pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Cursus Verenigingsscheidsrechter bij WVF, najaar 2024

Cursus Verenigingsscheidsrechter bij WVF, najaar 2024

wvf__vereningingsscheidsrechter.webp

Geplaatst op: 9 april 2024

Na de succesvolle voorgaande edities wordt er voor het 3e achtereenvolgende jaar in het najaar van 2024 bij WVF de KNVB-cursus “Verenigingsscheidsrechter” georganiseerd. Dit zullen weer 4 donderdagavonden zijn, verdeeld over de periode september t/m december 2024 (de exacte data volgen nog).

Ben je lid van WVF, en minimaal 14 jaar? En wil je kennismaken met het fluiten, of fluit je al af en toe en wil je jezelf verbeteren? En wil je deel gaan uitmaken van een leuke, enthousiaste groep scheidsrechters bij WVF? Meld je dan snel aan door een mailtje te sturen naar scheidsrechters@wvf.nl.
Deze oproep geldt voor alle leden m/v vanaf 14 jaar!  Het beloven zeer leuke, leerzame avonden te worden! En ook dit jaar kunnen we deze cursus kosteloos aanbieden.
Bijeenkomst 1 en 2 zullen voornamelijk theoretisch zijn. Een ervaren KNVB-docent zal je meenemen in de wereld van het fluiten middels beelden, spelregelquizzen, oefeningen en een praktijkgedeelte op het veld.  De 3e en 4e bijeenkomst zal er in de praktijk geoefend en beoordeeld worden.
Daarnaast zal iedere cursist 4 stagewedstrijden fluiten onder begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider.
Aan het eind van de cursus behaal je je KNVB-badge en ben je officieel verenigingsscheidsrechter!

Dus meld je snel aan op scheidsrechters@wvf.nl!

Met sportieve groet,
Ronald van Uden, Erwin Heidinga


Aanbevolen artikelen