Protocol Corona

Klik hier voor het protocol.

Wedstrijden WVF 1

03-10 Be Quick '28 - WVF
            aanvang: 17.00 uur
10-10 WVF - Enter Vooruit
            aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Train(st)er vrouwenafdeling
Klik hier voor meer informatie.

Coördinatoren gezocht voor
JO14 - JO15 - JO17 - JO19

Klik hier voor meer informatie.

TC-lid jeugd
Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
3 oktober. Klik hier.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

wvf voetbal westenholte 123inkt
123inkt.nl is sponsor van onze jeugd, klik voor 10% vriendenkorting!

WVF zoekt met spoed trainer voor vrouwenafdeling (vervolg van) seizoen 20-21


Geplaatst op: 1 oktober 2020

Voetbalvereniging WVF is met spoed op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze train(st)er die zowel het eerste als het tweede vrouwenelftal (gezamenlijk) wil trainen, met ondersteuning van de huidige leiders, en het eerste elftal wil coachen op de zaterdag. WVF VR1 komt uit in de vierde klasse, WVF VR2 in de vijfde klasse. 

Voetbalvereniging WVF wil graag investeren in een train(st)er die het uitdagend vindt om beide vrouwenelftallen naar een hoger niveau te tillen. Het voornemen is om volgend ... lees verder


Samenwerken binnen WVF


Geplaatst op: 1 oktober 2020

wvf voetbal westenholte wvf samenwerken 1
Samenwerken binnen WVF gaat beter als je weet met wie je dat doet. Om daaraan invulling te geven, verzorgden bestuursleden Roy Dusink van de Technische Commissie (TC) en Arjan Katoele van de jeugdcommissie een nadere kennismaking. Naast de hoofden jeugdopleiding Brugt Bergsma (bovenbouw) en Dion Reijnen (onderbouw) en Alex de Graaf als hoofd scouting waren de coördinatoren, TC- en jeugdcommissieleden daarbij aanwezig. In de WVF-kantine werd na een voorstelrondje een toelichting gegeven op onder meer de scouting en het WVF-beleidsplan waar hard aan ... lees verder


Alleen spelers en teamleiding bij training


Geplaatst op: 29 september 2020

wvf voetbal westenholte WVF-veld
Op sportpark De Weide Steen zijn voorlopig alleen spelers en de teamleiding welkom bij trainingen. Het gaat bij de laatste groep om trainers en teamleiders. WVF volgt hiermee de landelijk afgekondigde coronaregels van de rijksoverheid. Onze kantine is vanwege de aanscherping daarvan ook dicht. Het bestuur van WVF komt in de loop van de week met aanvullende informatie over onder meer de regels voor thuis- en uitwedstrijden.


Van der Kamp Pompen nieuwe goudsponsor


Geplaatst op: 29 september 2020

wvf voetbal westenholte vanderkamp pompen1
Van der kamp pompen is toegetreden als GOUD sponsor bij businessclub de Weidesteen. Vanderkamp pompen kent sinds zijn oprichting in 1991 al verbondenheid met Westenholte via eigenaar Rick van der Kamp welke hier woonachtig is. Rick wil met zijn sponsorcontract graag een maatschappelijk steentje bijdragen aan vv WVF.

Van der kamp Pompen is een innovatief bedrijf met creatieve en gemotiveerde mensen dat hoogwaardige oplossingen biedt voor tijdelijke pompprojecten. Ze leveren internationaal maatoplossingen voor tijdelijke ... lees verder


WVF kopje onder in Hulsen


Geplaatst op: 27 september 2020

wvf voetbal westenholte 1 166
Vanmiddag trad WVF aan in en tegen Hulzense boys, een traditioneel zware uitwedstrijd voor de Zwolse formatie. Doelman Te Wiele ontbrak vandaag waardoor Stan Peppelenbos de honneurs in het Zwolse doel waarnam en deed dit met verve. De wedstrijd werd een kwartier verlaat en rond de klok van 14.45 uur werd er voor het eerst afgetrapt.  

WVF kon goed mee komen in het snelle spel van de tegenstander en voetbalde bij vlagen knap door de linies heen. Toch was het de thuisclub die de eerste goal op het scorebord bracht: een crosspass van links op ... lees verder


Handhaving corona-maatregelen bij WVF


Geplaatst op: 25 september 2020

Het seizoen is een aantal weken onderweg. De balt rolt weer en ergens lijkt het als vanouds. Ware het niet dat we dit seizoen met corona te maken hebben. Het opstellen van richtlijnen, het (her)inrichten van het sportpark en het evalueren en bijstellen van de coronamaatregelen is een behoorlijke uitdaging voor een vrijwilligersorganisatie. Het is goed om te merken dat gebleken is dat we hiervoor klaar zijn. Met vrijwilligers uit alle geledingen van de club is een protocol vastgesteld.

Het evalueren en bijstellen van de maatregelen ... lees verder


Ledenadministratrie


Geplaatst op: 24 september 2020

Beste leden van WVF.
Het komt regelmatig voor dat leden niet in de voetbal-app/wedstrijdzaken-app kunnen. Meestal komt dat doordat men niet weten welk e-mailadres er in Sportlink staat.
Om alles up-to-date te houden verzoek ik u, als er iets verandert, dit door te geven via een wijzigingsformulier op de site van WVF. Deze is te vinden in het menu onder LIDMAATSCHAP.
Dus bent u verhuisd, hebt u een ander 06-nummer, een ander bankrekeningnummer of e-mailadres, vult u dan even een wijzigingsformulier in.
Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,
Rik Schouten
Violenweg 16
8042 AR Zwolle,
ledenadministratie@wvf.nl


Extra ruil- en ophaalmoment 123inkt.nl presentatiepakken


Geplaatst op: 22 september 2020

Als WVF vinden wij het fijn dat alle jeugdleden vanaf O8-1 tot en met O-19 een trainingspak krijgen dat ze voor, tijdens en na de wedstrijd op zaterdag kunnen dragen.

Daarom bieden wij u op vrijdag 25 september een extra mogelijkheid om het trainingspak van uw zoon/dochter te ruilen voor een maat groter (of kleiner) of om een nieuw trainingspak op te halen. 

U bent van harte welkom bij de tribune tussen 19.00 en 20.00 uur.

In verband met de corona-maatregelen vragen wij u het volgende:


WVF opent nieuw seizoen met gelijkspel tegen Sparta Enschede


Geplaatst op: 20 september 2020

wvf voetbal westenholte 2 167

Na een aantal oefenwedstrijden en het beker drieluik werd er afgelopen zaterdag weer voor het eerst in competitieverband gevoetbald. Tegenstander Sparta Enschede kwam op bezoek op sportpark de Weide Steen, een formatie die steevast meedoet met de hoogste plaatsen op de ranglijst. 
Bij WVF ontbraken spits Max Goudbeek wegens teenklachten, Dion Reijnen wegens een schorsing en de langer geblesseerden Dani van der Steege en Jari Bezembinder. 

Op een zonnig hoofdveld werd er om 15.00 uur voor het eerst ... lees verder


WVF is op zoek naar coördinatoren voor de bovenbouw JO14-JO15-JO17-JO19


Geplaatst op: 20 september 2020

Ben jij op zoek naar:

 • Een nieuwe uitdaging waarin veel ruimte is voor eigen initiatieven
 • Zinvolle tijdsbesteding en betrokkenheid bij onze mooie club
 • Leuke sociale contacten

Dan is WVF op zoek naar jou!!

Als coördinator van een leeftijdscategorie coördineer je alle activiteiten die betrekking hebben op de teams in deze leeftijdsgroep. Je bent vooral het aanspreekpunt voor de leiders en trainers van de teams én je fungeert als tussenpersoon tussen de teams en de verschillende ... lees verder


Voetbalschool in Servië in WVF-tenue


Geplaatst op: 15 september 2020

wvf voetbal westenholte 1 164

Vandaag ontvingen de leden van onze voetbalschool een waardevolle donatie in de vorm van twee complete kledingsets en sporttassen van onze  vrienden en sportliefhebbers van WVF. 

Met dank aan:
Arnautović Merim, Ribić Admir en Joost Smink

wvf voetbal westenholte 2 166 wvf voetbal westenholte 3 163


WVF verliest laatste bekerduel


Geplaatst op: 13 september 2020

wvf voetbal westenholte 39 51

Vanmiddag stond er een mooi affiche op het programma. WVF mocht aantreden tegen eerste klasser Go Ahead Kampen. Om het beker avontuur te verlengen had WVF een thuis overwinning nodig. Vermeldenswaardig was het debuut van Thomas Smit en Rob Schulte in de basiself van de blauw witten. 

De eerste helft was een gelijk opgaande strijd waarbij Go Ahead Kampen vooral vanuit corners gevaar stichtte. Uit een van deze corners trof de tegenstander zelfs het net echter werd deze treffer geannuleerd wegens een aanvallende fout. WVF kon goed ... lees verder


Uitbreiding veldcapaciteit WVF


Geplaatst op: 10 september 2020

De afgelopen jaren hebben wij als gevolg van capaciteit perikelen regelmatig thuiswedstrijden van onze teams op andere sportparken moeten inplannen. Wij zijn deze sportparken zeer erkentelijk voor de mogelijkheid die zij ons geboden hebben.
In de tussentijd waren wij op zoek daar een structurele oplossing op basis waarvan wij zelf meer invloed zouden hebben om wedstrijden in te plannen. Deze hebben wij gevonden op Sportpark Het Hoge Laar zodat wij wekelijks zelf de indeling kunnen maken. Ook hebben wij daar de beschikking over kleedruimtes ... lees verder


WVF 2 zoekt assistent-scheidsrechter


Geplaatst op: 10 september 2020

WVF 2 zoekt een assistent-scheidsrechter. Het zou fijn zijn als een aantal personen het leuk vindt om te vlaggen bij WVF 2, zowel uit als thuis. Met meerderen kunnen we dan een poule maken wanneer iemand wil vlaggen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Adriaan Smit, telefoon 06-36170339 of e-mail i.smit@home.nl.


Ruilmoment 123-inkt presentatiepakken 9 september


Geplaatst op: 5 september 2020

We zijn weer begonnen met voetballen! Wat fijn dat dat weer kan.

Als WVF vinden wij het fijn dat alle jeugdleden vanaf O8-1 tot en met O-19 een trainingspak krijgen dat ze voor, tijdens en na de wedstrijd op zaterdag kunnen dragen.

Daarom bieden wij u op woensdag 9 september de mogelijkheid om het trainingspak van uw zoon/dochter te ruilen voor een maat groter (of kleiner) of om een nieuw trainingspak op te halen. Wij hebben gemerkt dat de broeken ongeveer een maat groter uitvallen dan de jassen, vandaar dat het nu ... lees verder


Van der Drift Verpakkingsmateriaal en machines nieuwe sponsor bij BC De Weidesteen


Geplaatst op: 5 september 2020

Wij verwelkomen Michel van der Drift, directeur van MPACK.nl en Van der Drift Verpakkingen als nieuwe sponsor bij BC De Weidesteen. Hij gaat de komende 3 jaar WVF sponsoren met 6 meter reclamebord.

wvf voetbal westenholte vanderdrift

Van der Drift Verpakkingen is leverancier van verpakkingsmaterialen en machines. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en kunnen veelal uit voorraad leveren. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren en hebben een webshop www.mpack.nl waar een deel van ons assortiment ... lees verder


Valentijn Groenten en fruit Brons sponsor bij WVF


Geplaatst op: 5 september 2020

wvf voetbal westenholte valentijn groentenenfruit

Vandaag heeft Valentijn van Dalen, bekend van de weekmarkt in Westenholte, zijn handtekening gezet onder een 3-jarige brons sponsorovereenkomst bij Businessclub De Weidesteen.

Al vele jaren staat Valentijn samen met zijn vader en tante op de weekmarkt in Westenholte met hun groenten en fruitkraam. Hij heeft in Westenholte een flinke klantenkring opgebouwd voor zijn gezonde producten. En de kwaliteit van de producten is heel goed.

Valentijn is de 3e generatie inmiddels van het bedrijf dat door zijn opa werd ... lees verder


WVF verliest eerste bekerwedstrijd


Geplaatst op: 30 augustus 2020

Hedenmiddag stond het eerste bekerduel na een reeks van drie oefenwedstrijden op het programma. FC Horst uit Ermelo was de opponent. Op een nat maar uitstekend grasveld werd er om half 3 voor het eerst afgetrapt. Na 1 minuut had FC Horst al kunnen scoren, een misverstand in de Zwolse defensie leidde tot een grote kans welke door Te Wiele werd verijdeld. Meteen in de tegenstoot kreeg Peppelenbos een uitgelezen kans op de 0-1, echter ging zijn inzet tergend langzaam langs de verkeerde kant van de paal. 
In de 12e minuut komt Horst op ... lees verder


Zaterdag 29 augustus gastvrij WVF weer van start!


Geplaatst op: 24 augustus 2020

wvf voetbal westenholte vrijwilligerEn om dit warme welkom voor zowel bezoekende als thuisspelende teams te waarborgen hebben we wel versterking nodig, zeker 10 nieuwe vrijwilligers kunnen we nog gebruiken!  Dus, heb je eens in de 4/5 weken 2 uurtjes (meer mag natuurlijk ook) over op de zaterdagochtend en lijkt het je leuk deze flexibel in te zetten ten dienste van WVF en deze leuke functie, heel graag! Meld je dan aan via het mailadres gastvrij@wvf.nl.

Als je meer wilt weten of belangstelling hebt, loop gerust eens binnen op zaterdagochtend!

Enkele ... lees verder


Update inzake maatregelen met betrekking tot Coranavirus 21 augustus


Geplaatst op: 21 augustus 2020

Beste voetbalvrienden

Zo langzamerhand gaan we weer beginnen om op de zaterdagen wedstrijden te spelen. Dat betekent ook dat wij de regels rondom Corona hebben uitgebreid met wedstrijddagen, zowel rondom de wedstrijden zelf als de regels met betrekking tot de horeca. Het Protocol daartoe vind je hier op de site en wij verzoeken jullie deze goed door te lezen.

Wij hebben getracht om de regels in dit protocol voor een ieder zoveel mogelijk eenduidig te houden. Dat is helaas niet gelukt met betrekking ... lees verder


Uitgifte kleding en sleutels 17 augustus


Geplaatst op: 8 augustus 2020

De uitgifte van kleding en sleutels vindt plaats op maandag 17 augustus voor alle teams van 19.30 tot 20.30 uur.

De materialencommissie
Bert van der Beek en Matthijs Schrage
 


Informatieavond HAED Kidsleague


Geplaatst op: 3 augustus 2020

Maandagavond 17 augustus zal de infomatieavond plaatsvinden voor de Kidsleague. Tijdens deze avond is er een stukje introductie voor de nieuwe leden, die nog niet bekend zijn met WVF.

Informatief gedeelte wanneer gaan we starten etc. De teamindelingen worden bekend gemaakt waarbij er meteen kennis gemaakt wordt met de andere ouders van het zelfde team. Bespreken trainingen / leider per team.

Ook uitgifte sleutels van het ballenhok + kledingtas teams.

 • 19.15 – 20.15 Clubteams
 • 20.30 – 21.30 Landenteams

Met vriendelijke groet,
Raymond Hoekerd
06-44910173
Coördinatoren WVF HAED Kidsleague
wvfkidsleague@gmail.com


Trainingsschema 2020-2021 bekend


Geplaatst op: 1 augustus 2020

Het trainingsschema voor het seizoen 2020-2021 is bekend. Het schema staat vermeld bij de senioren en bij de jeugd.


De hesjes en het ballenhok


Geplaatst op: 29 juli 2020

wvf voetbal westenholte kleding1
Daar hangen de hesjes. Elk jaar dezelfde happening! Bijna 500 stuks hebben de wasmachine bezocht, kunnen weer fris het nieuwe seizoen beginnen. Gehavende exemplaren zijn hersteld.

wvf voetbal westenholte kleding2 wvf voetbal westenholte kleding3
Slechts enkele trainers hebben de moeite genomen hesjes schoon in de kooi achter te laten, het overgrote deel.....helaas. Ballenkooien zijn allemaal gecontroleerd en/of aangevuld.
DE TRAINING KAN WEER BEGINNEN.

wvf voetbal westenholte ballen4wvf voetbal westenholte ballen5
Uitgifte sleutels ballenhok/kooien vindt plaats op zaterdag 8 augustus

 • JO/MO 8 - 9 - 10 - 11 en Kidsleague van 10.00 - 10.45 uur
 • JO/MO 12 - 13 ... lees verder


Kantine eindelijk weer open


Geplaatst op: 7 juli 2020

wvf voetbal westenholte WVF stamgasten
Ruim zeventien weken stond de tap droog, maar zaterdag 4 juli kon de kantine van WVF na een lange ‘coronastop’ weer open. “Eindelijk weer, daar hebben we lang naar uit moeten kijken”, zo glundert één van de stamgasten Hans van Erven. Want, al tientallen jaren is hij samen met een aantal andere fanatieke kantinebezoekers niet weg te slaan aan de bar. Dat is nu trouwens wel even iets ander. “Mijn vaste plekkie op de hoek van de bar, daar mag ik helaas nog even niet zitten”.

Even omlopen om te plassen
Want zoals dat ook geldt voor de reguliere ... lees verder


Kantine maatregelen


Geplaatst op: 1 juli 2020

Aangezien per 1 juli 2020 de richtlijnen rondom Corona versoepeld zijn, is het voor v.v. WVF weer mogelijk om de kantine te openen. De openingstijden van de kantine zullen in de komende periode zijn: zaterdag van 16.00-19.00 uur. Er is ruimte voor maximaal 64 bezoekers. Voor aanvullende vragen kan contact opgenomen worden met coördinator kantine Han van Dijk, te bereiken via kantine@wvf.nl of 06-29342185.

We hebben rekening te houden met enkele richtlijnen, maar zijn bovenal blij dat we jullie als leden weer in de kantine mogen verwelkomen! 

Bestuur WVF


Inleveren sleutels en kledingtassen


Inleveren sleutels:
Donderdag 2 juli  19.00-21.00 uur.
 
De volgende teams tas met kleding nog inleveren:
 • WVF 6
 • 35+ 2/3
 • JO 9 -4  
 • JO13-6  
 • JO 17-2
 • Mo 13-2
 • Kidsleague 


Onkruid wieden natuurgrasvelden: doe je mee? JA, natuurlijk!


WVF beschikt over twee natuurgrasvelden. Alleen met de juiste zorg en aandacht kunnen het ook mooie natuurgrasvelden worden. Op dit moment wordt de ontwikkeling van het gras ernstig belemmerd door onkruid.

Help je mee om dit te verwijderen, zodat we in het voetbalseizoen 2020-2021 langdurig plezier kunnen hebben van een strakke grasmat?

Wanneer:           Woensdag 1 juli
Aanvang:            20:00 uur
Benodigd:          Jezelf, een emmer en een voorwerp om het onkruid eruit te steken, bijvoorbeeld een aardappelschilmesje, schroevendraaier of ... lees verder


Vrieling Adviesgroep verlengt Brons sponsorovereenkomst met 3 jaar


In de afgelopen week heeft Vrieling Adviesgroep, met vestigingen in Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle haar Brons sponsorovereenkomst met Businessclub De Weidesteen met 3 jaar verlengd.

Wij zijn hier heel blij mee, dat sponsoren ook in coronatijd onze club trouw blijven.

wvf voetbal westenholte 2750

Vrieling Adviesgroep
familiebedrijf sinds 1949

Het verhaal van Vrieling begint in 1949. In dat jaar startte de familie Vrieling met verzekeren. Inmiddels werken er ruim 200 enthousiaste medewerkers bij Vrieling. Ons bedrijf is gegroeid en onze diensten zijn ... lees verder


Contributie WVF


Geplaatst op: 13 juni 2020

Beste WVF-lid,

Ieder kwartaal wordt de contributie via een bankincasso door WVF geïncasseerd. Per heden gaat Club Collect dit voor WVF doen. Club Collect is geen incassobureau maar een ondersteundend middel voor de club om er voor te zorgen dat contributie innen makkelijker gaat.
De incasso's zullen zoals u gewend bent ieder kwartaal plaatsvinden. Hieronder het schema:

4 juli
27 september 
27 december
27 maart

Belangrijk is dat uw gegevens kloppen zoals: bankrekeningnummer, woonadres, mailadres en 06-nummer. Dit zijn de kanalen waar mee Club ... lees verder


Schrader Woning- en projectstoffering verlengt Brons sponsoring Businessclub De Weidesteen


Geplaatst op: 11 juni 2020

In de afgelopen periode heeft Wim Schrader zijn Brons sponsorovereenkomst met Businessclub De Weidesteen met 3 jaar verlengd. Wim is al jarenlang een betrokken WVF-er, en ook een trouwe sponsor.

wvf voetbal westenholte Schrader 1
Over Schrader Woning- en projectstoffering:
Schrader is vooral gespecialiseerd in Tapijt - Gordijnen - Raamdecoratie - Horren - Laminaatvloeren - PVC Vloeren en bedient inmiddels een grote klantenkring in de regio Zwolle. Vakmanschap en goede service en duidelijke afspraken zijn belangrijke ... lees verder


Ruilmoment trainingspakken verplaatst


Geplaatst op: 10 juni 2020

In verband met de corona-maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een ruilmoment voor de trainingspakken en voetbaltassen te organiseren. Voor het ruilen naar een grotere maat trainingspak (en tas) wordt voor aanvang van de nieuwe competitie een moment gepland. Daar krijgt u later een bericht van. 

Ook voor nieuwe leden is er dan de mogelijkheid een trainingspak en tas op te halen.

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar: 123presentatiepakken@wvf.nl.


Inleveren trainingspakken gestopte leden


Geplaatst op: 10 juni 2020

Ga jij na dit seizoen stoppen met voetballen bij WVF? Of ben jij al gestopt? Dan vragen wij jou om jouw trainingspak en tas in te leveren bij WVF.  

Dat kan op zaterdag 13 juni van 10.00- 12.00 uur in de kantine van WVF.   

In deze tijd van Corona vragen wij u om het op de volgende wijze in te leveren:

 • Trainingspak in een plastic zak
 • Voorzien van naam, adres en teamnummer
 • Doe het vervolgens in de tas 

Bij niet inleveren van het trainingspak en de tas zal er, conform het reglement waarvoor u getekend heeft bij ... lees verder


Nieuws vanuit de TC


Geplaatst op: 10 juni 2020

We zijn doordeweeks weer druk, zij het met beperkingen, met ons favoriete spelletje. Voor het spelen van wedstrijden moeten we voorlopig nog 'even' wachten tot 1 september. De technische commissie heeft de afgelopen periode niet stil gezeten. Het technisch kader voor al onze selectie-elftallen zijn voor het nieuwe seizoen weer ingevuld.

Het 1e elftal staat volgend seizoen wederom onder begeleiding van de trainers Marcel van der Steege, Martijn Ruijsch en Niek Karrenbelt. Gerjo Vijge, afgelopen seizoen O17-1, gaat de TCII cursus volgen en stage lopen bij ... lees verder


Westenholte Fysiotherapie & Fitness verlengt haar sponsorcontact met vv WVF


Geplaatst op: 10 juni 2020

wvf voetbal westenholte Westenholtefit 1Westenholte Fysiotherapie & Fitness heeft al enige jaren een nauwe samenwerking met voetbalvereniging W.V.F. welke  nu wederom is verlengd voor de komende 3 seizoenen.

Er zijn korte lijnen tussen de fysiotherapeut, trainers en de andere medische staf. Door deze korte lijnen is er regelmatig contact en wordt er vanuit meerdere hoeken ingespeeld op goed en snel herstel van de spelers die geblesseerd zijn. Wij proberen ervoor te zorgen dat iedereen weer zo snel mogelijk fit en met plezier kan ... lees verder


De telefoon bleef stil bij WVF


Geplaatst op: 7 juni 2020

Vorige week ging het dan eindelijk los: ergens op de dinsdagochtend werd, via social media, duidelijk dat diverse clubs trots hun promotie bekend maakten. Ze waren allemaal gebeld door de KNVB met het goede nieuws. Zo rond 13 uur werd duidelijk dat WVF nog niet was gebeld. Om 16 uur ook nog niet. En ja, dan komt toch langzaam het besef: onze telefoon blijft stil, de KNVB gaat WVF niet bellen. Geen promotie naar de 1e klasse. En dat is erg zuur.

Sinds het stoppen van de competitie heeft de KNVB diverse zaken gecommuniceerd over de ... lees verder


Met zijn allen naar Lausanne


Geplaatst op: 7 juni 2020

Heb nog een keer gekeken, voor de zekerheid. Maar het staat er echt. Tussen de 140 clubs van de zaterdag tweede klasse voor het aanstaande seizoen staat Westenholte Voorst Frankhuis, wij dus. En niet twee velletjes eerder, bij de zaterdag eerste klasse. Moeten we nu naar het CAS om ons gelijk te halen?

Dat is gekkigheid, natuurlijk. Het Hof van Arbitrage voor Sport (CAS) in Lausanne zal echt geen ruimte in de agenda maken voor een tweedeklassertje uit Zwolle. Kijk maar naar SC Cambuur, De Graafschap, AZ en FC Utrecht, die met hun klachten over ... lees verder


Inleveren voetbalmaterialen 13 juni en sleutels 2 juli


Geplaatst op: 5 juni 2020

Hierbij vragen wij jullie de leasekleding in de bekende teamtas in te leveren.
Uiteraard gewassen en compleet, ook ballentas en bidons retour.
In de tas met kleding gaarne een lijst met vermelding van het aantal shirts, broekjes en kousen.
Leiders die hun activiteiten beeindigen dienen ook de coachjas in te leveren.

Inleverdatum is ZATERDAG 13 juni a.s.
                       
10.00 - 10.30              kidsleague
10.30 - 11.15              jongens  8 - 9
11.15 - 12.00              jongens 10 - 11
              ... lees verder


De WVF Kidsleague gaat begin september weer van start!


Geplaatst op: 25 mei 2020

wvf voetbal westenholte WVF kidsleague
Vanaf begin september gaat de WVF Kidsleague weer van start. De leukste interne voetbalcompetitie van Zwolle voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar uit de regio Westenholte en Stadshagen. De WVF Kidsleague is al jarenlang een begrip op de vrijdagavond voor jong en oud. Ook afgelopen seizoen hebben weer meer dan 120 kinderen naar hartenlust hun voetbalkunsten vertoond, waarbij spelvreugde in een ongedwongen positieve sfeer voorop staat. De jongste jeugd van 4 t/m 6 jaar speelt 4 tegen 4, de jeugd van 7-8 jaar speelt 6 tegen 6, ... lees verder


Voetbalvereniging WVF zoekt voor het seizoen 2020-2021 trainer/coach voor JO15-1 selectie


Geplaatst op: 19 mei 2020

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde voetbaltrainer die samen met de onze talenten werkt aan ontwikkeling, ambitie en plezier.

De nieuwe trainer/coach van WVF JO15-1:

 • Is in bezit van UEFA Trainer-Coach 3 van de KNVB
 • Heeft passie voor voetbal
 • Kan goed samenwerken
 • Kent de leeftijdskenmerken en kan hiermee goed omgaan
 • Werkt conform de visie van WVF
 • Geeft 2x per week training en is op zaterdag bij de wedstrijd als coach aanwezig
 • Is aanwezig op onze thema-avonden
 • Is ... lees verder


Terugblik seizoen 2019-2020 WVF 1


Geplaatst op: 2 mei 2020

wvf voetbal westenholte wvf1 corona
Beste WVF-ers,

Gelukkig kan de jeugd eindelijk weer trainen. Maar we missen nog steeds het spelen en kijken van wedstrijden.
En dat is een groot gemis, net als het gezellig samenzijn in de kantine.
De staf van WVF 1 heeft daarom een overzichtsfilmpje van het afgelopen seizoen gemaakt. Hieronder staat de link.
Vergeet niet om het geluid aan te zetten om volop te kunnen genieten.

Heel veel kijkplezier gewenst namens WVF 1.


Trainingsrichtlijnen tijdens coronabeperkingen


Geplaatst op: 29 april 2020

wvf voetbal westenholte voetbalHet kabinet heeft de coronabeperkingen voor sportverenigingen versoepeld. Dat betekent dat trainen onder strikte voorwaarden weer mag. Als WVF zijn we daar zeer blij mee. In dit bericht lichten we de opgestelde richtlijnen toe. Klik hier voor de richtlijnen.


Nieuwe doelman voor selectie WVF


Geplaatst op: 25 april 2020

wvf voetbal westenholte melvinhartenhofWVF heeft een nieuwe doelman toegevoegd aan haar selectie voor volgend seizoen, namelijk Melvin Hartenhof (22). Dit omdat keeper Raphy Spin heeft besloten WVF te verlaten, hij vertrekt naar vv Hattem.

Melvin Hartenhof heeft afgelopen seizoenen gekeept bij CSV’28 in het eerste elftal. Tot en met de C-jeugd heeft Melvin bij WVF gespeeld, hij keert dus terug op bekend terrein.

TC WVF


Update inzake maatregelen met betrekking tot Coronavirus 24 april


Geplaatst op: 24 april 2020

Beste voetbalvrienden

Wij hopen dat het goed met jullie en jullie naasten gaat. Gezondheid is immers het allerbelangrijkst.

Afgelopen week heeft het kabinet besloten dat er onder bepaalde voorwaarden door de jeugd weer gesport, en dus ook gevoetbald, mag worden. Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar weer op een normale wijze trainen en jongeren van 13 tot en met 18 jaar onder voorwaarden (1,5 meter afstand).  Het is een voorzichtig begin, maar niet onbelangrijk om op deze wijze de jeugd weer het ... lees verder


WVF-challenge 14


Geplaatst op: 23 april 2020

wvf voetbal westenholte wvf-challenge 14 lindadegraaffDe veertiende WVF-challenge komt van Linda de Graaff, trainer Walking Football WVF. Deel jouw uitvoering en maak kans op een prijs. Veel succes en plezier allemaal. Team #WVFchallenge

Kijk hier naar de veertiende WVF-challenge met Linda de Graaff, trainer Walking Football WVF.


WVF-challenge 13


Geplaatst op: 21 april 2020

wvf voetbal westenholte wvf-challenge13 yorickholtermanDe dertiende WVF-challenge komt van Jorick Holterman,  speler van WVF 2. Deel jouw uitvoering en maak kans op een prijs. Veel succes en plezier allemaal. Team #WVFchallenge.

Kijk hier naar de dertiende WVF-challenge met Yorick Holterman, speler van WVF 2.


Winnaars WVF-challenge week 4


Geplaatst op: 20 april 2020

Week 4 van de WVF-challenge zit erop. We hebben deze week twee winnaars uitgekozen. Gefeliciteerd Ellemieke van Olst (MO13-3) en Roan Gombert (Team Duitsland – Kidsleague).

‘Ellemieke hield de bal keurig hoog en krulde hem daarna netjes op de lat. Goed gedaan hoor’, verklaart de jury. ‘Roan verraste ons met een originele inzending met een knipoog. Dat kunnen we zeker waarderen.’

Klik hier op het filmpje van Ellemieke en het filmpje van Roan.

Team WVF-challenge


WVF-challenge 12


Geplaatst op: 18 april 2020

wvf voetbal westenholte wvf-challenge12 danivandersteegeDe twaalfde WVF-challenge komt van Dani van der Steege, speler van WVF 1. Deel jouw uitvoering en maak kans op een prijs. Veel succes en plezier allemaal.

Kijk hier naar de twaalfde WVF-challenge met Dani van der Steege, speler van WVF 1.


WVF-challenge 11


Geplaatst op: 16 april 2020

wvf voetbal westenholte wvf-challenge11-koengerritsmaDe elfde WVF-challenge komt van Koen Gerritsma, keeper van JO15-4. Deel jouw uitvoering als reactie bij de video en maak kans op een prijs. Veel succes en plezier allemaal.

Kijk hier naar de elfde WVF-challenge met Koen Gerritsma, keeper van WVF JO15-4.


WVF-challenge 10


Geplaatst op: 14 april 2020

wvf voetbal westenholte wvf-challenge10 joostzweersDe tiende WVF-challenge komt van Joost Zweers, speler van WVF 1. Deel jouw uitvoering en maak kans op een prijs. Veel succes en plezier allemaal.

Kijk hier naar de tiende WVF-challenge met Joost Zweers, speler van WVF 1.


Winnaar WVF-challenge week 3


Geplaatst op: 14 april 2020

Week 3 van de WVF-challenge zit erop. We hebben deze week twee winnaars uitgekozen. Gefeliciteerd Ruben Veldink (JO10-3) en Thijs Ruiken (JO11-1).

‘Ruben schoot de bal niet tegen een stoeprand aan, maar schoot hem zelf omhoog en ving de bal vervolgens op met zijn rugtas. Wij willen je originaliteit graag belonen, Ruben. Fantastisch gedaan!’, verklaart de jury. ‘Thijs liet ons daarnaast een fijn staaltje techniek zien door de challenge van PEC Zwolle-speler Sai van Wermeskerken aan te gaan. Mooi gedaan, Thijs!’, sluit de jury af.

Nogmaals, ... lees verder


lees de oudere nieuwsitems

Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle