Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

wvf voetbal westenholte 123inkt
123inkt.nl is sponsor van onze jeugd, klik voor 10% vriendenkorting!

WVF-challenge 4


Geplaatst op: 31 maart 2020

wvf voetbal westenholte wvfchallenge4 martijnruijschDe vierde WVF-challenge komt van Martijn Ruijsch, assistent-trainer van WVF 1. Deel jouw uitvoering en maak kans op een prijs. Veel succes en plezier allemaal.

Kijk hier naar de vierde WVF-challenge met Martijn Ruijsch, assistent-trainer van WVF 1.


Winnaar WVF-challenge week 1


Geplaatst op: 29 maart 2020

De winnaar van de WVF-challenge week 1 is bekend: Levi Huizenga. Levi is twaalf jaar en voetbalt in JO13-1. Hij hield een wc-rol hoog en toverde ook nog een hoogstandje (rond de wereld) uit zijn hoge hoed.

Levi klopte voor zijn challenge vol trots op het WVF-logo op zijn borst. ‘Fantastisch’, geeft de jury aan: ‘Zo zien we het graag Levi. Jouw inzending levert je een extra voetbal op. Gefeliciteerd, wij nemen contact met je op.’

Klik hier op het filmpje van Levi.

Team WVF-challenge en de jury bedanken iedereen voor alle mooie en ... lees verder


WVF-challenge 3


Geplaatst op: 28 maart 2020

wvf voetbal westenholte maximreijnen wvfchallenge 3 1De derde WVF-challenge komt van Maxim Reijnen, speler van WVF 2. Deel jouw uitvoering en maak kans op een prijs. Veel succes en plezier allemaal.

Kijk hier naar de derde WVF-challenge met Maxim Reijnen, speler van WVF 2.


WVF-challenge 2


Geplaatst op: 27 maart 2020

wvf voetbal westenholte robschutte wvfchallenge 2De tweede WVF-challenge komt van Rob Schutte, speler van WVF 2. Deel jouw uitvoering en maak kans op een prijs. Veel succes en plezier allemaal.

Kij hier naar de tweede WVF-challenge met Rob Schuttte, speler van WVF 2.


Sportpark gesloten vanwege Corona


Geplaatst op: 27 maart 2020

WVF wijst er nadrukkelijk op dat het sportpark is gesloten vanwege het coronavirus. Als club volgen wij de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Het is dus niet toegestaan het sportpark te betreden.

Bestuur WVF


Vrijwilligersavond afgelast


Geplaatst op: 26 maart 2020

Beste vrijwilligers, 

De geplande vrijwilligersavond op 18 april a.s. zal conform de Corona maatregelen geen doorgang vinden. Wij vinden het jammer dat deze jaarlijkse traditie niet door kan gaan maar staan volledig achter de getroffen maatregelen. 
Indien er een nieuwe datum in zicht is dan zullen we dit weer breed publiceren, mocht u zich al hebben aangemeld dan wordt uw opgave meegenomen naar de nieuwe datum, u krijgt hierover een mail.  

Vriendelijke groet, 
Feestcommissie v.v. W.V.F.


Update inzake maatregelen met betrekking tot Coronavirus


Geplaatst op: 25 maart 2020

wvf voetbal westenholte update corona 250320
Het is een rare tijd waarin wij momenteel leven. Een situatie die zo uniek is dat wij allemaal voor nieuwe uitdagingen komen te staan zoals thuiswerken en afstand houden van de medemens. Ook in sportief opzicht is er veel veranderd. We trainen niet meer en voetballen op zaterdag is uitgesloten.

Op maandag 23 maart jl heeft de regering aanvullende maatregelen getroffen in het kader van de Coronavirus. Eén van die maatregelen is dat samenkomsten tot 1 juni as worden verboden. Een daglater stelde de KNVB dat zij rond ... lees verder


WVF-challenge


Geplaatst op: 24 maart 2020

wvf voetbal westenholte dionreijnen wvfchallengeNu het coronavirus er voor zorgt dat jullie niet kunnen trainen of wedstrijden spelen, daagt onze vereniging jou als lid uit voor een sportieve opdracht: de WVF-challenge.

We plaatsen drie keer per week een challenge op wvf.nl, Facebook (voetbalverenigingwvf), Twitter (@vvwvf) en Instagram (@vvwvf1). Ga de uitdaging aan, film jouw uitvoering van de opdracht, deel die met ons en maak kans op een prijs. Meld daarbij je naam, leeftijd en team.

De winnende filmpjes worden door ons op de WVF-social media gedeeld. Met het inzenden geef je toestemming hiervoor. ... lees verder


WVF-toernooi op 6 juni 2020 gaat niet door


Geplaatst op: 24 maart 2020

Beste voetballiefhebber,

De overheid heeft gisteren de maatregelen met betrekking tot het bij elkaar komen en samenzijn van mensen aangescherpt in elk geval tot 1 juni. We hebben hier als toernooiorganisatie alle begrip voor en respecteren dit besluit. We hebben als toernooiorganisatie in overleg met het bestuur besloten om verder te kijken dan 1 juni. Het WVF-voetbaltoernooi van 6 juni 2020 wordt daarom afgelast en gaat dus niet door. Op dit moment is het helaas niet anders dan dit besluit te nemen, en te denken aan onze ... lees verder


Selectie en staf WVF 1 2020-2021


Geplaatst op: 19 maart 2020

WVF heeft de ambitie om een stabiele, eerste klasser te worden. Op dit moment staan we bovenaan en acht punten los op de nummer twee: Hulzense Boys. Daarnaast zijn we in het bezit van de 1e periodetitel.

Dat is een mooie uitgangspositie voor promotie, maar iedereen realiseert zich ook wel dat er nog van alles kan gebeuren. Naast sportief blijven presteren, zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het is afwachten wanneer, en of, de KNVB de competitie kan hervatten en hoe dit verder verloopt.

De TC heeft de ... lees verder


Update coronavirus 16 maart


Geplaatst op: 16 maart 2020

wvf voetbal westenholte coronavirusHet kabinet heeft zondag 15 maart aanvullende maatregelen afgekondigd in verband met het coronavirus. Zo dienen sportclubs in ieder geval tot en met maandag 6 april de deuren te sluiten. Dat betekent dat er bij WVF in deze periode geen trainingen, oefenwedstrijden of andere activiteiten plaatsvinden. Mochten er voor die tijd een verlenging of aanscherpingen worden ingesteld of maatregelen ingetrokken, meldt het bestuur dat via www.wvf.nl, onze Facebookpagina en Twitter.

De maatregelen van de regering zijn bedoeld om de verdere verspreiding van ... lees verder


Eieren gooien, bingo en schoolvoetbal afgelast


Geplaatst op: 15 maart 2020

In verband met het coronavirus zijn binnen WVF voorlopig alle activiteiten afgelast. Eieren gooien op tweede paasdag en de bingo op vrijdag 20 maart gaan NIET DOOR.

Het schoolvoetbal op 1 april gaat ook NIET DOOR.


Update coronavirus


Geplaatst op: 15 maart 2020

Sportpark de Weide Steen is en blijft tot nader order gesloten. Dat houdt ook in dat trainingen, wedstrijden en activiteiten niet doorgaan. Het bestuur houdt de actuele ontwikkelingen scherp in de gaten. Wanneer er iets verandert in de huidige situatie, zal het bestuur dit zo snel mogelijk communiceren. 
WVF wijst alle teams en leden er nadrukkelijk op zich aan deze richtlijn te houden. We danken jullie voor jullie begrip en medewerking.

Het bestuur


Kantine gesloten


Geplaatst op: 20 maart 2020 

Donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 maart de gehele dag, is de kantine gesloten.


Trainingen en wedstrijden afgelast


Geplaatst op: 12 maart 2020

In navolging van het advies van de regering om vanwege het coronavirus geen evenementen te organiseren en iedereen voorlopig moet proberen zo weinig mogelijk sociaal contact te hebben, heeft het bestuur besloten om tot en met het weekend geen activiteiten (trainingen, oefenwedstrijden, vergaderingen etc.) te laten plaats vinden. Door de KNVB zijn alle competitiewedstrijden al tot 1 april geschrapt.

Het bestuur


WVF wint tumultueus duel van ASC 62


Geplaatst op: 8 maart 2020

wvf voetbal westenholte 28 107

Op een hobbelig hoofdveld trad WVF aan tegen ASC ’62 uit Dalfsen. Deze formatie staat onder leiding van oud WVF-er Piet de Jong. Een opvallende statistiek is dat de Dalfsenaren vooral in uitwedstrijden de punten pakt. 

Al heel snel bleek dat er van een echte voetbalwedstrijd geen sprake was, hiervoor zijn twee welwillende teams nodig en een vlakker veld. WVF mocht het spel maken en de tegenstander plooide ver terug op eigen helft. Eerst was het Lucas Velner met een goede actie op rechts en een dito schot, echter zeilde het leer naast ... lees verder


WVF krijgt bronzen certificaat


Geplaatst op: 8 maart 2020

wvf voetbal westenholte WVF Kantine 07032020
Op zaterdag 7 Maart heeft de kantine van vv WVF het Bronzen “Team Fit Certificaat” ontvangen. Dit certificaat is in samenwerking met het voedingscentrum tot stand gekomen en is bedoeld om een gezondere kantine te krijgen.

Naast de bestaande producten zijn er nu ook gezondere producten te verkrijgen, zowel in de drankjes als ook in het snoep. Ook zal er in de hal van de kantine op de zaterdagmorgen een kan met water staan en wat fruit liggen voor de kinderen.

wvf voetbal westenholte kantine 2
Het fruit wordt aangeboden door Valentijn groenten & fruit bekend van de ... lees verder


PEC Zwolle Thema-avond XXL


Geplaatst op: 6 maart 2020

wvf voetbal westenholte PEC Zwolle Thema-Avond-XXL-April


Ledenvoordeel bij 123inkt.nl


Geplaatst op: 5 maart 2020

wvf voetbal westenholte 123inktlogo
Als lid van WVF profiteer je van extra ledenvoordeel bij onze hoofdsponsor jeugd 123inkt.nl. Je kunt al je cartridges, toners, (foto)papier en kantoorartikelen nu extra voordelig bestellen bij 123inkt.nl. Natuurlijk mogen familieleden ook gebruik maken van deze voordelen:
 

  • Je ontvangt 10% korting op alle 123inkt.nl huismerkproducten.
  • Voor elke bestelling ontvangt WVF extra inkomsten van 123inkt.nl.

Je bestelt je producten dus extra voordelig en steunt tegelijkertijd WVF!

Zo werkt het:

  1. Klik op de 123inkt.nl banner op onze ... lees verder


Schoolvoetbal WVF 2020


Geplaatst op: 4 maart 2020

Op woensdag 1 april 2020, en nee het is geen grapje, vindt het jaarlijkse schoolvoetbal voor de scholen uit Westenholte en (deel) Stadshagen weer plaatst. 

Voor deze middag zijn wij nog op zoek naar een aantal vrijwilligers als spelbegeleider/scheidsrechter. Ook zoeken we nog vrijwilligers voor het verzamelen en bijhouden van de wedstrijdbriefjes (veldcoördinator). 

Tijden liggen tussen 12:30 uur en 17:30 uur. Achteraf is er een warm buffet voor alle vrijwilligers.
Lijkt jou dit iets? Mail dan even naar djansen@wvf.nl.
Alvast bedankt!

Met sportieve groet,
Justin Dammen en Danny Jansen


Vier spelers WVF JO11-1 geselecteerd voor selectiewedstrijden KNVB


Geplaatst op: 25 februari 2020

Afgelopen week kregen vier spelers van WVF JO11-1 de uitnodiging voor selectiewedstrijden bij de KNVB regio Zwolle-Steenwijk. WVF JO11-1 staat momenteel gedeeld bovenaan in de hoofdklasse en heeft meerdere wedstrijden tegen BVO's gewonnen, dit is niet onopgemerkt gebleven bij de scouts van de KNVB. 

Het gaat om de jongens:

  • Thijs Ruiken
  • Mees van der Drift
  • Almar de Jong
  • Duuk Buis


Gefeliciteerd jongens en heel veel plezier gewenst! 

wvf voetbal westenholte WVF JO11-1
Bovenste rij v.l.n.r.: Trainer Jorden Sok, Thijs ... lees verder


WVF pakt 3 punten in stadsderby


Geplaatst op: 16 februari 2020

wvf voetbal westenholte 3 160

Vanmiddag stond er een heuse stadsderby op het programma bij Be Quick ’28. De thuisploeg is verwikkeld in een strijd om lijfsbehoud waarbij elk punt zeer welkom is. Op een zeer matig kunstgrasveld werd er om half 3 afgetrapt. Al snel bleek dat WVF niet haar beste wedstrijd van het seizoen speelde. Het spel was slordig en er werden veel opbouwende fouten gemaakt. Ook de scheidsrechter deed een duit in het zakje met onduidelijke beslissingen. Door een opbouwende fout in de laatste lijn kon Sander Aarten de 1-0 aantekenen voor de ... lees verder


Save the date WVF vrijwilligersavond v.v. W.V.F. 18 april 2020


Geplaatst op: 12 februari 2020

Beste vrijwilligers, 

Zaterdag 18 april staat onze jaarlijkse vrijwilligersavond weer op het programma. Net als voorgaande jaren willen wij jullie bedanken voor jullie inzet voor onze mooie vereniging. Samen met je partner ben je van harte uitgenodigd voor deze feestavond. De kantine is open vanaf 20.30 uur. Zoals jullie gewend zijn gaan we er weer een geslaagde avond van maken! Je kunt je aanmelden via: 

feestcommissie@wvf.nl 
Onder vermelding van je naam + naam eventuele partner
Functie binnen WVF 

Een ... lees verder


WVF wint lastig duel van Enter Vooruit


Geplaatst op: 9 februari 2020

wvf voetbal westenholte 9 131

Hedenmiddag stond het treffen tussen WVF en Enter Vooruit op het programma. De formatie uit Enter blijkt een stugge tegenstander mede gezien het eerdere treffen wat resulteerde in een 0-1 zege voor de Westenholtenaren. Op het hoofdveld, wat nu elke week slechter lijkt te worden, werd er om 15.00 uur voor het eerst afgetrapt. Meteen moest doelman Te Wiele aan de bak door een boogbal via het houtwerk tot corner te verwerken. WVF was slordig in de openingsfase van dit duel en moest in de 15e minuut een penalty incasseren. Captain ... lees verder


Gastdames helpen op zaterdagmorgen


Geplaatst op: 8 februari 2020

wvf voetbal westenholte IMG 6296

Eenwarm welkom, toewijzen kleedkamers, uitgifte reservekleding, uitgifte scheids-benodigdheden, vraagbaak………van alle markten thuis, deze gastdames. Samen met de dienstdoende coördinatoren ook deze drukke zaterdagochtend weer in goede banen geleid!

wvf voetbal westenholte IMG 6299 wvf voetbal westenholte IMG 6301


Resultaat Salland Clubactie bekend


Geplaatst op: 6 februari 2020

Eind 2019 heeft WVF voor de tweede keer meegedaan aan de Salland Zorgverzekering clubactie, en het resultaat hiervan was met € 630 iets lager dan in het jaar 2018 toen haalden wij nog € 1.040 binnen.

Door de invoering van AVG en de privacy policy van WVF is het niet meer mogelijk om alle leden een persoonlijk aanbod te mailen, en dat is te merken in het eindresultaat.

Toch een mooi resultaat waar onze penningmeester weer blij mee is.


WVF O11-1 op bezoek bij sc Heerenveen


Geplaatst op: 5 februari 2020

wvf voetbal westenholte 1 159Een aantal weken geleden kregen de jongens WVF O11-1 een uitnodiging om te spelen op Sportpark Skoatterwâld tegen SC Heerenveen O10, wie zegt daar nou nee tegen? SC Heerenveen is niet de eerste profclub waar de jongens van WVF tegen zouden gaan spelen. Eerder werd er met 12-1 gewonnen bij FC Emmen O10 en werd op een toernooi de Graafschap O10 met 5-0 verslagen.

Woensdagmiddag was het dan zo ver, op naar Sportpark Skoatterwâld. Na een goede warming-up en het noemen van de opstelling kon de wedstrijd beginnen. De jongens van WVF ... lees verder


WVF versterkt zich met Ricardo Heerink


Geplaatst op: 4 februari 2020

wvf voetbal westenholte Ricardo HeerinkDe TC heeft een akkoord bereikt met aanvaller Ricardo Heerink (30) van Wijhe ’92. Hij zal aankomend seizoen de gelederen van WVF komen versterken. Ricardo was op zoek naar een andere uitdaging, hij wil graag op zaterdag voetballen. Woonachtig in Zwolle kwam hij al snel bij WVF terecht.

Ricardo is een ervaren en geslepen aanvaller/aanvallende middenvelder met scorend vermogen. Hij kan op meerdere plaatsen in de aanval uit de voeten. De TC ziet hierin een mooie aanvulling voor ons aanvallend vermogen. Daarnaast zien we een coachende ... lees verder


WVF speelt gelijk tegen Vroomshoopse Boys


Geplaatst op: 4 februari 2020

wvf voetbal westenholte 22 114

Afgelopen zaterdag speelde WVF de lastige uitwedstrijd bij Vroomhoopse Boys. De tegenstander is al jaren een hoogvlieger in de tweede klasse en is vooral in thuiswedstrijden een moeilijk te kloppen tegenstander. Op het hobbelige en drassige hoofdveld werd er om half 3 voor het eerst afgetrapt. WVF had moeite om spelritme te vinden mede door de hard opspelende wind en het lastig te bespelen veld. Toch was te zien dat WVF zonder grote kansen te creëeren het beste van het spel had. De tegenstander leunde vooral achterover om in de ... lees verder


Start Gastheer/Gastdameschap zaterdag 1 februari 2020


Geplaatst op: 29 januari 2020

Komende zaterdag 1 februari zal gestart worden met het gastheerschap/gastdameschap.

Vanaf 07.30 tot 12.00 uur zal er een gastheer/gastdame aanwezig zijn, vooralsnog in de ruimte bovenaan de trap. Hier zullen leiders/trainers van zowel WVF als de bezoekende club zich gaan melden om vervolgens de toegewezen kleedkamer en het toegewezen veld van de gastheer/gastdame te vernemen. Ook kunnen de scheidsrechters bij de gastheer/gastdame hun materialen ophalen (fluitje, kaarten, hesje, vlaggen, notitieblokje). Verder is de ... lees verder


Vervanging c.v.-installatie: vanaf woensdag geen warm water in kleedkamers 9 t/m 11


Geplaatst op: 27 januari 2020

De c.v.-ketel van de nieuwbouw wordt vanaf a.s. woensdag vervangen. De werkzaamheden zijn ingepland voor de duur van drie dagen. Dit betekent dat er woensdag en donderdag geen warm water beschikbaar is in de kleedkamers 9 t/m 11 en dat er geen verwarming in de bestuurskamer en commissiekamer is. Kleedkamers 1 t/m 8 hebben wel warm water. Graag van deze alternatieven gebruikmaken wanneer je na het trainen wil douchen.

Bij de vervanging van de ketel zijn diverse duurzame alternatieven ... lees verder


WVF zet ZAC eenvoudig aan de kant: 3-0


Geplaatst op: 26 januari 2020

wvf voetbal westenholte 12 124

Hedenmiddag werd de 2e helft van de competitie hervat. Voor WVF betekende dit een thuistreffen tegen ZAC. De gasten uit Zwolle-Zuid zijn een promovendus in de tweede klasse en bezetten een van de onderste plaatsen op de ranglijst. Voor WVF was het zaak de goede lijn van de afgelopen weken door te zetten. Op het hoofdveld werd er om half 3 afgetrapt en beide ploegen waren zeker het eerste half uur aan elkaar gewaagd. De eerste kans was voor Max Goudbeek, helaas kon hij een achterwaartse kopbal niet voldoende sturing geven. Ook ZAC ... lees verder


WVF ledenvoordeel bij 123inkt.nl


Geplaatst op: 22 januari 2020

wvf voetbal westenholte 123inktlogo     wvf voetbal westenholte wvflogo

Als lid van WVF profiteer je van extra ledenvoordeel bij onze hoofdsponsor jeugd 123inkt.nl. Je kunt al je cartridges, toners, (foto)papier en kantoorartikelen nu extra voordelig bestellen bij 123inkt.nl. Natuurlijk mogen familieleden ook gebruik maken van deze voordelen.

je ontvangt 10% korting op alle 123inkt.nl huismerk producten.
voor elke bestelling ontvangt WVF een extra geldbonus van 123inkt.nl.

U bestelt uw producten dus extra voordelig en steunt tegelijkertijd WVF!

Zo werkt het:

  1. Klik op de 123inkt banner op ... lees verder


Seal Supply nieuwe GOUD sponsor bij Businessclub De Weidesteen


Geplaatst op: 20 januari 2020

wvf voetbal westenholte 1 156

Afgelopen zaterdag hebben wij Gerrit Knopert, directeur van onze nieuwe GOUD-sponsor Seal Supply welkom geheten bij Businessclub De Weidesteen.

Seal Supply, van directeur Gerrit Knopert, is dé online groothandel voor al uw afdichtingen! Een groothandel met veel ervaring als specialist op het gebied van technische afdichtingen, en heeft zich tot doel gesteld om alle wenselijke afdichtingen te leveren zoals zakelijke klanten graag zien: snel, 24 x 7, met goed advies, uitstekende service, flexibel en tegen ... lees verder


PBE montage sponsor Businessclub De Weidesteen


Geplaatst op: 20 januari 2020

wvf voetbal westenholte PBE montage

Afgelopen zaterdag tekende Gert de Vries van PBE Montage de sponsorovereenkomst met Businessclub De Weidesteen.

Jarenlang was Gert sponsor met zijn bedrijf Zwollas, met het reclamebord op het balkon in de kantine.

Gert heeft zijn huidige bedrijf Prefab Betonmontage Europe als nieuwe sponsor aangemeld. Het bedrijf heeft een viertal personeelsleden en is actief op het gebied van afbouw van nieuwbouw van hallen voornamelijk in Nederland.

wvf voetbal westenholte PBE montage logo

Op de TV schermen in de kantine en de businessruimte zijn diverse foto’s te ... lees verder


Ruilmoment 123-inkt presentatiepakken


Geplaatst op: 19 januari 2020

Beste ouders, verzorgers, trainers en leiders,

De winterstop is een uitstekend moment om alle voetbalkleding te controleren, zo ook waarschijnlijk de trainingspakken van 123inkt.nl. Of misschien bent u niet in de gelegenheid geweest om een trainingspak op te halen bij het laatste afhaalmoment. 

Als WVF vinden wij het fijn dat alle jeugdleden vanaf O8-1 tot en met O-19 een trainingspak krijgen dat ze voor, tijdens en na de wedstrijd op zaterdag kunnen dragen.

Daarom bieden wij u op donderdag 23 januari van 20.00-21.00 uur de ... lees verder


JO12-1 najaarskampioen 2019-2020


Geplaatst op: 19 januari 2020

wvf voetbal westenholte WVF JO12-1 najaarskampioen 2019-2020 JPG

Met veel vertrouwde gezichten en twee "nieuwe" oude bekenden (Ramon en Luuk) en twee nieuwe trainers (Ian en Brend) begon wvf JO12-1 vol vertrouwen aan het nieuwe seizoen in de eerste klasse. De eerste drie bekerwedstrijden voorspelden al veel goeds. Alledrie werden namelijk redelijk eenvoudig gewonnen. Ook in de competitie ging het vrij makkelijk, eigenlijk iets te makkelijk. Na 10 wedstrijden waren er 30 punten gehaald. Bijna had CSV JO12-3 als enige team in de laatste competitiewedstrijd nog punten van ons afgesnoept, maar in een ... lees verder


Harry Kanis stelt boekjes Bjorn Kuipers beschikbaar


Geplaatst op: 14 januari 2019

Harry Kanis van Vrieling Adviesgroep (Brons sponsor WVF) stelt boekjes Björn Kuipers over Respect beschikbaar via Businessclub De Weidesteen aan basisschool De Krullevaar.

wvf voetbal westenholte harrykanis

Via bemiddeling van Harry Kanis, adviseur zakelijk, van Vrieling Adviesgroep ontvingen wij bij WVF een 30-tal boekjes geschreven door toparbiter Björn Kuipers over het thema Respect.

Het boekje wordt ingeleid door Björn Kuipers zelf en is gericht op leerlingen van groep 8 van het basisonderwijs. Het idee hierachter is dat de overgang van lager ... lees verder


Nieuwjaarsreceptie WVF


Geplaatst op: 6 januari 2020

wvf voetbal westenholte 26 104Op 4 januari was er weer een gezellige nieuwjaarsreceptie in de kantine van WVF. Een mooi moment om weer lekker bij te kletsen met elkaar. Dit keer was er voorafgaand een mixed-toernooi met verse snert als beloning. Aan het toernooi deden ook onze Walking Football sterren mee waardoor er een mooie mix tussen jong en oud aanwezig was. Bij de receptie werd een ieder hartelijk ontvangen door Peggy en Ursula hetgeen het humeur gelijk ten goede kwam. De (nieuwe) activiteitencommissie had een gouden greep gedaan door een ruimte als bruin café in te richten. ... lees verder


lees de oudere nieuwsitems

Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle