Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF speelt inhaalduel thuis tegen FC Zutphen


Geplaatst op: 22 oktober 2015

Zaterdag speelt WVF wederom een thuiswedstrijd. Dit duel stond gepland als openingsduel van deze competitie, maar door de vele regenval was het veld onbespeelbaar. Na de eerste winst van het seizoen afgelopen zaterdag was de blijdschap bij spelers en technische staf groot. Assistent trainer Roy Dusink gooide zelfs een bidon over de tribune uit blijdschap. Deze overwinning had de ploeg echt nodig na het, mede door de vele blessures, stroeve begin van deze competitie. Het zelfvertrouwen zal ongetwijfeld zijn toegenomen en wat niet onbelangrijk is, de ploeg weet weer wat scoren is.

Tegenstander FC Zutphen wist zich afgelopen seizoen via de nacompetitie te handhaven in de Eerste klasse. Dit seizoen zijn de Zutphenaren sterk gestart, het staat op de derde plaats en maakt nog kans op het binnenhalen van de eerste periode. Het beschikt over een goed voetballend middenveld en een gevaarlijke aanval. Vooral op het middenveld zal WVF de strijd moeten aangaan om de aanvoer naar de aanval af te snijden, om vervolgens in de omschakeling zelf te kunnen toeslaan. De spitsen hebben het nodige zelfvertrouwen opgedaan en weten nu het net te vinden. Bovendien is de ploeg in thuiswedstrijden nog ongeslagen en wil het die status graag behouden. Een overwinning is dan ook zeer welkom. Er kan dan wat afstand genomen worden van de onderste plaatsen en kan er worden aangehaakt bij de middenmoot. Bovendien zal het geloof in eigen kunnen alleen maar toenemen en dat is mooi om mee te nemen naar de  komende twee derby’s  tegen WHC in Wezep en Go Ahead in Kampen.

Afgelopen zaterdag was de sfeer tijdens de wedstrijd fantastisch. Het publiek ging er achter staan en vierde deze overwinning samen met de spelers. Het voelde als een bevrijding. Steun zal de ploeg van trainer Freddy Smit ook zaterdag nodig hebben van het publiek. En wat zou het fantastisch zijn om samen de tweede overwinning te vieren. Afgelopen week zijn er weer een paar nieuwe sponsoren gepresenteerd, dus mag het financieel geen probleem zijn als Roy Dusink bij een overwinning wederom een bidon over de tribune gooit. Voor sfeer en gezelligheid moet je als voetballiefhebber zaterdag om 14.30 uur op sportpark de Weide Steen zijn.

Dick Noordman


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle