Wedstrijden WVF 1

22-09 WVF - De Esch
            aanvang: 15.00 uur
29-09 Oranje Nassau - WVF
            aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Omroepers m/v bij WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Concept-indeling jeugd
seizoen 2018-2019

Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF medisch

Algemeen

Vanaf heden is de sportverzorging bij v.v. WVF verder geprofessionaliseerd en wordt het 1e elftal begeleidt door Westenholte Fysiotherapie & Fitness. Naast de verzorging voor het 1e elftal wordt er momenteel een inloopspreekuur opgezet welke voor de gehele vereniging toegankelijk is. Het exacte vaste moment voor dit spreekuur is nog nader te bepalen. Tot die tijd is het voor leden van v.v. WVF mogelijk een blessure te laten beoordelen op donderdagavond na 20:00u. Een afspraak maken bij de dienstdoende verzorger is niet strikt noodzakelijk, maar kan u in de praktijk wachttijd besparen.  

Het medische team bestaat op dit moment uit twee personen:

wvf voetbal westenholte harrie timmerHarrie Timmer: Als sportverzorger is werkzaam bij WVF. Harrie fungeert als coördinator en schakel tussen sporter en (sport)fysiotherapeut. Aanwezigheid momenteel in wisselende diensten op dinsdag en donderdag. Voor vragen en advies m.b.t. blessures kunt u bij Harrie terecht. Voor een afspraak ter beoordeling van een blessure kunt u contact opnemen op nummer 06-158 600 69, of per e-mail middels harrietimmer@msn.com

Gary Burgers is aanwezig op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Aanwezigheid sportverzorging:

Dinsdag:               19:00-22:00u

Donderdag:         19:00-22:00u

Zaterdag:              Aanwezig bij het 1e elftal. Beschikbaarheid voor overige elftallen op afspraak.

Locatie:                

Verzorgingsruimte v.v. WVF.

Mocht de dienstdoende verzorger op de genoemde tijden niet aanwezig zijn in de verzorgingsruimte, kan het zijn dat hij/zij elders op het complex aanwezig is.

Hersteltraining:

Hersteltrainingen na een blessure worden verzorgd door Harrie Timmer en zijn primair toegankelijk voor selectiespelers van WVF. Hersteltrainingen worden altijd op afspraak gegeven. Voor informatie over beschikbaarheid en deelname aan hersteltrainingen, door overige (jeugd)leden van WVF, kan te allen tijde contact gezocht worden met Harrie.

Blessures:

Blessures zijn natuurlijk erg vervelend en een ongeluk zit spreekwoordelijk in een klein hoekje. Blessures zijn er ieder seizoen en zijn onderdeel van een fysiek spel als voetbal. Blijf niet onnodig met blessures lopen! Het verzorgingsteam van WVF streeft er naar iedere onstane blessure binnen de vereniging te kunnen beoordelen, schroom niet contact op te nemen of langs te komen. De sportverzorgers doen hun werk met plezier en hopelijk slagen we er samen in om iedereen fit door het voetbalseizoen te loodsen.

Algemene werkwijze sportverzorging voor alle leden van WVF:

U bent van harte welkom tijdens het inloopspreekuur. Na een korte screening door één van de sportverzorgers, waar geen kosten aan zijn verbonden, volgt een advies en mogelijk een behandelplan. Wanneer herstel mogelijk is door directe behandeling bij WVF, zijn hieraan eveneens geen kosten verbonden. Wanneer beoordeling en eventueel vervolgbehandeling door de (sport)fysiotherapeut noodzakelijk is, kan Harrie u gericht in contact brengen met Westenholte Fysiotherapie & Fitness. Westenholte Fysiotherapie & Fitness neemt in dat geval de behandeling van de sportverzorger over. Deze vervolgbehandelingen kunt u in veel gevallen declareren bij uw zorgverzekeraar. Wanneer de behandeling door de (sport)fysiotherapeut is afgerond, zullen de sportverzorgers de terugkeer naar het veld en de wedstrijd begeleiden.

Samenwerking sportverzorgers/trainers en leiders:

De behandelend sportverzorger zal indien noodzakelijk contact hebben met de trainer/leider van de desbetreffende speler. Hierin zal hij hen op de hoogte houden van het herstel en geeft hij aan wat de speler op de training mag doen. Op deze manier ontstaat er een korte lijn tussen trainer/leider en de sportverzorger, waardoor de speler optimaal begeleidt wordt en op een verantwoorde manier weer terug kan keren naar het veld.

Communicatie sportverzorger naar ouders:

Kinderen tot 18 jaar met een blessure: Ouders worden op de hoogte gesteld middels mailcontact. Daarin wordt de blessure en het plan van aanpak besproken. Daarnaast vragen wij de ouders toestemming voor een eventueel behandelplan.

Kosten:

·       Voor een korte screening worden géén kosten in rekening gebracht.

·       Uitgebreid onderzoek + eventuele behandelingen: De aanvullende verzekering van de speler wordt dan in overleg aangesproken (controleer uw polis).

·       Kinderen tot 18 jaar (jeugd WVF): tot 18 behandelingen een volledige vergoeding per indicatie door alle zorgverzekeraars vanuit de basisverzekering. Er hoeft géén eigen risico betaald te worden.

Informatie (sport)fysiotherapie:

Wilt u meer informatie over fysiotherapie of de mogelijke behandelingen bij Westenholte Fysiotherapie & Fitness, bezoek dan onze website: www.westenholtefit.nl.

Bel voor een afspraak: 038-453 55 03

wvf voetbal westenholte westenholte fysio fitness

Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

 

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle