pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Nieuws van de scheidsrechters

Nieuws van de scheidsrechters

wvf__ronaldvanuden.jpg

Geplaatst op: 5 september 2023

WVF is verheugd dat er weer 10 cursisten van WVF zich hebben aangemeld voor de cursus verenigingsscheidsrechter. Deze start komende week al en is volledig volgeboekt. Een weekje erna, nog voor de competitie start, zal er een scheidsrechters bijeenkomst zijn waarbij onze vrijwilligers een uitleg krijgen van een KNVB scheidsrechter over de nieuwe regels seizoen 2023-2024.

Ook dit seizoen hebben de scheidsrechters wekelijks tot donderdag de tijd een passende wedstrijd te selecteren uit de aangeboden thuiswedstrijden van WVF elftallen. Enkele scheidsrechters worden door de KNVB geleverd en de rest gaan we zoveel mogelijk vanuit onze groepsapp regelen. Er is dus nooit een team die vast beroep kan doen op een clubscheidsrechter. Ieder team ziet op de vrijdagochtend voor het weekend of er een scheidsrechter beschikbaar is voor zijn of haar team (in de app van Voetbal.nl) Zo niet dan dien je zelf voor een scheidsrechter te zorgen.

Wij hopen op een respectvol voetbalseizoen want vergeet niet een scheidrechter staat daar ook in zijn of haar vrije tijd (veelal uit liefde voor onze mooie club).

Namens de Scheidsrechters: coördinatoren Ronald van Uden en Peter van Lennip.


Aanbevolen artikelen