Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Zonnige seizoensafsluiting E- en F-pupillen


Geplaatst op: 7 juni 2016

wvf voetbal westenholte 1 36

Het mag dan misschien een voetbalzomer worden zonder het Nederlands elftal, gelukkig gaan sommige andere tradities wel gewoon door. En dus werd zaterdag 4 juni het seizoen voor de E- en F-pupillen bij WVF weer traditioneel afgesloten met een (voetbal)spelletjesmiddag.

Zowel bij de E- als bij F-pupillen was bijna elk team wel vertegenwoordigd om nog één keer dit seizoen het gras bij WVF te betreden. En dat niet alleen om nog even gezellig samen te zijn, nee met een programma dat de meiden en jongens ook al weer klaarstoomt voor een volgend seizoen.

Zo was er een voetbalclinic waar de spelers hun kunsten konden vertonen en bijspijkeren, kon de traptechniek worden bijgeschaafd met een spelletje latje-trap, moesten er penalty’s genomen worden op ‘echte’ keepers waar veel pupillen toch wel even van onder de indruk waren en ook de voetbalkennis werd nog even getest met een voetbalquiz.

Uiteraard was het niet alleen aan de kinderen om in actie te komen, zo aan het einde van het seizoen werd het ook hoog tijd voor de ouders om ook eindelijk even in beweging te komen. Een ouder-kind-wedstrijd mag dan niet ontbreken. Overigens hielp ook de felle zon aardig mee om het luie zweet nog wat sneller te doen stromen maar dat ter zijde.

Een aantal ouders had zich overigens duidelijk voorgenomen om zelf nog even te schitteren op het WVF-terrein. Waar menig jonge speler vrij nuchter en achteloos reageerde na een benutte penalty of een schot tegen de lat, daar zag je sommige ouders na een (vermoedelijk ietwat gelukkige) succestreffer minutenlang met een brede glimlach om zich heen kijken speurend naar complimenten om deze vervolgens dankbaar in ontvangst te nemen.

Gelukkig was er ook na de spelletjesmiddag, tijdens de bijbehorende barbecue, nog voldoende tijd om die prachtige actie, die strakke penalty of zelfs het hele afgelopen seizoen nog even na te bespreken. Nou ja, voor de ouders dan, de kinderen hadden nauwelijks tijd om te eten en te praten, die waren vooral druk met, u raadt het al, voetballen.

En zo kwam er, met een wederom geslaagde, sportieve middag en gezellig avond een einde aan een nieuw voetbalseizoen. Moe, voldaan en volgegeten keerden de spelertjes huiswaarts om vervolgens te dromen over dat EK waarin ‘we’ dan wel weer mee mogen doen en waarin ze zelf de show stelen. En de voetbalvaders en moeders, die droomden waarschijnlijk precies dezelfde droom.

Tot slot nog een woord van dank aan iedereen die heeft meegeholpen om de spelletjesmiddag tot een succes te maken. Mike te Wiele, Niek Karrenbelt, Stan Peppelenbos, Gert Schaafstra, Jim Rense (en vriend die samen met hem de clinic verzorgde), het kantinepersoneel (dat overuren maakte met dit dorstige weer) en natuurlijk Sander Overduin en Martijn Hendriksen.

wvf voetbal westenholte 2 37

wvf voetbal westenholte 3 36

wvf voetbal westenholte 4 35

wvf voetbal westenholte 5 34

wvf voetbal westenholte 6 33


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle