pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. VriendenLoterij steunt voetbalvereniging WVF met 5.000 euro

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging WVF met 5.000 euro

wvf__vriendenloterij1.webp

Geplaatst op: 5 april 2024

Een grote verrassing voor voetbalvereniging WVF uit Zwolle. De club is uitgeroepen tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De club gebruikt de bijdrage om een mini voetbalarena voor de jeugd te realiseren.

Roy Dusink, bestuurslid van voetbalvereniging WVF: We gaan voor onze jongste jeugd een prachtige voetbalomgeving creëren en deze bijdrage van de Vriendenloterij helpt ons dat te realiseren. Club van de Week betekent een stukje erkenning en het motiveert ons dit doel te bereiken. Dankzij de bijdrage kunnen we de eerste stappen zetten richting de realisatie van onze mooie (mini)voetbalarena voor de jongste jeugd van WVF.

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

wvf__vriendenloterij2.webp

Aanbevolen artikelen