Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF verlengt contract Herben Visscher


Geplaatst op: 6 januari 2017

wvf voetbal westenholte herbenvisscher 1WVF heeft ook voor het seizoen 2017-2018 overeenstemming bereikt met haar hoofdtrainer Herben Visscher.

Visscher is bezig aan het eerste seizoen bij WVF en de samenwerking tussen de hoofdtrainer, staf, spelersgroep, hoofdbestuur en TC verloopt goed. Er is een goede klik tussen spelers en er wordt plezier uitgestraald. Dit geeft de nodige vertrouwen en verwachtingen voor de 2e seizoenshelft.

"In het 1e elftal van WVF krijgen de jeugdige spelers voldoende kansen en veel vertrouwen en dat sluit aan bij het beleid van de vereniging. Met Herben Visscher verwacht WVF de komende 1,5 jaar een goede fundament voor een succesvolle toekomst te leggen", aldus TC lid Roy Dusink.

Herben Visscher, vertelt. "Ik heb het enorm naar mijn zin bij WVF en als de club dan ook tevreden is over mijn functioneren is een contractverlenging ook een logisch gevolg van de samenwerking.

WVF is een fijne club om te werken. De randvoorwaarden zijn goed en er is een gezonde ambitie die past bij de vereniging. Ik werk samen met een goede, hechte staf en een talentvolle, gretige groep. In mijn rol als coach van het elftal onder de 23 jaar ervaar ik ook de potentie binnen de club. Ik heb er dan ook veel zin in om met de huidige groep en staf de ingeslagen weg verder vorm te geven en de doorstroming vanuit de jeugdafdeling in de praktijk vorm te geven.
We hebben met elkaar nog veel te doen om met de potentie die binnen de club aanwezig is de ambities waar te maken. Daar maak ik heel graag deel van uit".

"Herben Visscher en zijn assistent Jeroen van Leeuwen zijn een goed tandem, die samen oog hebben voor de talenten uit eigen gelederen en onze eigen jeugd kansen geeft om zich te bewijzen en te ontwikkelen als selectie speler. We hebben een goede en talentvolle jeugdafdeling bij WVF, die goed presteert op hoofdklasse niveau. Hiermee kunnen wij ons streven om met minimaal 70% eigen jeugd in het eerste elftal realiseren. Dat is iets om trots op te zijn", besluit voorzitter technische commissie Freddy Eikelboom.


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle