdiend en had de verhoudingen vooral in de tweede helft beter weergegeven, moet dit toch voor het nodige zelfvertrouwen hebben gezorgd. Daar kan de ploeg van trainer Freddy Smit verder op bouwen, want na het eerste doelpunt volgen er ongetwijfeld meer en als je voldoende scoort volgen de overwinningen ook vanzelf en dus punten.

Dick Noordman


WVF –Sparta Enschede 1-1, rust 0-1

16, Cornelisse 0-1, 90, Rob Meijerink 1-1

Geel: WVF :Muhittin Yukselen
           Sparta Enschede: Kikkert, Siemerink, van Holland, Jongman

Scheidsrechter: G.J. Beltman

Toeschouwers: 200

WVF: Mike te Wiele, Karwan Mehrabi, Dion Reijnen, Jorben nieuwenhuis, Tommy van de Sluis, Rob Meijerink, Sander bolt, Jari Bezembinder, Kristian bril (63 Romano Luhukay), Jesse Betaze, Ricardo Kuijer (46 Muhittin Yükselen)

Sparta Enschede: Van der Meer, Van Holland, Siemerink, Jongman, Cornelisse, Wassens
(60 Mensink), Akkerman, Reinders, Boelema, Bos (83 ter Laak), Kikkert (64 Berfelo)


Fotoverslag van WVF - Sparta Enschede
 

wvf voetbal westenholte 2 5

wvf voetbal westenholte 3 5

wvf voetbal westenholte 4 5

wvf voetbal westenholte 5 5

wvf voetbal westenholte 6 5

wvf voetbal westenholte 7 5

wvf voetbal westenholte 8 4

wvf voetbal westenholte 9 4

wvf voetbal westenholte 10 4

wvf voetbal westenholte 11 4

wvf voetbal westenholte 12 4

wvf voetbal westenholte 13 5

wvf voetbal westenholte 14 4

wvf voetbal westenholte 16 5

wvf voetbal westenholte 17 5

wvf voetbal westenholte 18 5

wvf voetbal westenholte 19 4

wvf voetbal westenholte 20 4

wvf voetbal westenholte 21 2

wvf voetbal westenholte 22 2

wvf voetbal westenholte 23 2

wvf voetbal westenholte 24 2

wvf voetbal westenholte 25 2

wvf voetbal westenholte 26 1


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle