Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Zure nederlaag voor WVF tegen SDVB


Geplaatst op: 13 februari 2016

wvf voetbal westenholte 12 5

Op een ijskoud sportpart de Weide Steen trad WVF vandaag aan tegen de nummer twee van de ranglijst SDVB. Het veld was moeilijk bespeelbaar en daar hadden beide ploegen last van. Toch ging WVF hier beter mee om dan de gasten uit Barneveld en gezien het spelbeeld en de kansen die de thuisclub kreeg had WVF ook zeker de drie punten verdiend, Het was over de gehele wedstrijd genomen de betere ploeg en kreeg ook de betere kansen en dan is het extra zuur als je na afloop met lege handen staat, terwijl de gasten wel op zeer gelukkige wijze de bus instapten richting Barneveld.

WVF begon verrassend aan dit duel. Zo stond Romano Luhukay linksback en deed dit voortreffelijk, verdedigend sterk en opbouwend perfect. Niet voor niets werd Romano Luhukay uitgeroepen tot man van de wedstrijd en dat is positief voor de technische staf dat Romano niet alleen inzetbaar is als aanvaller maar dat hij ook prima uit de voeten kan als verdediger. WVF begon met een prima spelopvatting aan de wedstrijd. Het leverde strijd en was voetballend gezien, zeker in de eerste helft de bovenliggende partij. Het overwon zelf een enorme domper. Na een terugspeelbal, door het slechte veld rolde de bal slecht, bracht Jeroen Kinket zijn doelman Mike te Wiele in de problemen, de doorgelopen Doornbos was net iets eerder bij de bal dan Mike te Wiele en scheidsrechter Beltman, die overigens een prima wedstrijd floot, wees onverbiddelijk naar de stip en Rob Knul liet zich dit buitenkansje niet ontnemen en schoot de bal onhoudbaar hard in en zorgde daarmee voor de 0-1 voorsprong in de 12e minuut. Heel even gingen de koppies bij WVF naar beneden, maar al snel rechtte het als team de rug en straalde het uit dat het maar een ding wilde en dat was winnen. Het zocht dan ook met veel passie, werklust en een aantal goede combinaties de aanval. SDVB moest zich beperken tot verdedigen en had zeker in de eerste helft het geluk aan hun zijde. Al snel kwam WVF op gelijke hoogte. In de 22e minuut was het aanvoerder Rob Meijerink mede door een fout van doelman Van Bindsbergen zijn inzet in het doel zag verdwijnen 1-1. WVF rook dat er meer mogelijk was en bleef vanaf dat moment de betere ploeg en kreeg ook een aantal goede mogelijkheden om de voorsprong verder uit te breiden. Maar helaas was vrouwe Fortuna vandaag niet op de hand van WVF en was de goed spelende Peter van de Streek wel heel ongelukkig in de afwerking. Eerst omspeelde Peter de uitkomende Van Kindsbergen knap maar zag zijn inzet helaas aan de verkeerde kant ban de paal in het zijnet belanden, en niet veel later belandde zijn inzet net naast het doel van SDVB, nadat de verdediging en keeper op het verkeerde been stonden. Vlak voor rust probeerde Richard Bouwmeester de ver voor zijn doel staande Van Bindsbergen vanaf zo’n veertig te verschalken, maar helaas leverde ook deze poging niks op. Zo gingen beide ploegen rusten met een gelijke stand, waarbij WVF het verdiende om gezien het spelbeeld met een 2-1 of wellicht een 3-1 voorsprong de rust in te gaan.

In de tweede helft zakte het spelpeil enigszins, maar bleef WVF de bovenliggende partij en mocht het de meeste aanspraak maken op een verdiende overwinning. Het dicteerde het spel, was de bovenliggende partij, kreeg nog een aantal goede mogelijkheden op de overwinning. Helaas krijg je in het voetbal niet altijd wat je verdient en dat ondervond de ploeg van trainer Freddy Smit vanmiddag keihard. Vlak voor tijd kreeg SDVB een vrije trap. Doelman Mike te Wiele tastte mis en de ingevallen Richard Haklander kopt de bal in het doel om daarmee zijn ploeg de onverdiende overwinning te bezorgen. Ook hierna toonde WVF passie en strijdlust en ging het op zoek naar de meer dan verdiende gelijkmaker, maar helaas voor de ploeg uit Westenholte zat dat er niet meer in. Toch heeft de ploeg vanmiddag laten zien dat het wel degelijk kan voetballen en dat het een gezonde portie inzet op de mat kan leggen. Dat geeft ondanks de nederlaag van vanmiddag, vertrouwen voor handhaving in de Eerste klasse. Hopelijk heeft WVF volgende week in de belangrijke wedstrijd tegen Sparta Enschede wel het nodige geluk waar het de ploeg vandaag aan ontbrak.

Dick Noordman

 

WVF-SDVB 1-2 (rust 1-1)

12. Knul (strafschop 0-1), 22. Rob Meijerink 1-1, 86 Haklander 1-2.

Scheidsrechter G,J, Beltman

Geel: WVF, Mike te Wiele, Ricardo Kuijer
          SDVB, Knul

Toeschouwers: 150

WVF: Mike te Wiele, Jeroen Kinket, Dion Reijnen, Jorben Nieuwenhuis, Romano Luhukay, Bas Bouwhuis (72. Muhittin Yükselen), Rob Meijerink, Jesse Betaze, Ricardo Kuijer (84. Sander Bolt), Peter van de Streek, Richard Bouwmeester

SDVB: Van Bindsbergen, Van de Veen, Van Beek, Vlugt, Ooms, Atibi (61. Haklander), Knul, Daalmeijer, Doornbos (61. Koning), De Leeuw, Kleijn (76. De vette)

Fotoverslag van WVF - SDV Barneveld

wvf voetbal westenholte 1 10

wvf voetbal westenholte 2 11

wvf voetbal westenholte 3 10

wvf voetbal westenholte 4 9

wvf voetbal westenholte 5 9

wvf voetbal westenholte 6 8

wvf voetbal westenholte 7 8

wvf voetbal westenholte 8 7

wvf voetbal westenholte 9 7

wvf voetbal westenholte 10 6

wvf voetbal westenholte 11 6

wvf voetbal westenholte 13 5

wvf voetbal westenholte 14 5

wvf voetbal westenholte 15 5

wvf voetbal westenholte 16 5

wvf voetbal westenholte 17 5

wvf voetbal westenholte 18 6

wvf voetbal westenholte 19 5

wvf voetbal westenholte 20 5

wvf voetbal westenholte 21 5

wvf voetbal westenholte 22 5

wvf voetbal westenholte 23 5

wvf voetbal westenholte 24 4

wvf voetbal westenholte 25 4

wvf voetbal westenholte 26 3

wvf voetbal westenholte 27 3

wvf voetbal westenholte 28 3

wvf voetbal westenholte 29 3

wvf voetbal westenholte 30 3

wvf voetbal westenholte 31 3

wvf voetbal westenholte 32 3

wvf voetbal westenholte 33 3


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle