pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Update vanuit de TC

Update vanuit de TC

Geplaatst op: 18 april 2024

Zoals jullie al eerder hebben vernomen is Job Lamberink uit Vroomshoop de nieuwe hoofdtrainer. We kunnen vermelden dat de overige stafleden ook volgend seizoen bij WVF 1 actief zijn. Martijn Ruijsch en Ronald Kruise blijven aan als assistent- en keeperstrainer en Gary Burgers als verzorger. De teammanagers Danny Jansen en Dick ter Harmsel zorgen er weer voor dat alles in de puntjes wordt verzorgd.

WVF 2
WVF 2 wordt volgend seizoen getraind door een oude bekende, namelijk Roy Bakker. Na een aantal jaar bij Go Ahead Kampen en vv Hattem trainer te zijn geweest, zijn we verheugd dat Roy WVF 2 gaat trainen en coachen.

Met Arjan aan het Rot zijn we nog in gesprek voor verlenging als verzorger bij het 2e.

O23
Volgend seizoen gaan we starten met O23-1 als selectie-elftal. O23-1 komt naast het 2e elftal te staan. Arjan ten Hove, de huidige trainer van WVF 2, gaat O23-1 trainen.

Het huidige O23-1 elftal wordt O23-2 en Huib Ebbers gaat hoogstwaarschijnlijk door als trainer. 

Voor zowel het 2eelftal als O23-1 zijn we nog op zoek naar stafleden. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je je wenden tot Wilco Jansen en/of Mirel Keric.

Bovenbouw 
In de bovenbouw gaat Sven Ester als trainer van O17-1 naar O19-1. Hetzelfde geldt voor “Good Old” Gerrit Walgien. Gerrit heeft op zijn leeftijd nog steeds de energie en passie om een selectie-elftal te trainen en hij gaat met O16-1 mee naar O17-1.

Jorden Sok (nu O14-1) en Julian Scheffer (O15-1) gaan als duo O16-1 trainen.

Van CSV ’28 komen Bodhi Selvi en Jonas Brans als trainers over en zij gaan samen training geven aan O15-1. Raymond van de Bosch traint dit seizoen O13-1 en is bezig om zijn VC2 cursus af te ronden. Hij gaat met zijn groep mee naar o14-1. Jan Schingenga gaat volgend seizoen O13-1 trainen.

Opleiding en ontwikkeling 
Ian Dusink en Julian Reuvekamp willen vanaf september de VC2 (voorheen TC3) cursus gaan volgen en zullen daarvoor stage gaan lopen bij één van de teams. 

De trainers in de bovenbouw worden volgend seizoen ook begeleid door Brugt Bergsma als Hoofd Opleidingen. Alex de Graaf verzorgt de ondersteuning voor videoanalyse. We zijn ook content dat we volgend seizoen een 2e VEO-camera krijgen. 

Jason van der Meulen wordt opgevolgd door Simone van de Ven als coördinator van de circuittraining in de onderbouw. Op de maandagavond en woensdagmiddag worden de circuit trainingen voor de onderbouw verzorgd. Simone zal geassisteerd worden door Nienke Fransman. 

Jason gaat volgend seizoen een andere rol vervullen. Hij wordt onze coördinator voetbalzaken onderbouw en daarmee het technisch aanspreekpunt voor de coördinatoren en scouting. Tevens neemt hij de begeleiding van de jonge trainers in de onderbouw op zich. 

Het contract met Frontrow VoetbalSkills is verlengd met twee jaar en daarmee worden de techniektrainingen op de woensdagmiddag gecontinueerd. 


Aanbevolen artikelen