pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Zendèl uitzendbureau verlengt GOUD sponsorovereenkomst met 3 jaar

Zendèl uitzendbureau verlengt GOUD sponsorovereenkomst met 3 jaar

wvf__Zendel.webp

Geplaatst op: 13 april 2024

Donderdag 11 april was het jaarlijkse uitje van GOUD sponsoren, en deze dag brachten wij een bedrijfsbezoek aan het bedrijf Condor Carpets en Condor Grass, de leverancier van het kunstgras van de WVF-mini arena.

Een indrukwekkend bezoek bij een prachtig bedrijf.

Na het bedrijfsbezoek sloten wij af met een diner bij Bistro De Stadshoeve waar Hedzer Hooijenga, eigenaar van Zendèl uitzendbureau een nieuwe sponsorovereenkomst tekende. Ook is Zendèl op dit moment ook nog mouwsponsor van alle WVF-jeugdteams.

Wij boden Hedzer een hele speciale WVF-bal aan met alle handtekeningen van de WVF 1 selectie. En daarmee is het een unieke bal geworden.

Zendèl Ontzorgend flexibel
         *      Uitzenden
         *      Werving en selectie
         *      Detacheren
         *      Assessments

Zendèl is gespecialiseerd in het uitzenden van tijdelijk, en vast personeel binnen het MKB. Wij staan bekend om onze kwaliteit, service en de bereidheid om een brug te slaan tussen mens- en organisatiedoelstellingen. Voor iedereen is een plaats binnen de arbeidsmarkt en wij zijn erop gedreven en in bedreven de afstand tussen iemand en de arbeidsmarkt te verkleinen.

Wij zoeken de klik boven de competentie. Als de klik er is, is er draagvlak om te begeleiden, te leren en is er ruimte om fouten te maken en te verbeteren. De klik is duurzaam.

Contactgegevens:
Dr. Klinkertweg 14 B
8025 BS Zwolle
038-7820505
www.zendel.nl


Aanbevolen artikelen