pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Procedure uitreiken en terugbrengen reserveshirts

Procedure uitreiken en terugbrengen reserveshirts

Geplaatst op: 4 februari 2024

Bij de procedure rondom het uitreiken en weer terugbrengen van de reserveshirts zijn we de afgelopen weken tegen enkele gebeurtenissen aangelopen die zeer onwenselijk zijn: uitgegeven tassen met reserveshirts die meer dan twee weken weg zijn, tassen die ’s middags (als Gastvrij dus niet aanwezig is ) in de kast worden leeggetrokken, tassen die onvolledig of ongewassen worden teruggebracht. Het is dan ook noodzakelijk om nogmaals de “spelregels” onder de aandacht te brengen.

Uitgegeven tassen met reserveshirts breng je uiterlijk de eerstkomende donderdagavond terug. Uiteraard gewassen en volledig! De tas kun je boven neerzetten in de linker kamer.? Oproep: teams die 's middags spelen (en reserveshirts nodig hebben) willen we verzoeken om voor 12 uur de reserveshirts al op te halen bij Gastvrij. Mochten er toch nog teams zijn die in de middag reserveshirts meenemen, vermeld altijd je naam / team / telefoonnummer op de aanwezige lijst!

Advies voor de teamleiders: wacht met het beoordelen of je reserveshirts nodig hebt en niet tot het moment dat de teams de kleedkamer uitkomen. Kijk in een vroegtijdig stadium al in welke kleur shirts de tegenstander speelt!


Aanbevolen artikelen