Protocol Corona

Klik hier voor het protocol.

Wedstrijden WVF 1

03-10 Be Quick '28 - WVF
            aanvang: 17.00 uur
10-10 WVF - Enter Vooruit
            aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Coördinatoren gezocht voor
JO14 - JO15 - JO17 - JO19

Klik hier voor meer informatie.

TC-lid jeugd
Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Varia

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF verliest eerste bekerwedstrijd


Geplaatst op: 30 augustus 2020

Hedenmiddag stond het eerste bekerduel na een reeks van drie oefenwedstrijden op het programma. FC Horst uit Ermelo was de opponent. Op een nat maar uitstekend grasveld werd er om half 3 voor het eerst afgetrapt. Na 1 minuut had FC Horst al kunnen scoren, een misverstand in de Zwolse defensie leidde tot een grote kans welke door Te Wiele werd verijdeld. Meteen in de tegenstoot kreeg Peppelenbos een uitgelezen kans op de 0-1, echter ging zijn inzet tergend langzaam langs de verkeerde kant van de paal. 
In de 12e minuut komt Horst op voorsprong, een indraaiende vrije trap door niets of iemand aangeraakt en valt in het zijnet. Niet veel later lanceert Bas Koenen zichzelf en trekt de stand met een sublieme stift gelijk: 1-1. 
WVF krijgt in de eerste helft geen grip op de tegenstander en door ongelukkige (persoonlijke) fouten weet FC Horst de 2 en vlak daarna ook de 3-1 te scoren. Nog voor rust doet Hessel Berends iets terug door ijzig kalm af te ronden na een mooie combinatie in de voorhoede: 3-2. 

Na rust pakt WVF de zaken goed op en drukt het de tegenstander ver terug op eigen helft. Kansen op de gelijkmaker zijn er vanuit een corner. Een halve kopbal van Rellum glijdt langs de paal. Toch maakt WVF de 3-3: een actie van Koenen wordt door de tegenstander tot eigen doelpunt gepromoveerd. Echter weet FC Horst de uiteindelijke 4-3 eindstand op het bord te zetten: een vrije trap welke van richting werd veranderd door de Zwolse muur belandt onhoudbaar in het doel. Hierdoor verliest WVF het eerste bekerduel. Door het gelijkspel van Heerde vs GA Kampen heeft WVF de volgende bekerronde in eigenhand. 2 overwinningen op beide ploegen in 2 resterende thuisduels zijn dan  nodig. De eerst volgende bekerwedstrijd is op zaterdag 5 september. WVF ontvangt vv Heerde, aftrap 15.00 uur. Hopelijk tot dan!


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle