pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Ladies Day Kerstmarkt weer zeer geslaagd

Ladies Day Kerstmarkt weer zeer geslaagd

wvf__ladiesday_kerstmarkt_essen_2023.jpg

Geplaatst op: 17 december 2023

Vrijdag 15 december was het weer Ladies Day voor Sponsoren en Vrienden van WVF. Dit keer werd een bezoek gebracht aan de kerstmarkt in Essen.

De organisatie had weer een mooi programma samengesteld, dat begon met een ontvangst in de kantine van WVF waar koffie/thee werd geserveerd met een heerlijk slagroomgebakje en een heerlijke bonbon. Jumbo Westenholte had weer een heerlijk lunchpakket gemaakt voor alle dames, en de groep ging even op de foto.

Met een luxe touringcar van IJsseltours met chauffeur Remco ging het vervolgens naar Essen, de heenreis duurde wat langer vanwege de nodige files bij de vele “Baustellen”op de Duitse snelwegen.

Essen heeft een mooie Kerstmarkt en daarnaast ook prachtige winkels waar de dames zich prima vermaakten. Om 20.00 uur stond de bus weer klaar voor de terugreis en even na 22.00 uur arriveerde de bus weer in Westenholte.

Wij bedanken Jumbo Westenholte, Slijterij Stroomberg, Hanos en De Verwennerij voor hun bijdragen en de heren Paul Noordman, Jaap van Boven en Quido Lubbers voor hun begeleiding van deze succesvolle dag.


Aanbevolen artikelen