Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF verliest in Barneveld van SDVB met 3-0


Geplaatst op: 27 september 2015

WVF heeft haar draai nog niet gevonden in de eerste klasse bleek helaas ook vanmiddag in Barneveld. De gastheren onder leiding van trainer oud profvoetballer Hans van Arum, waren al in de beginfase gevaarlijk met een schot van de vrijstaande Haklander. Het spel ging vooralsnog in een vrij hoog tempo over en weer.  WVF was gevaarlijk via een aanval met Romano Luhukay en Jari Bezembinder. De inzet van laatstgenoemde werd geblokt. Toch waren het deze beiden die voetbaltechnisch toch aardige dingen lieten zien. Ook Mike te Wiele moest enkele malen handelend optreden en hij deed dat voortreffelijk. De uithaal van de opnieuw te veel ruimte gegeven Haklander  belandde bovenkant lat. Trainer Van Arum wisselde al snel in de 26e minuut via Pham voor Daalmeijer. Na een half uur spelen een aanval van WVF over (te) veel  schijven. Waar er eerder een doelpoging werd verwacht strandde de aanval in buitenspel voor de ijverige Ricardo Kuijer. Hij werd overigens veel te weinig goed aangespeeld. Mike tikte met een prachtige safe een knal van Knul over zijn doel. Kort daarna een harde voorzet van de Barnevelder rechtsbuiten die door iedereen werd gemist. De balans die in de rust kon worden opgemaakt was dat we aanvallende te weinig brachten, en de passing moest sneller en beter. Verder stond het team redelijk.

Na de thee werd Jari gestuit door hem vast te houden maar scheidsrechter Van Beek wenste vanmiddag geen kaarten te trekken zo bleek. Kort daarna een corner van WVF die slecht werd verwerkt maar helaas niet voor de voeten van een WVF-er viel. In de 48e minuut de domper om op achterstand te komen via een schuiver van Knul. Oorzaak was te zacht inspelen door Richard Bouwmeester waarop de bal werd onderschept en in de overname de vrijstaande Knul werd bereikt.
Richard stond vanmiddag overigens in de startblokken om eventueel snel naar zijn hoogzwangere vrouw te kunnen gaan. Hij bereikte met een vrije trap het hoofd van Dion Reijnen maar diens goede kopbal ging net naast de paal. Mike redde vervolgens op 2 inzetten van de Barnevelders waarop Karwan Mehrabi  zeer ongelukkig de bal in eigen doel schoot. Het eerste doelpunt  van onze ploeg in dit seizoen…maar wel in het verkeerde doel. Kristian Bril kwam voor Jari. WVF drong wat aan en de inzet van Rob Meijerink werd ternauwernood verwerkt tot corner. Niels Goedegebuur kwam voor Richard Bouwmeester en Jorben Nieuwenhuis werd vervangen door Tommy van der Sluis. Nadat SDVB al eerder de wedstrijd definitief in het bekende slot had kunnen gooien was het een opzichtige overtreding van Van der Sluis die een strafschop opleverde. Knul benutte dit buitenkansje: 2-0.  De resterende tijd had een nog grotere nederlaag kunnen opleveren want SDVB was gevaarlijker. WVF was via Rob en Kristian nog dicht bij een doelpunt maar de nuchtere conclusie is dat we na 3 wedstrijden slechts 1 punt hebben en nog geen doelpunt voor hebben gescoord. Misschien dat dit lukt volgende week thuis tegen Sparta Enschede.

Bert Kamerman

Karakteristieken:

Scheidsrechter :  H.H.B. van Beek
toeschouwers:  150

Opstellingen:
SDVB:   Van Binsbergen, Ooms, Mengerink (71. Flemming), Van Beek, Daalmeijer (26. Abraham), Haklander, Van de Veen,  Atibi (71. Doornbos), Knul, Vlugt, De Leeuw.

WVF:   Te Wiele, Mehrabi, Bolt, Nieuwenhuis (78. Van der Sluis), Reijnen, Kuijer, Betaze,  Meijerink, Bouwmeester (76. Goedegebuur), Luhukay , Bezembinder (66. Bril).


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle