pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Hulp gevraagd bij Gastvrij!

Hulp gevraagd bij Gastvrij!

wvf__wvf__gastvrij.jpg

Geplaatst op: 22 augustus 2023

Vrijwel iedereen is enthousiast over de gastvrije ontvangst op de zaterdagmorgen bij WVF, en ziet de meerwaarde hiervan in. 
Maar…..om dit te waarborgen hebben we versterking nodig !!!!  Anders wordt de druk op de bestaande groep vrijwilligers te groot en komt de continuïteit in gevaar!!
Dus, heb je eens in de 4/5 weken 2 uurtjes (meer mag natuurlijk ook) over op de zaterdagochtend en lijkt het je leuk deze flexibel (volgens eigen opgave) in te zetten ten dienste van WVF in deze leuke functie, heel graag ! Meld je dan aan via het mailadres gastvrij@wvf.nl.
Als je meer wilt weten of belangstelling hebt, mail ons of spreek ons aan op zaterdagochtend!
Enkele vragen en antwoorden vind je alvast hieronder:

FAQ:
Ik wil wel helpen op zaterdagochtend, maar wil ook graag m’n zoon/dochter/kleinkind/etc.  zien voetballen.
Dat kan, we werken met 2 diensten, van 07.30 tot 10.00 uur en van 10.00 tot 12.15 uur. Dus je kunt flexibel worden ingezet. En je geeft zelf aan wanneer je een dienst wil draaien. 

Ik wil graag helpen, maar wat houdt het precies in?
De leiders /trainer van zowel bezoekende als thuisspelende teams melden zich bij je om vervolgens de toegewezen kleedkamer en het toegewezen veld te vernemen. Als extra welkom worden er per team 2 koffiemunten verstrekt. Ook kunnen de scheidsrechters bij de gastheer/gastdame hun materialen ophalen (fluitje, kaarten, hesje, notitieblokje). Verder zijn de reserveshirts bij hen verkrijgbaar, is er een EHBO-koffer aanwezig en zijn ze samen met de dienstdoende coördinatoren het aanspreekpunt op de zaterdagmorgen.

Hoe en door wie word ik ingewerkt?
Het is geen moeilijke of ingewikkelde taak, maar vooral erg leuk! Tijdens je eerste dienst zal iemand je wegwijs maken en laten zien waar bijv. de materialen liggen.

Kan ik ook eens meekijken of het wat voor me is?
Heel graag, meld je interesse via gastvrij@wvf.nl of loop gewoon eens binnen op de zaterdagochtend. We zien je graag verschijnen!


Aanbevolen artikelen