pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Onze club
  5. /
  6. Vertrouwenscommissie

Vertrouwenscommissie WVF

Sinds het seizoen 2013-2014 beschikt WVF over een vertrouwenscommissie. De vertrouwenscommissie is opgericht om een aanspreekpunt te zijn voor mensen die te maken hebben met ongewenst gedrag binnen de vereniging. Ongewenst gedrag kan zijn: pesten, agressie, (seksuele)intimidatie, discriminatie, etc. De vertrouwenscommissie bestaat uit meerdere personen, vertrouwenscontactpersonen, afgekort VCP. Onze namen zijn: Joke van Eersel, Marieke Wester en Aart Borger. Wij zijn lid van WVF en voelen ons betrokken bij dit onderwerp. Mocht je te maken hebben met ongewenst gedrag binnen de vereniging en wil je dit bespreken dan zijn wij het eerste aanspreekpunt. Door de situatie tijdig te bespreken kunnen we gezamenlijk naar mogelijke oplossingen zoeken. De vertrouwenscontactpersoon bespreekt wat jij vertelt niet met iemand anders zonder dit eerst aan jou te vragen.

Daarnaast vinden we het belangrijk om aandacht te hebben voor sportief gedrag op en rondom de velden!! Hier willen we graag samen met de leden en het bestuur blijvend aandacht voor vragen. Heb je ideeën en/of voorstellen die je zou willen inbrengen om sportief gedrag te bevorderen en ongewenst gedrag tegen te gaan, dan horen wij dit ook graag!

Je kunt ons bereiken via ons e-mailadres: vcp@wvf.nl. Een van de vertrouwenscontactpersonen neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op, mocht je voorkeur hebben voor contact met een van ons, laat dit dan even weten.

Met vriendelijke groet,

Joke van Eersel
Marieke Wester