pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Trainersmutaties WVF O23-1 en WVF 2

Trainersmutaties WVF O23-1 en WVF 2

Geplaatst op: 9 april 2024

De TC van WVF heeft voor aankomend seizoen overeenstemming bereikt met twee trainers voor onze selectieteams O23-1 en het 2e. De mutaties waren nodig in verband met het besluit een extra O23-team toe te voegen. 

We zijn dit seizoen gestart met een O23-team welke onder leiding van trainer Huib Ebbens hele mooie ontwikkelingen hebben doorgemaakt. Ze zijn gestart in de hoofdklasse, maar inmiddels gepromoveerd naar de 4e Divisie. Binnen het team is een mooie, onderlinge band ontstaan waar we erg enthousiast over zijn geraakt.

Om jeugdspelers de stap naar de senioren gefaseerd te laten maken denkt de TC dat een extra O23-team bijdraagt aan de ontwikkeling van spelers en een betere aansluiting bij WVF 1 en WVF 2. Een grote groep vanuit O19 zal volgend seizoen dan ook doorschuiven naar O23-1 of 2. Hiermee vergroten we de uitwisseling tussen de O23-teams, O19, maar ook tussen WVF 1 en WVF 2. Uitwisseling is dus heel breed mogelijk. Dit concept werkt mede omdat bij O23 dispensatie spelers worden toegelaten. Wel met een gelimiteerd aantal, maar de mogelijkheid is er. 

Uiteraard moeten aan deze teams trainers gekoppeld worden. 

wvf  arjantenhove
Arjan ten Hove

Arjan ten Hove gaat zijn 2e seizoen in bij onze club en schuift door van WVF 2 naar O23-1. 

wvf  roybakker
Roy Bakker

Voor WVF 2 keert een oude bekende terug op sportpark De Weide Steen: Roy Bakker (35). Roy heeft een verleden als speler en trainer bij WVF. Op dit moment is hij trainer van vv Hattem 2. We zijn erg content dat Roy bereid is terug te keren op het oude nest. Hij kent de vereniging en veel spelers. We zijn ervan overtuigd dat Roy met WVF 2 mooie stappen kan maken. 

Voor WVF 1 was al Job Lamberink aangetrokken, hierover is op de site reeds gecommuniceerd.

Sven Ester wordt de trainer van WVF O19-1. Hij traint nu O17-1.

De andere selectietrainers zullen we binnenkort in een separaat bericht bekend maken. Alle teams zijn inmiddels gevuld. 

TC WVF


Aanbevolen artikelen