pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Karssen Makelaars treedt toe tot de GOUD sponsoren

Karssen Makelaars treedt toe tot de GOUD sponsoren

wvf__Karssen.webp

Geplaatst op: 18 april 2024

Deze week heeft eigenaresse Ilse Smink-Greaves de handtekening gezet onder een 5-jarige sponsorovereenkomst. Tot voor kort was Karssen Makelaars reeds aan WVF verbonden als ZILVER sponsor.

Dit jaar krijgen de trainers/leiders van alle jeugdteams nieuwe coachjassen en dit wordt mede mogelijk gemaakt door Karssen Makelaars, die straks met het logo op de rug van deze jassen komt te staan. 

Met deze sponsoring op de coachjassen zal in een grote regio in en om Zwolle de naamsbekendheid van Karssen Makelaars zeker groeien.

Als dank voor het aangaan van het GOUD sponsorschap boden wij de mooie WVF-logo bal aan.

Naast de coachjassen sponsort Karssen Makelaars ook met een drietal reclameborden, parasols op het terras en een kleedkamerbord.

Wij zijn erg blij met sponsor Karssen Makelaars.

Over Karssen Makelaars:
Ruim 20 jaar een begrip in Zwolle, sinds 2017 onder de hoede van eigenaresse Ilse Smink-Greaves en sinds de zomer van 2023 samen met mede-eigenaar Carlijn van Renselaar.

Als Zwols makelaarskantoor richt Karssen Makelaars zich op de particuliere woningmarkt in de stad Zwolle en directe omgeving. Woonhuizen en appartementen, van klein tot groot. 

Met een klein team van gedreven vakvrouwen hechten zij veel waarde aan een klantgerichte en servicegerichte dienstverlening, waarbij het resultaat van de klant boven het eigen resultaat gaat. Zij doen niets liever dan een mooie match realiseren waar zowel de verkoper als koper blij mee zijn. Zij streven altijd weer naar de meest prettige wijze van procesbegeleiding met als einddoel een positief verkoop- of aankoopresultaat!

Uw woningmakelaar van Zwolle!

Contactgegevens:                                    
Pannekoekendijk 1 B
8011 BJ Zwolle
038-4236766
info@km.nl
www.km.nl

wvf  KM


Aanbevolen artikelen