pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Raymond van den Bosch geslaagd voor VC2-cursus

Raymond van den Bosch geslaagd voor VC2-cursus

wvf__raymondvandenbosch.webp

Geplaatst op: 3 juli 2024

Raymond, trainer van WVF O13-1, is onlangs geslaagd voor zijn VC2-cursus. VC2 (voetbalcoach) is de nieuwe benaming voor de UEFA C/TC3.
 
Raymond is begonnen bij de Kids League met trainen van het team waar zijn zoon Thim onderdeel vanuit maakte. Vervolgens heeft hij JO9-7, JO10-6, JO11-6 en JO12-3 getraind. Ondertussen had Raymond de pupillencursus (tegenwoordig VC1) gevolgd en aangegeven bij de TC dat hij graag hogerop wilde. Vorig seizoen heeft hij JO13-2 getraind om dit seizoen de stap naar een selectie-elftal te maken. Vanuit WVF willen we graag eigen trainers opleiden en Raymond is hier een mooi voorbeeld van. We feliciteren Raymond met het behalen van zijn TC2-diploma.
 
Raymond:
Een jaar intensief bijeenkomsten bijwonen, trainingen opzetten, trainingen geven, inkijk nemen in technisch beleid van de club, leren wedstrijdbespreking houden, coachen tijdens de wedstrijd en analyse achteraf, met als hoofdmoot "herkennen en trainbaar maken van voetbal uitdagingen". Een jaar met veel reizen naar het noorden, jezelf tegenkomen, maar ben blij het te hebben gedaan. Heb er veel van geleerd en kan er nu mijn eigen draai aan geven.
En uiteraard dank dat ik de kans van WVF heb gekregen.


Aanbevolen artikelen