Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF verslaat Sparta Enschede


Geplaatst op: 22 oktober 2017

wvf voetbal westenholte 16 54

Onder een gematigd herfstzonnetje was het een tweede thuiswedstrijd op rij voor de mannen van Herben Visscher. Na de overtuigende overwinning (4-1) op Blauw Wit uit Holten was het ditmaal Sparta Enschede dat aantrad op sportpark De Weide Steen. Wie enige affiniteit heeft met statistieken kon uit de historie opmaken dat het altijd lastige potjes zijn tegen ‘de Tukkers’, maar dat er over het algemeen niet snel thuis verloren werd tegen de zwart-witten uit Enschede.

Na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Beekman werd duidelijk dat WVF de goede lijn van afgelopen week wilde doorzetten, en dat het maar voor één ding wilde gaan: de volle winst! De blauwhemden, wederom in het prachtige tenue en op een fantastische grasmat, domineerden en maakten het Enschede vanaf minuut één heel lastig. De overtuiging van WVF, zowel in balbezit als bij balverlies, stemde het publiek in Westenholte tevreden. Wederom was het Hessel Berends die met individuele acties voor gevaar zorgde. Dit zorgde ook voor de eerste kans. Goed werk van Berends zorgde voor een goede kans voor Jari Bezembinder. Helaas was de eindpass net niet zorgvuldig genoeg, waardoor het leer niet voldoende geraakt kon worden.

WVF bleef voetballen, domineerde op de helft van Sparta Enschede en dit leidde tot kleine speldenprikken en één goede kans voor Willem Bel. Een diepe pass van Michel Koning kwam panklaar voor de voeten van Bel. De Enschedese grensrechter vlagde voor buitenspel, maar scheidsrechter Beekman liet (terecht) doorspelen. Waarschijnlijk schrok Willem Bel van de ongekende ruimte, en zag zijn schot tegen de schenen van de keeper stuitten. De toon was wederom gezet. Sparta Enschede was bij vlagen gevaarlijk, maar dit kwam vooral door de lange ballen op de sterke, met name grote spitsen. Tot echte kansen leidde dit niet. Uiteindelijk was het WVF dat de verdiende 1-0 maakte. Van der Vegte, terug in de basis, dribbelde op geheel eigen wijze en schoot van 20 meter de bal keurig in de verre hoek. Iedere toeschouwer had zich kunnen vinden in deze stand, maar toch lag de bal na veertig seconden alweer aan de andere kant in het netje. Ietwat nonchalant verdedigen werd direct afgestraft. In eerste instantie werd gemist, maar de tweede bal op goal van Twan van Abeelen werd keihard in het dak ‘geramd’, 1-1. In alles leek het erop dat dit de ruststand ging worden, maar wederom Van der Vegte maakte de 2-1. Op bijna identieke wijze maakte hij de 2-1 door de bal vanaf circa 20 meter achter de keeper te schieten.

Na de thee drukte Sparta Enschede iets verder door naar voren. Dit leidde in de 53ste minuut tot een hele grote kans. Twee spitsen van Enschede gingen alleen op doelman Te Wiele af, maar deze liet zich op geen enkele wijze verschalken. Dit keeperswerk getuigde van klasse. Enschede drukte wel, maar de verdediging van WVF verkrampte niet. Zweers en Koning stuurden hun manschappen tijdig naar voren, en wonnen elk luchtduel. WVF had het wat moeilijker, maar bleef voor elke meter strijden. Het leverde een prachtig strijdtoneel op, waarbij enkele manschappen met krampverschijnselen en andere pijntjes de groene wei moesten verlaten. Echte uitgespeelde kansen kreeg Enschede niet, terwijl Mazouz van WVF de paal nog een keer raakte en de wedstrijd definitief op slot kon doen toen hij alleen op de keeper van Enschede afkwam. De laatste kans verzilverde hij niet, waardoor het toch nog billenknijpen werd. De mannen van Niks, de trainer van Enschede, kwamen steeds meer bij het doel van Te Wiele. Door het bijtellen van acht (!) minuten blessuretijd was het nog lang spannend op De Weide Steen. In de laatste twee minuten liet Te Wiele wederom zijn klasse zien. Op onnavolgbare wijze duwde hij de bal uit de kruising. Waar iedereen het doelpunt al rekende, was het Te Wiele die met gebalde vuisten zijn kracht en trots toonde. Dit was tevens het laatste wapenfeit, en was de euforie aan de zijde van de Westenholtenaren groot.

Een zeer goede eerste helft qua voetbal, en een zeer goede tweede helft op basis van strijd maakte het een heerlijke wedstrijd. Hoofdtrainer Herben Visscher was zeer tevreden na afloop: “Ik heb de eerste helft genoten van mijn ploeg. De wijze waarop wij speelden, laat zien dat wij voetballend tot veel in staat zijn. Volgende week deze lijn doortrekken naar Hulzense Boys.”

Scoreverloop: 21. Van der Vegte 1-0, 22. Van den Abeelen 1-1, 45. Van der Vegte 2-1

Opstelling: Te Wiele, Bril, Zweers, Koning, Donker (65. Oortwijn), Meijer, Bezembinder (82. Laarman), Van der Vegte, Berends (60. Mellema), Mazouz, Bel

 

Fotoverslag van WVF - Sparta Enschede

wvf voetbal westenholte 1 78

wvf voetbal westenholte 2 79

wvf voetbal westenholte 3 77

wvf voetbal westenholte 4 74

wvf voetbal westenholte 5 72

wvf voetbal westenholte 6 71

wvf voetbal westenholte 7 64

wvf voetbal westenholte 8 60

wvf voetbal westenholte 9 60

wvf voetbal westenholte 10 59

wvf voetbal westenholte 11 58

wvf voetbal westenholte 12 56

wvf voetbal westenholte 13 56

wvf voetbal westenholte 14 56

wvf voetbal westenholte 15 54

wvf voetbal westenholte 17 52

wvf voetbal westenholte 18 53

wvf voetbal westenholte 19 51

wvf voetbal westenholte 20 52

wvf voetbal westenholte 21 48

wvf voetbal westenholte 22 48

wvf voetbal westenholte 23 46

wvf voetbal westenholte 24 45

wvf voetbal westenholte 25 45

wvf voetbal westenholte 26 41

wvf voetbal westenholte 27 40

wvf voetbal westenholte 28 39

wvf voetbal westenholte 29 38

wvf voetbal westenholte 30 36

wvf voetbal westenholte 31 31

wvf voetbal westenholte 32 31

wvf voetbal westenholte 34 26

wvf voetbal westenholte 35 24

wvf voetbal westenholte 36 24

wvf voetbal westenholte 37 21

wvf voetbal westenholte 33 29

wvf voetbal westenholte 38 20

wvf voetbal westenholte 39 17

wvf voetbal westenholte 40 17


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle