Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF start competitie met IJsselderby


Geplaatst op: 10 september 2015

Voor WVF begint de competitie zaterdag. Vorige week was het veld in Westenholte onbespeelbaar door de hevige regenval. Na het avontuur in de hoofdklasse is het team terug in de vertrouwde Eerste Klasse. Een mooie klasse welke bol staat van de derby’s. Zoals de stadsderby´s tegen Berkum en Be Quick ´28 (volgende week) de derby tegen WHC en natuurlijk de altijd beladen en sfeervolle IJsselderby´s tegen KHC en Go Ahead Kampen. De doelstelling voor dit seizoen is leuk meedoen, en wellicht voor een positieve verrassing zorgen in de vorm van een periodetitel. Een plaats bij de eerste vijf zou een mooi resultaat zijn.

Zaterdag speelt WVF de eerste IJsselderby in Kampen KHC. Dit zal het moeten doen met een bijna geheel vernieuwd team. Aan trainer Freddy Smit de taak om dit seizoen te bouwen aan dit nieuwe team. Geduld in deze is een schone zaak, belangrijk is dat de teamgeest goed is en de wil aanwezig is om er samen een mooi seizoen van te maken. In de bekerwedstrijden was de ploeg weinig succesvol, al gaf de laatste wedstrijd tegen Staphorst, die eindigde in een verdienstelijk gelijkspel hoop voor de toekomst. Positief is de terugkeer van Jorben Nieuwenhuis. Door zijn ziekte heeft Jorben vorig seizoen nauwelijks kunnen laten zien wat hij in huis heeft. Wel was Jorben bij elke wedstrijd aanwezig om zijn teamgenoten te ondersteunen. Dat getuigt van karakter en het is dan ook te hopen dat Jorben dit seizoen als speler een waardevolle bijdrage mag leveren aan het team. Want als iemand dat verdient, is het Jorben wel.

Waar WVF staat is op dit moment moeilijk te zeggen. Zaterdag weten we wellicht meer. De tegenstander KHC beschikt over een goede ploeg. Het is een hecht team dat voor elke meter strijd en keihard werkt voor elkaar. Vorig seizoen eindigde het niet voor niets als beste van de drie Kamperse ploegen!!! Afgelopen week speelde het uit bij WHC en verloor het onverdiend. Over de gehele wedstrijd was de ploeg beter, maar zoals wel vaker in het voetbal gebeurt, verloor het door een paar ongelukkige momenten. Benieuwd wat WVF hier tegenover kan stellen. Het wordt, behalve een spannende en sfeervolle wedstrijd, de eerste graadmeter voor de vernieuwde ploeg van trainer Freddy Smit. De eerste IJsselderby in Kampen wordt gespeeld op sportpark de Venen en begint om 14.30 uur.


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle