Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF wil uitbreiden met nieuw kunstgrasveld


Geplaatst op: 14 april 2017

wvf voetbal westenholte 56 1

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, verklaarde tijdens de sponsoravond van voetbalvereniging WVF ten overstaande van 150 sponsoren waarom hij John van 't Schip als hoofdtrainer had aangesteld. “Hij is als een rijpere coach uit Australië teruggekomen.” 

Pascal Borst, voorzitter van de businessclub van WVF genaamd De Weide Steen, opende de bijeenkomst. “Precies een jaar gelden hebben we aangegeven ons te willen onderscheiden als businessclub. Dit betekent dat we onze sponsoren nog meer een podium bieden om op te vallen binnen onze vereniging. En we willen nog meer een verbindende factor zijn tussen de leden van de businessclub.”  De businessclub is groeiende, constateerde hij er achteraan. “Twaalf nieuwe sponsoren in afgelopen seizoen en bij circa twintig sponsoren hebben we de contracten verlengd en opgeschaald.” De zichtbare impact is dat op het tweede veld inmiddels ongeveer 40 meter reclameborden is toegezegd.

Geen ledenstop
Borst kondigde ook aan dat er bij WVF geen ledenstop komt. “Ondanks de stevige groei. We bekijken waar en hoe we onze leden het beste kunnen faciliteren. Op vrijdagavond is er de Head Kidsleague met circa 100 kinderen en hun ouders. De zaterdagen zijn volgeboekt van 's ochtends tot einde middag. Dit alles leidt ertoe dat we ons sportpark op korte termijn willen voorzien van een derde kunstgrasveld. Op deze manier zijn we in staat een nog strakkere planning te realiseren en de kans op afgelasting en dus inhaalwedstrijden te verkleinen.” Borst showde een animatie van hoe dat eruit komt te zien. Ook staat een klein kunstgrasveld op de planning, maar “we kunnen niet alles tegelijkertijd.” Als laatste maakte hij bekend dat er een nieuwe sponsor op het shirt van WVF 1 en 2 komt. “Eigenlijk een oude bekende. Van Vilsteren Installatietechniek dat vorig jaar is doorgestart en onderdeel is geworden van de VDK Installatiegroep. Directeur/eigenaar daarvan is Frans van der Kolk.” 

Waarom Van 't Schip?
Arjan Bisschop, chef-kok van Lauswolt, maakte de sponsoren wegwijs in de culinaire hapjes. Deze werden mede mogelijk gemaakt door sponsoren Hanos, Van Guilik, Minoyu, Obiovino, Campenaer Koffie en de Vreugdehoeve. Vervolgens was het de beurt aan Nijkamp, die werd geïnterviewd door stadsomroeper Peter Vader. Het eerste wat hij wilde weten was waarom de keus op John van 't Schip was gevallen. Die had het bij FC Twente toch niet best gedaan? “Om te beginnen: iedereen heeft in zijn werk wel eens ups en downs. Daarnaast komt hij rijper uit Australië terug. Hij is net als Ron Jans iemand die de club kan verkopen. Daarnaast bleek, tijdens gesprekken die we hielden in Australië, dat onze visies parallel lopen.” Het is ook iemand die van een ploeg een team kan maken, constateerde Nijkamp. “Want dat hebben we nodig. Zie de wedstrijd tegen Feyenoord. Dan staat er een team en pakken we een punt. Daar waar dat in Kerkrade niet zo was. Maar ook tegen dat soort mindere wedstrijden loop je in een seizoen aan.” 

Trainingsintensiteit
De technisch directeur vond ook een verklaring voor de matige helft van het seizoen van PEC Zwolle. “We begonnen in de voorbereiding met veel geblesseerden, waardoor we de trainingsintensiteit wat moesten verlagen. Dat heeft ons geen goed gedaan. In de winterstop hebben we er fysiek en mentaal wel een tandje bij kunnen schakelen. Of we in de eredivisie blijven? Ik heb er alle vertrouwen in, maar we moeten ook realistisch zijn en blijven. We staan slechts 4 punten los van de nummer 16. Doelstelling is nog altijd lijfsbehoud. Daar krijg ik wel eens vragen over na succesvolle eerdere seizoenen. Zou je de lat niet hoger leggen, hoorde ik vooraf aan dit seizoen. Dat is niet realistisch, maar het is wel begrijpelijk. Het komt voort uit het feit dat we jarenlang boven onze stand hebben geleefd.” 

Teveel huurspelers
Moet PEC Zwolle af van een teveel aan huurspelers? “Het liefste heb je natuurlijk dat je zelf spelers opleidt die vervolgens voor de club een transferwaarde betekenen. Daarnaast kunnen we een ontwikkelingsstation zijn voor spelers die we aankopen, ontwikkelen en weer verkopen. Die lijn moet erin komen, maar die zit er nog niet in. Dit jaar hebben we gebruikgemaakt van zeven gehuurde spelers. Idealiter zouden dat er maximaal twee à drie moeten zijn. Daar streven we naar.” Dat is moeilijk genoeg constateerde Nijkamp er achteraan, want ook topclubs als PSV en Ajax scouten onder de jeugd van PEC Zwolle. “Maar ieder kent zijn eigen niveau. Als ze beter bij PEC passen, dan zien we hen graag weer terug.”

Op de goede weg
Nijkamp ziet ook dat de jeugdteams op de goede weg zijn. “Alle teams kennen vertegenwoordiging op het hoogste niveau. Dat is positief. Wij kunnen de jeugd ook iets bieden: een combinatie van school en een voetbalopleiding.” 25 voetbalverenigingen in de regio, waaronder WVF, zijn middels een convenant verbonden aan PEC Zwolle. “Zo proberen we meer aandacht te geven aan de talenten en daar geven we in techniek iets voor terug. Bijvoorbeeld voetbalworkshops, in samenwerking met Stichting SportService van directeur Jeroen van Leeuwen (tevens WVF'er, red.).”  Laatst werd een jeugdspeler van WVF gescout door Heerenveen. Hoe kan dat? “Ook WVF wordt in de gaten gehouden door Heerenveen. Het kan ook zijn dat wij hem hebben bekeken, maar op die positie al een aantal spelers hadden. Maar dat ga ik voor de zekerheid nog even navragen bij ons hoofd opleidingen.”

Herkenbaarder
Doel is uiteindelijk om spelers uit het verzorgingsgebied van PEC Zwolle in het eerste elftal te krijgen. Want daarmee wordt de club nog herkenbaarder. Nijkamp: “Bedoeling is dat spelers à la Bas van Wijnen die afkomstig is van WVF, doorbreken in ons hoofdelftal. Dat is fantastisch en ook financieel goed voor PEC Zwolle.” Van Wijnen trainde zelfs in de winterstop mee met het eerste elftal van PEC tijdens het trainingskamp in het Spaanse Mijas. Tot slot constateerde Nijkamp dat ook hij tijdens de WVF-sponsorbijeenkomst iets geleerd had. “Je sponsoren meer een podium geven in catering en in de aankleding van zo'n bijeenkomst. Dat idee neem ik mee naar Joost Broerse, commercieel directeur van PEC. Het blijft belangrijk om van elkaar te blijven leren.”


Fotoverslag van de sponsoravond

wvf voetbal westenholte 1 64

wvf voetbal westenholte 2 65

wvf voetbal westenholte 3 64

wvf voetbal westenholte 4 62

wvf voetbal westenholte 5 60

wvf voetbal westenholte 6 59

wvf voetbal westenholte 7 52

wvf voetbal westenholte 8 49

wvf voetbal westenholte 9 49

wvf voetbal westenholte 10 48

wvf voetbal westenholte 11 47

wvf voetbal westenholte 12 45

wvf voetbal westenholte 13 45

wvf voetbal westenholte 14 45

wvf voetbal westenholte 15 43

wvf voetbal westenholte 16 43

wvf voetbal westenholte 17 42

wvf voetbal westenholte 18 43

wvf voetbal westenholte 19 41

wvf voetbal westenholte 20 42

wvf voetbal westenholte 21 39

wvf voetbal westenholte 22 39

wvf voetbal westenholte 23 37

wvf voetbal westenholte 24 36

wvf voetbal westenholte 25 36

wvf voetbal westenholte 26 33

wvf voetbal westenholte 27 32

wvf voetbal westenholte 28 31

wvf voetbal westenholte 29 30

wvf voetbal westenholte 30 28

wvf voetbal westenholte 31 24

wvf voetbal westenholte 32 24

wvf voetbal westenholte 33 22

wvf voetbal westenholte 34 19

wvf voetbal westenholte 35 17

wvf voetbal westenholte 36 17

wvf voetbal westenholte 37 14

wvf voetbal westenholte 38 14

wvf voetbal westenholte 39 11

wvf voetbal westenholte 40 11

wvf voetbal westenholte 41 6

wvf voetbal westenholte 42 4

wvf voetbal westenholte 43 3

wvf voetbal westenholte 44 2

wvf voetbal westenholte 45 2

wvf voetbal westenholte 46 1

wvf voetbal westenholte 47 1

wvf voetbal westenholte 48 1

wvf voetbal westenholte 49 1

wvf voetbal westenholte 50 1

wvf voetbal westenholte 51 1

wvf voetbal westenholte 52 1

wvf voetbal westenholte 53 1

wvf voetbal westenholte 54 1

wvf voetbal westenholte 55 1

wvf voetbal westenholte 57 1

wvf voetbal westenholte 58 1

wvf voetbal westenholte 59 1

wvf voetbal westenholte 60 1

wvf voetbal westenholte 61 1

wvf voetbal westenholte 62 1

wvf voetbal westenholte 63 1

wvf voetbal westenholte 64 1

wvf voetbal westenholte 65 1

wvf voetbal westenholte 66 1

wvf voetbal westenholte 67 1

wvf voetbal westenholte 68 1

wvf voetbal westenholte 69 1

wvf voetbal westenholte 70 1


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle