Man of the match

wvf voetbal westenholte jeffrynijs motm 071219
Jeffry Nijs

Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF wint laatste wedstrijd voor winterstop


Geplaatst op: 16 december 2018

wvf voetbal westenholte 40 27

In een altijd lastige wedstrijd bij Den Ham werd er door het vlaggenschip aan het langste eind getrokken. Na tweemaal een achterstand goedgemaakt te hebben, stapt WVF na 90 minuten verdiend als winnaar van het veld af.

De opstelling van de wedstrijd tegen Den Ham was exact hetzelfde als de vorige wedstrijd. Mike op goal, Sieme op rechtsback, het hart van de verdediging werd gevormd door Paul en Joost en Michel op links. De motor van het middenveld bestond uit Bas en Ruben waar Martijn het middenveld compleet maakt. Voorin Jabir, Hessel en Max. Ook de bank was deze week hetzelfde als vorige week. De knapste mannen van het stel mochten nog een weekje plaatsnemen op de bank; Kristian, Niek en Lucas.

Vooraf was al bekend dat Den Ham met 5 verdedigers speelt, wat altijd lastig is om doorheen te voetballen. Echter kreeg WVF na 3 minuten al een dot van een kans. Hessel kreeg de bal pardoes voor zijn linkerbeen na een kopduel van Max. Helaas miste het schot de richting en werd het over het doel van Den Ham verwerkt. Nog geen 3 minuten later was de eerste kans voor de Hammers ook een feit. Na verkeerd instappen van Joost kwam de spits van Den Ham één-op-één met Mike. Gelukkig staat de goalie de laatste week al goed te keepen en werd dit schot onschadelijk gemaakt. Na een kwartiertje spelen is er de volgende kans voor Den Ham. Bas Koenen krijgt aan de zijlijn een ouderwetse panna te verwerken waarna de tegenstander naar binnen dribbelt en zijn poot aanhaalt. Opnieuw stond Mike op de juiste plek om de bal tegen te houden. In de 25e minuut gaat het dan toch fout. Een diepe bal van achteruit bij Den Ham wordt verkeerd ingeschat door Paul. Hij verlengt hem half waarna het voor Kevin Ruiterkamp van Den Ham een koud kunstje is, 1-0. Verder gebeurde er niet veel in de eerste helft. WVF ging mee in het lange-ballen-voetbal van Den Ham en had moeite met de 5-mans verdediging.

In de rust moet haast wel gehamerd zijn op het voetballende aspect van het team. WVF laat al een aantal weken zien dat het goed kan voetballen, maar wellicht had het te maken met het koude weer dat dit in de eerste helft niet goed uit de verf was gekomen. De tweede helft gaf echter een compleet ander beeld. Dit resulteerde in het feit dat WVF na dik 10 minuten de gelijkmaker op het scorebord wist te presenteren. Een vrije trap vanaf de linkerzijde van het veld werd door Joost knap verlengd. Met een pirouette draaiende beweging wist Joost (á la Alessandro Nesta) het net te bereiken (saillant detail; de twee centrale verdedigers Joost en Paul hebben binnen 2 seizoenen hun eerste doelpunt voor de club gemaakt, Dion Reijnen wacht hier al 10 seizoenen op!).

Echter was de vreugde aan WVF-kant van korte duur. 2 Minuten na de gelijkmaker lag de bal alweer achter Mike. Na een goede steekpass van een Hammer middenvelder stond Thomas Remmink helemaal vrij voor Mike. Hij leek houdbaar maar helaas schoof de bal onder Mike door, 2-1.
Al met al kwam WVF voetballend steeds meer in de wedstrijd. Dit resulteerde in een aantal kansen voor Jabir (schot net naast), Paul (kopbal net naast) en Ruijsch (schiet recht op de keeper). Het is Max die in de 78e minuut de verdiende gelijkmaker intikt. Na een half schot, halve voorzet van Jabir vanuit de rechterkant van de zestien, staat Max op de juist plek om zijn doelpunt ook mee te pakken, 2-2. Er zit meer in voor WVF, dat voelt iedereen van WVF. Daarom gaat WVF ook nadrukkelijk op zoek naar de winst. 5 minuten voor het einde van de wedstrijd leeft het WVF-publiek weer even helemaal op. Sieme zet zijn tegenstander te kakken door hem magistraal uit te kappen. Hij geeft een lange bal op Hessel die hem magistraal weet mee te nemen door hem in één keer mee te nemen in een draaiende beweging. Hij wint zijn sprint naar de keeper maar helaas mist het schot de finesse om een doelpunt te maken. Gelukkig heeft WVF nog ‘good old’ Martijn Ruijsch. Na een voorzet vanaf links wordt de bal half verwerkt door de verdediger van Den Ham. Daar staat Ruijsch voor de afvallende bal. Even aannemen met de buik, 1x laten stuiteren en zeer geplaatst in de linkerbenedenhoek, 2-3! Den Ham probeerde nog wel maar zonder resultaat en daardoor weet WVF uiteindelijk de 3 punten mee te nemen naar Zwolle. Met de vrouw van de trainer in de bus en 3 punten in de tas moest dit wel een gezellig ritje worden. (en dat werd het ook J)

Overigens verliest Sparta Enschede van Be Quick ‘28 en daardoor gaat WVF als nummer 2 de winterstop in. Op 19 januari 2019 staat de eerste wedstrijd na de winterstop weer op het programma, thuis tegen Hulzense Boys. Kunnen de mannen van WVF de winnende lijn in 2019 doortrekken? Laten we het hopen!


Fotoverslag van Den Ham - WVF

wvf voetbal westenholte 1 116

wvf voetbal westenholte 2 117

wvf voetbal westenholte 3 115

wvf voetbal westenholte 4 112

wvf voetbal westenholte 5 110

wvf voetbal westenholte 6 109

wvf voetbal westenholte 7 101

wvf voetbal westenholte 8 95

wvf voetbal westenholte 9 95

wvf voetbal westenholte 10 94

wvf voetbal westenholte 11 93

wvf voetbal westenholte 12 91

wvf voetbal westenholte 13 91

wvf voetbal westenholte 14 90

wvf voetbal westenholte 15 88

wvf voetbal westenholte 16 88

wvf voetbal westenholte 17 86

wvf voetbal westenholte 18 87

wvf voetbal westenholte 19 85

wvf voetbal westenholte 20 86

wvf voetbal westenholte 21 81

wvf voetbal westenholte 22 81

wvf voetbal westenholte 23 79

wvf voetbal westenholte 24 78

wvf voetbal westenholte 25 77

wvf voetbal westenholte 26 73

wvf voetbal westenholte 27 72

wvf voetbal westenholte 28 71

wvf voetbal westenholte 29 68

wvf voetbal westenholte 30 64

wvf voetbal westenholte 31 58

wvf voetbal westenholte 32 58

wvf voetbal westenholte 33 53

wvf voetbal westenholte 34 48

wvf voetbal westenholte 35 42

wvf voetbal westenholte 36 39

wvf voetbal westenholte 37 35

wvf voetbal westenholte 38 32

wvf voetbal westenholte 39 27


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle