pijl

Foto's en Nieuws

Geplaatst: 17 december 2022

Ladies Day Kerstmarkt Keulen een succes

wvf Keulen 1

Eindelijk was het dan weer mogelijk een dagje uit met de dames sponsoren en vrienden van WVF. Iets wat de afgelopen 2 jaar niet mogelijk was vanwege corona. Rond de klok van 9.00 uur vertrok de luxe touringcar van IJsseltours richting Keulen waar rond het middaguur werd aangekomen.

Keulen heeft een 6-tal over de stad verdeelde kerstmarkten met een grote diversiteit en daarnaast zijn er de nodige winkels en restaurants en de gezellige muziekbar Papa Joe.

Onze sponsor Jumbo Westenholte zorgde wederom voor een heerlijk lunchpakket en Slijterij Stroomberg zorgde op de terugreis voor een lekker wijntje en WVF zorgde voor lekkere hapjes, koffie, thee en fris in de bus.

De reacties van de deelnemers waren positief, een top dag gehad en graag tot volgend jaar. Bedankt WVF voor de gezellige dag en de goede zorgen.

Wij wensen iedereen Fijne Feestdagen en een gezond 2023!

wvf Keulen 3

wvf Keulen 2

wvf Keulen 4

wvf Keulen 5

wvf Keulen 6

Geplaatst op: 11-11-2022

Pijlman Kantoormeubelen nieuwe Brons sponsor

  
Vrijdag 11 november heeft Erwin Bakker, directeur/eigenaar van Pijlman kantoormeubelen de sponsorovereenkomst met Businessclub De Weide Steen getekend
Even een fotomoment bij en in het bedrijfspand in Zwolle Zuid en gaven wij Erwin een mooie WVF-logo bal als dank voor zijn sponsoring.

wvf pijlman2

Over Pijlman:
“Van thuiswerkplek tot compleet kantoor”

Het bedrijf is sinds medio 2007 in Zwolle gevestigd en is specialist op het gebied van kantoormeubilair. Recentelijk heeft Pijlman ook meubilair geleverd voor de ontvangstruimte van WVF.

Bij Pijlman kun je terecht voor de volgende zaken:
* Zitmeubilair
* Zit/sta bureaus
* Kasten/Opbergen
* Fauteuils
* Vergaderstoelen
* Accessoires
* Gebruikte kantoormeubelen.

Pijlman kantoormeubelen
Baileystraat 10
8013 RV Zwolle
038-4609187
www.pijlman.nl

Geplaatst op: 28 oktober 2022

Cordupack als Zilver sponsor weer drie jaar betrokken bij WVF

wvf__cordupack.jpg

Cordupack heeft zich wederom voor 3 jaar verbonden aan WVF en wil met hun sponsorbijdrage meer betekenen voor het meisjesvoetbal binnen WVF. Cordupack is vanaf dit seizoen weer wekelijke zichtbaar als shirtsponsor bij alle meisjesteams binnen WVF.  Algemeen Directeur Sander Beijer ontving uit handen van Martijn Hendriksen (sectie sponsoring) het nieuwe shirt als dank voor de betrokkenheid van Cordupack bij WVF.

Wie is Cordupack:
Cordupack b.v. is een fabrikant van duurzame golfkartonnen verpakkingen op maat. Wij hebben 25 medewerkers in dienst en hebben een eigen productie. In 2022 vieren wij ons 30-jarige bestaan.
Voor verpakkingsvraagstukken hebben wij specialisten in dienst die de beste oplossingen voor de klant gaan realiseren. Golfkarton staat bekend om zijn duurzame en sterke kwaliteit. Door de samenstelling van het materiaal zijn gefabriceerde golfkartonnen dozen sterk en kunnen ze flink belast worden. Zo krijgt u de kartonnen verpakking die aan al uw wensen en eisen voldoet. Scherp geprijsd op maat en vliegensvlug geleverd!
Cordupack is gevestigd in Stoutenburg-Noord nabij Hoevelaken.  

Voor meer informatie zie onze website: www.cordupack.nl

Geplaatst op: 28 oktober 2022

Goudsponsoren Businessclub De Weide Steen op stap

wvf__Goudsponsoren_Businessclub_De_Weide_Steen_1.jpg

Met als thema “Van het land tot op het bord” werd na twee corona jaren de draad weer opgepakt met het jaarlijkse uitje voor Goudsponsoren.

Donderdagmiddag 27 oktober starten we bij De Vreugdehoeve waar de luxe touringcar van IJsseltours klaar stond en gingen we richting IJsselmuiden om daar een 3-tal prachtige bedrijven te bezoeken.

wvf Goudsponsoren Businessclub De Weide Steen 2
De start was bij groothandel Postuma AGF een inmiddels 110 jaar oud bedrijf gespecialiseerd in aardappelen, groente en fruit. Na ontvangst met koffie en gebak kregen we een bedrijfsfilm te zien met een uitgebreide toelichting en vervolgens bezochten we de enorme gekoelde hallen met heel veel bedrijvigheid.

Alles volledig geautomatiseerd en zeer professioneel, logistiek is hier enorm belangrijk. Postuma is de AGF-groothandel voor de specialist. Naast een uitgebreid assortiment kun je voor advies terecht op velerlei gebied zoals inrichting van de winkel.

Daarna ging de bus naar komkommerkweker Gebrs. Vahl die hun product leveren aan Postuma AGF, ook hier weer bijzonder om te zien hoe de processen en oogst hier verlopen. We kregen een enthousiaste uitleg van eigenaar Vahl (3e generatie) en een betrokken medewerker. Milieu en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten. Sinds 2012 worden de kassen verwarmd met duurzame aardwarmte hetgeen 80% bespaart op gas. Onder het bedrijf wordt van 1800 meter dieptewater van 70 graden opgepompt, waarmee de kassen verwarmd worden. In het hoogseizoen worden daar soms wel 120.000 stuks komkommer geplukt! Maar vanwege de enorm hoge energieprijzen gaat het bedrijf van Vahl de komende maanden geen komkommers telen daarvoor zijn de kosten te hoog.

Als laatste gingen we naar Uitgekookt Maaltijdservice en kregen van eigenaar Johan van Marle een bedrijfsfilm met toelichting over het hoe en waarom van zijn succesvolle bedrijf. Van Marle vertelde over de enorme groei en de uitbreidingsplannen van zijn bedrijf dat inmiddels alweer te klein is.

Hoge kwaliteit en variëteit met keuze uit liefst 24 maaltijden is het succes van dit bedrijf en goede logistieke systemen door heel Nederland met 500 bezorgers van maaltijden. Slogan van Uitgekookt “Zorg dat je elke dag beter wordt!" Bij ons vertrek kregen wij allemaal een tas met maaltijden mee.

Rond de klok van 18.30 uur waren we terug bij De Vreugdehoeve waar het team van Herman van Assen een heerlijk buffet voor het gezelschap klaar had staan en dat smaakte goed. 

We kunnen terugzien op een gezellig en zeer geslaagd uitje.  

Geplaatst op: 23 september 2022

Tassensponsor Schutte Tweewielers verlengt GOUD sponsorovereenkomst met 3 jaar

wvf Schutte tweewielers
Afgelopen zaterdag organiseerde Businessclub De Weidesteen een lunchbijeenkomst voor tassen- en shirt sponsoren. Vele sponsoren waren hierbij aanwezig en ook onze inmiddels vaste tassensponsor Schutte Tweewielers was aanwezig om zijn sponsorovereenkomst met 3 jaar te verlengen en een BEDANKT shirt te ontvangen en een sporttas.

Inmiddels staat op 850 tassen het bekende logo van Schutte Tweewielers en kun je als inwoner van Westenholte of Stadshagen deze mooie reclame-uiting bijna niet missen.

Wij danken onze trouwe sponsoren Gerhard en Gerda Schutte voor wederom 3 jaar sponsoring.

Geplaatst op: 19 september 2022

Geslaagde lunchbijeenkomst voor tassen en shirt sponsoren

Afgelopen zaterdag organiseerde Businessclub De Weidesteen een lunch voor tassen en shirt sponsoren, deze bijeenkomst was zeer geslaagd waarbij alle aanwezige sponsoren een fraai ingelijst BEDANKT shirt kregen aangeboden.

wvf IMG 8576

De aftrap werd gedaan door Pascal Borst, voorzitter van Businessclub De Weide Steen. Alle aanwezigen hebben vervolgens zichzelf en hun bedrijf voorgesteld, maar ook de redenen aangegeven waarom zij juist WVF sponsoren. Vervolgens sprak verenigingsvoorzitter Anton Westenberg de aanwezigen toe. Hij gaf een doorkijk waar de vereniging 10 jaar geleden (750 leden) stond en waar de vereniging nu staat (1500 leden) en wat de komende jaren kunnen verwachten. Vervolgens was het woord aan Vincent Coulier namens Hoofdsponsor Jeugd 123inkt.nl. Hij gaf aan zeer tevreden te zijn over de inmiddels jarenlange samenwerking met WVF. Het maakt hem en 123Inkt trots als hij zoveel jeugdleden (850) aan het sporten ziet in kleding van 123Inkt. 

Het MVO-thema was WVF de komende jaren zal uitdragen is het MS Fonds. Marleen Postma gaf namens het MS Fonds een inkijk waar het MS Fonds voor staat. Hun droom: een toekomst zonder MS. Tot die tijd zijn we er voor alle mensen die nú met MS leven en hun naasten, met als doel het continu verbeteren van de kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg.

Daarna was het tijd voor een heerlijke lunch die werd verzorgd door Bistro De Stadshoeve, en was er volop gelegenheid om te netwerken of elkaar informatief te spreken. Rond de klok van 13.00 werd de bijeenkomst afgesloten.

Dit jaar was het een gigantische klus omdat de gehele vereniging (junioren, senioren en damesteams (behalve de HÆD kids league) een nieuw tenue kreeg. We zijn gestart met het werven van sponsoren, hetgeen fantastisch verlopen is. Alle teams hebben een shirtsponsor op de voorzijde van het shirt, een sponsor onder en boven het rugnummer, terwijl ook op de linker en rechtermouw een sponsoruiting staat. Bij de jeugd staat op alle shirts op de mouw het logo van MS-fonds een maatschappelijk doel ter bewustwording van onze jeugd.

Ook alle sporttassen van de jeugd zijn voorzien van sponsoren.

Kortom alle leden hebben weer een prachtige uitstraling de komende jaren in de wijde regio.

Onze dank gaat daarbij uit naar de sponsoren die dit weer mede mogelijk gemaakt hebben. Ook gaat onze dank uit naar de vele vrijwilligers die de uitgifte van de materialen, tassen en pakken op tijd mogelijk hebben gemaakt. Daarvoor ook onze dank, een ware topprestatie!

Geplaatst op: 2 februari 2022

Jumbo verlengt ZILVER sponsoring met 3 jaar

wvf voetbal westenholte jumbo1
Op de mooie datum 02-02-2022 heeft nieuwe filiaalmanager Rafaël Jeuring namens Jumbo Petuniaplein de ZILVER sponsorovereenkomst met 3 jaar verlengd. We kennen de Jumbo sponsoring al vele jaren met de opvallende reclame op het Jumbo-terras bij het hoofdveld.

Wij konden bij het tekenmoment gelijk kennismaken met de nieuwe filiaalmanager Rafaël Jeuring die per januari 2022 gestart is in Westenholte.

Rafaël was hiervoor assistent filiaalmanager bij de Jumbo vestiging op de Veemarkt, en inmiddels 9 jaar werkzaam bij Jumbo.

Wij hopen op een prettige samenwerking en wensen Rafaël veel succes.
Als dank voor de verlenging boden wij hem een fraaie WVF-bal aan.

wvf voetbal westenholte jumbo2

 

Voorst Makelaardij gaat 3 seniorenteams voorzien van shirtreclame

Geplaatst op: 25 januari 2022

wvf voetbal westenholte Voorst Makelaardij
Deze week hebben Monja Scholing en Riët Doldersum van Voorst Makelaardij een nieuwe sponsorovereenkomst ZILVER getekend. De bestaande Brons sponsorovereenkomst is omgezet in een Zilver sponsorovereenkomst mogelijk gemaakt door het toevoegen van drie seniorenteams die de komende 4 jaar voorzien worden van shirtreclame van deze sponsor. Namens Businessclub De Weidesteen kregen beide dames een heerlijke fles wijn aangeboden als dank bij de ondertekening van hun contract.       

Over Makelaardij Voorst:

 • Aan en verkoop van uw woning
 • Taxatie van uw woning
 • Waardebepaling van uw woning voor lagere rente
 • Monja en Riët komen graag bij u langs voor advies en gratis waardebepaling

Voorst Makelaardij
Botterweg 12A
8042 PA Zwolle
038-4537339
06-48558473
voorstmakelaardij.nl

 

MixCom digital & print creatives nieuwe Goud Sponsor

Geplaatst op: 22 november 2021

wvf voetbal westenholte mixcom1
Afgelopen vrijdagmiddag mochten wij een nieuwe GOUD sponsor verwelkomen, een prachtig bedrijf dat al enkele jaren onze mediapartner is voor de vormgeving van ons mooie WVF-magazine. MixCom verhoogde haar sponsorschap van ZILVER naar GOUD en blijft de komende 4 jaar aan onze mooie club verbonden.

MixCom gaat daarnaast ook haar bedrijfslogo plaatsen op de mouw van de nieuwe senioren en dames shirts die vanaf juli 2022 beschikbaar komen, dat zijn liefst 18 teams!

Als blijk van waardering boden wij aan directeur Jörgen Korthagen een heerlijke slagroomtaart aan. En dat viel in goede aarde!

wvf voetbal westenholte mixcom2 1

Over MixCom digital & print creatives:

MixCom digital & print creatives is een digitaal en creatief bureau voor strategie, creatie. development en productie voor zowel Online en offline. Wij maken dingen beter, mooier of effectiever. Met onze mix van creativiteit, innovatie en flexibiliteit helpen wij onze opdrachtgevers met het bereiken van hun klanten. 

Waarom WVF?
Wij zijn van mening dat we als professionele organisatie ook wat terug moeten doen voor zijn omgeving. Vanaf onze komst naar Zwolle kijken wij al uit over de velden van WVF en na wat gesprekken met de vereniging hebben wij besloten een partnership te sluiten en onze sportieve buren te steunen. Wellicht brengt het ons ook nog leuke nieuwe contacten 

Voor meer informatie over MixCom zie ook website www.mixcom.nl.

Of neem contact op met Jörgen Korthagen op jkorthagen@mixcom.nl of via 06-52635732.

 

Sponsoren Businessclub De Weidesteen genieten van uitje op de Veerman van Kampen

Geplaatst op: 28 augustus 2021

wvf voetbal westenholte Veerman 6
De uitnodiging aan de sponsoren voor het uitje op de Veerman van Kampen had als titel “Lang niet gezien”.

Door de coronapandemie lag niet alleen de voetbal helemaal stil maar ook Businessclub De Weidesteen kon jammer genoeg ook geen activiteiten organiseren. Maar gelukkig is momenteel weer wat mogelijk en werd een uitje geboekt met De Veerman van Kampen, een luxe salonboot met uitstekende faciliteiten.

Met een volle bus van onze sponsor IJsseltours vertrokken wij richting Kampen en scheepten rond de klok van 3 uur in voor een Rivier Cruise over de IJssel richting Hattem.

De catering aan boord was in een woord geweldig, en je kon duidelijk zien dat velen het onderlinge contact erg gemist hadden. Er werd gezellig bijgepraat.

Businessclub De Weidesteen heeft de afgelopen periode een actie gehouden onder de noemer “Wij blijven WVF trouw" en vele sponsoren verlengden in de afgelopen periode hun contract met 1 tot soms wel 4 jaar. Daarnaast mochten wij in de afgelopen weken liefst 5 nieuwe brons sponsoren verwelkomen.

De sponsoren blijven inderdaad WVF trouw en als dank daarvoor werd deze middag georganiseerd en het viel goed in de smaak, met dank aan Marleen, Paul en Jaap die de organisatie voor hun rekening namen.

Wij hopen dat in de nabije toekomst dit soort uitjes mogelijk blijven en de onderlinge band met onze sponsoren op die manier.

wvf voetbal westenholte veerman 1

wvf voetbal westenholte Veerman 2

wvf voetbal westenholte Veerman 3

wvf voetbal westenholte veerman 4

wvf voetbal westenholte veerman 5

 

Van der Kamp Pompen nieuwe goudsponsor

Geplaatst op: 29 september 2020

wvf voetbal westenholte vanderkamp pompen1
Van der kamp pompen is toegetreden als GOUD sponsor bij businessclub de Weidesteen. Vanderkamp pompen kent sinds zijn oprichting in 1991 al verbondenheid met Westenholte via eigenaar Rick van der Kamp welke hier woonachtig is. Rick wil met zijn sponsorcontract graag een maatschappelijk steentje bijdragen aan vv WVF.

Van der kamp Pompen is een innovatief bedrijf met creatieve en gemotiveerde mensen dat hoogwaardige oplossingen biedt voor tijdelijke pompprojecten. Ze leveren internationaal maatoplossingen voor tijdelijke pompinstallaties, op het gebied van afvalwater, oppervlaktewater, industriewater en fire fighting. Hun uitdaging is voor alle voorkomende tijdelijke pompproblemen een optimale oplossing te kunnen leveren. Ze zien kennis daarbij als kern van hun product.

Enkele bekende projecten waarbij de expertise van Vanderkamp Pompen gebruikt is zijn:
Het rioolgemaal aan de Turfmarkt in Zwolle, De boosterstations met leidingwerk rondom het Rangeerterrein in Zwolle, het gemaal “benoorden de Willemsvaart” op het industrieterrein van Voorst C, en als meeste recente project: de Noodpompen bij de sluis te IJmuiden. Hier bouwt Vanderkamp Pompen in de zomer van 2020 de grootste tijdelijke pompinstallatie ooit.

Van der kamp Pompen
Hoekerweg 1
8042 PH Zwolle
T: 0031 (0)38 4222009
E: verhuur@vdkamp.eu

Voor meer informatie verwijzen wij u naar : https://www.vdkamp.eu/nl.

wvf voetbal westenholte vanderkamp pompen2

 

Van der Drift Verpakkingsmateriaal en machines nieuwe sponsor bij BC De Weidesteen

Geplaatst op: 5 september 2020

Wij verwelkomen Michel van der Drift, directeur van MPACK.nl en Van der Drift Verpakkingen als nieuwe sponsor bij BC De Weidesteen. Hij gaat de komende 3 jaar WVF sponsoren met 6 meter reclamebord.

wvf voetbal westenholte vanderdrift

Van der Drift Verpakkingen is leverancier van verpakkingsmaterialen en machines. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en kunnen veelal uit voorraad leveren. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren en hebben een webshop www.mpack.nl waar een deel van ons assortiment online te bestellen is.

Een kleine greep uit ons assortiment:

Wikkelmachines, krimptunnels, sealers, dozensluiters, strappingmachines (voor het omsnoeren van pallets of dozen), balenpersmachines en opvulmachines (voor extra productbescherming door het opvullen van de loze ruimte in een doos).

Wij leveren ook verpakkingsstraten welke volledig naar wens van de klant gebouwd worden.

Daarnaast bieden wij onze klanten een 24-uurs storingsdienst in geval van een machinestoring.

Op het gebied van verpakkingsmateriaal leveren wij onder andere machinewikkelfolie, handwikkelfolie, krimpfolie, buisfolie, omsnoeringsband, diverse soorten (bedrukte) tape, (bedrukte) dozen, paklijst enveloppen, elastiek, noppenfolie (in de volksmond ook wel bubbeltjesplastic genoemd) en opvulmateriaal (de zgn. “chips”).

Daarnaast proberen wij ook milieubewust te werken en bieden bio-based producten aan; wikkelfolie met als grondstof suikerriet in plaats van aardolie die recyclebaar is in de plastic cyclus, en bio-based noppenfolie.

Ik heb het bedrijf in 2013 overgenomen van mijn vader, die het bedrijf in 1998 gestart is, destijds onder de naam Van der Drift Agenturen. In 2000 is hij gestart onder de naam Van der Drift Verpakkingen.

Zelf heb ik jaren geleden bij WVF gevoetbald en tegenwoordig speelt onze oudste zoon in de jeugd van WVF

Van der Drift Packaging bv
Vlijtweg 10b
8191 JP Wapenveld
Tel:         +31 (0)38 - 44 70 330
Mobiel:    06-54232021
Email:      info@vddrift.nl
Internet:  www.vddriftverpakking.nl

 

Valentijn Groenten en fruit Brons sponsor bij WVF

Geplaatst op: 5 september 2020

wvf voetbal westenholte valentijn groentenenfruit

Vandaag heeft Valentijn van Dalen, bekend van de weekmarkt in Westenholte, zijn handtekening gezet onder een 3-jarige brons sponsorovereenkomst bij Businessclub De Weidesteen.

Al vele jaren staat Valentijn samen met zijn vader en tante op de weekmarkt in Westenholte met hun groenten en fruitkraam. Hij heeft in Westenholte een flinke klantenkring opgebouwd voor zijn gezonde producten. En de kwaliteit van de producten is heel goed.

Valentijn is de 3e generatie inmiddels van het bedrijf dat door zijn opa werd gestart en later door vader Jack werd voortgezet en nu is Valentijn de eigenaar.

Bij WVF waren wij op zoek naar fruit voor de jeugd voor een gezonde kantine, en wij gaan met Valentijn de samenwerking hiervoor aan en in de hal van de kantine staat een mand met heerlijk fruit zoals mandarijnen, bananen en appels.

wvf voetbal westenholte valentijn groentenenfruit2

Vandaag was het tekenmoment van de overeenkomst en kreeg Valentijn een prachtige WVF-bal als dank voor de sponsoring en even op de foto bij het nieuwe reclamebord.

Wij hopen op een fijne samenwerking.
 

Hart onder de riem voor sponsoren van WVF!

Geplaatst op: 8 april 2020

Alle 136 sponsoren hebben de afgelopen dagen uit handen van Businessclub De Weide Steen een chocolade paashaas mogen ontvangen. Zij hoopt hiermee, in deze voor veel ondernemers onzekere tijd, een kleine blijk van waardering te geven.

wvf voetbal westenholte Collage 1 paashaas

wvf voetbal westenholte Collage 2 paashaas

wvf voetbal westenholte Collage 3 paashaas

wvf voetbal westenholte Collage 4 paashaas

wvf voetbal westenholte Collage 5 paashaas

wvf voetbal westenholte Collage 6 paashaas

 

Seal Supply nieuwe GOUD sponsor bij Businessclub De Weidesteen

Geplaatst op: 20 januari 2020

wvf voetbal westenholte 1 156

Afgelopen zaterdag hebben wij Gerrit Knopert, directeur van onze nieuwe GOUD-sponsor Seal Supply welkom geheten bij Businessclub De Weidesteen.

Seal Supply, van directeur Gerrit Knopert, is dé online groothandel voor al uw afdichtingen! Een groothandel met veel ervaring als specialist op het gebied van technische afdichtingen, en heeft zich tot doel gesteld om alle wenselijke afdichtingen te leveren zoals zakelijke klanten graag zien: snel, 24 x 7, met goed advies, uitstekende service, flexibel en tegen concurrerende prijzen.

Het bedrijf is gevestigd in Zwolle op Marslanden E aan de Rudolf Dieselstraat 4.

De onderneming is in de zomer van 2016 gestart en levert Business tot Business in de aandrijftechniek, hydrauliek, LMB, de maritieme sector, olie & gas en de voedingsmiddelenindustrie.

Waarom juist sponsor geworden bij WVF?

Sport heeft een belangrijke plaats in onze samenleving en is vooral voor de jeugd gezond en goed voor de sociale ontwikkeling. Sponsoring is een mooie vorm van ondersteuning waarin wij als Zwols bedrijf kunnen bijdragen. Het extra stukje profilering is mooi meegenomen, maar is niet ons hoofddoel.

Wij hebben gekozen voor het GOUD pakket voor de looptijd van 3 jaar.

wvf voetbal westenholte 2 158

De logo sticker van Seal Supply is al aangebracht op het entreebord, en voor zoonlief was er een mooie WVF-logo bal met daarop de tekst:

Dank voor uw support aan de mooiste club van Zwolle.

De reclameborden voor veld 1 en 2 zijn besteld en zullen binnenkort geplaatst worden.

Wij hopen op een fijne samenwerking.

Seal Supply
Rudolf Dieselstraat 4
8013 NJ Zwolle
038-3032700
www.sealsupply.nl
sales@sealsupply.nl

 

Ladies Businessclub De Weidesteen en Vrienden van WVF naar kerstmarkt in Münster

Geplaatst op: 17 december 2019

wvf voetbal westenholte ladiesday1

Vrijdag 13 december was weer het jaarlijkse uitje voor de dames van Businessclub De Weidesteen en Vrienden van WVF, met dit keer een bezoek aan de prachtige Adventmarkt van Münster. Een markt met ca. 300 kramen verdeeld over een vijftal prachtige pleinen. De Aegidii Weinachtsmarkt, Rund um das Rathaus, Lichtermarkt St. Lamberti, Weihnachtsdorf am Kiepenkerl en Giebelhüüskesmarkt.

Dit jaar werd “afgetrapt“ met een uitgebreide en zeer verzorgde kerstlunch in de kantine van WVF, aangeboden door onze sponsor Jumbo Westenholte.

Het smaakte allemaal heerlijk en het ontbrak werkelijk nergens aan.

Om 12.30 uur vertrok de luxe touringcar richting Münster waar de dames zich prima vermaakten en ook genoten van de romantische zee van lichtjes rond het stadhuis.

Om 20.30 uur vertrok de bus weer richting Westenholte met tevreden dames die door reisleiders Jaap en Paul nog getrakteerd werden op wijn en heerlijke hapjes.

Zo kwam weer een eind aan een zeer geslaagd event georganiseerd door Businessclub De Weidesteen.


Fotoverslag

wvf voetbal westenholte ladiesday2

wvf voetbal westenholte ladiesday3

wvf voetbal westenholte ladiesday4

wvf voetbal westenholte ladiesday5

wvf voetbal westenholte ladiesday6

wvf voetbal westenholte ladiesday7


Goudsponsoren Businessclub De Weidesteen op bezoek bij Wehkamp Logistiek Service Centrum Zwolle

Geplaatst op: 29 november 2019

wvf voetbal westenholte wehkamp sponsoren 1

Businessclub De Weidesteen organiseerde op donderdag 28 november een mooi uitje naar het grootste geautomatiseerde e-commerce distributiecentrum ter wereld van Wehkamp.

Met als start- en finishplaats Grand café Milligers vertrokken wij per luxe touringcar van sponsor IJsseltours richting Wehkamp, waar wij in een presentatieruimte ontvangen werden door een tweetal gepensioneerde Wehkamp gidsen, Jan Pieterman en Flip Teunissen.

Deze gidsen lieten ons eerst een indrukwekkende presentatie zien van de historie van Wehkamp met heel veel getallen die echt tot de verbeelding spraken.

Vervolgens kregen wij van de gidsen een mooie en informatieve rondleiding door de giga hallen met heel veel techniek, het is echt bijzonder dit van nabij eens te bekijken.

Een half uur na de bestelling ligt het pakketje al klaar voor de klant, dit is zomaar een klein detail hoe het gaat bij dit hypermoderne bedrijf.

Na de inspirerende rondleiding gingen wij weer terug naar Grand café Milligers, waar wij een heerlijk diner voorgeschoteld kregen met heerlijke drankjes erbij. Al met al kunnen wij terugzien op een hele mooie avond en wij hebben nog wat sfeerfoto’s toegevoegd aan dit artikel. Zie daarvoor het fotoverslag.

wvf voetbal westenholte wehkamp sponsoren 2

wvf voetbal westenholte wehkamp sponsoren 3

wvf voetbal westenholte wehkamp sponsoren 4

wvf voetbal westenholte wehkamp sponsoren 5

wvf voetbal westenholte wehkamp sponsoren 6

wvf voetbal westenholte wehkamp sponsoren 7

wvf voetbal westenholte wehkamp sponsoren 8

wvf voetbal westenholte wehkamp sponsoren 9

Entreebord sponsoren weer up to date en veel nieuwe reclameborden bij Businessclub De Weidesteen

Geplaatst op: 21 oktober 2019

wvf voetbal westenholte entree sponsoren

In de afgelopen week is het entreebord op ons sportpark weer helemaal up to date gemaakt. Dit was nodig vanwege de vele mutaties en vooral ook uitbreidingen van goud-zilver en brons sponsoren. Sinds de invoering van de sponsorpakketten goud, zilver en brons zijn wij als Businessclub De Weidesteen flink gegroeid. Ook zijn in de afgelopen periode een groot aantal nieuwe reclameborden geplaatst zowel op ons hoofdveld als ook op veld 2.

Hieronder vermelden wij deze uitbreidingen/aanpassingen:

 • Boudesteyn hypotheken & verzekeringen 12 meter
 • ENGIE energie 12 meter
 • Accuraat accountants 9 meter
 • Klomp transport 6 meter
 • Huls adviseurs 6 meter
 • Mevr. Schutte & dochters 18 meter
 • Rabobank IJsseldelta 3 meter
 • Jansen Vastgoed 3 meter
 • Househunting 3 meter
 • Drone Your Future 3 meter
 • Rikels Slaapexperts 3 meter
 • Stiho 6 meter (3 meter op wedstrijd -infobord)
 • Sport Inn Bruins 4 meter (scorebord)
 • Bemog projectontwikkeling 6 meter
 • Totaal aantal meters: 91

Een ander project was de vervanging van het hekwerk aan de zijde van de parkeerplaats door de gemeente Zwolle, waarop vervolgens door de mannen van de accommodatie commissie een geheel nieuw ophangsysteem gemonteerd werd voor de reclameborden.

Wij danken de mannen van de accommodatie commissie voor het vele werk dat weer verzet is voor het plaatsen van alle reclameborden.

Geslaagde opening van het seizoen 2019-2020 met nieuwe kleding voor alle 750 jeugdspelers

Geplaatst op: 26 september 2019

Zaterdagmiddag 21 september was bij WVF een sponsoren lunch georganiseerd voor de kleding sponsoren van de WVF-jeugd.

Hoofdsponsor jeugd 123inkt.nl heeft wederom voor alle jeugd een compleet voetbaltenue beschikbaar gesteld bestaande uit: shirt-broek-kousen-presentatiepak en sporttas. Hiermee lopen dus alle spelers van JO19 t/m JO8 (ongeacht welk team) allemaal in hetzelfde tenue.

Daarnaast is elk tenue voorzien van meerdere sponsoren zoals op beide mouwen, en op de rugzijde van het shirt zowel boven als onder het rugnummer.

Dit zorgt voor een fantastische uitstraling en dit alles is mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die zich allemaal de komende 3 jaar aan WVF verbonden hebben.

wvf voetbal westenholte IMG 4618

Als dank daarvoor werd afgelopen zaterdag een sponsoren lunch georganiseerd om onze waardering richting sponsoren uit te spreken. Ook kregen alle sponsoren een ingelijst shirt en een unieke WVF logo-bal met daarop onze waardering afgedrukt voor hun bijdrage aan de mooiste club van Zwolle.

De bijeenkomst werd geopend door Pascal Borst, voorzitter Businessclub De Weidesteen met een welkom voor iedereen, gevolgd door een uitleg door Martijn Hendriksen die ons meenam in het proces van de kleding bestelling- aantallen-maatvoering-zoeken van sponsoren- opdrukken reclame- tot uiteindelijk de verdeling per team in een teamtas. Een proces dat al opgestart is in maart 2018!

Na de overheerlijke lunch (van Bistro De Stadshoeve) was het tijd om foto’s te maken van onze sponsoren voor de prachtige presentatiewand die zeer recent is geplaatst in onze businessruimte (zie foto hierboven)

Daarna volgde een ontvangst voor Sponsoren en Vrienden van WVF ter gelegenheid van de seizoen opening en eerste thuiswedstrijd van WVF 1.

De opkomst hiervan was overweldigend met ruim 125 aanwezigen die ons vlaggenschip een mooie 2-1 overwinning zagen behalen tegen Vroomshoopse Boys en na afloop interviewde Herman Nijman beide trainers Marcel van der Steege en Jan-Peter Jonkman over hun visie op de wedstrijd.

Daarna was het tijd voor een drankje en een warm en koud buffet verzorgd door Slagerij van Guilik en bleef het lang gezellig in de businessruimte van ons clubgebouw.

Wij danken alle vrijwilligers die deze dag klaarstonden om onze gasten het naar de zin te maken.


Foto's van onze sponsoren

wvf voetbal westenholte IMG 4626

wvf voetbal westenholte IMG 4627

wvf voetbal westenholte IMG 4628

wvf voetbal westenholte IMG 4630

wvf voetbal westenholte IMG 4631

wvf voetbal westenholte IMG 4632

wvf voetbal westenholte IMG 4633

wvf voetbal westenholte IMG 4635

wvf voetbal westenholte IMG 4636

wvf voetbal westenholte IMG 4638

wvf voetbal westenholte IMG 4677

 

Seizoensafsluiting BC De Weide Steen

Geplaatst op: 29 mei 2019

wvf voetbal westenholte 1 136

Afgelopen zaterdag sloot BC De Weide Steen het seizoen af tijdens de laatste thuiswedstrijd. Het was een gezellige goed bezochte middag. Het behalen van de nacompetie van ons vlaggenschip zorgde mede voor een goede sfeer. Een club om trots op te zijn. De catering van deze middag was prima geregeld door Bistro De Stadshoeve samen met Slagerij Van Guilik en Hanos. Mogelijk zien we elkaar nog tijdens een nacompetitiewedstrijd en anders wens ik u allen nu alvast een fijne zomervakantie toe.

wvf voetbal westenholte 2 138

wvf voetbal westenholte 3 136

Grote opkomst sponsoravond Businessclub De Weidesteen

Geplaatst op: 12 april 2019

wvf voetbal westenholte 58 4

Maar liefst 170 gasten waren aanwezig op de jaarlijkse sponsoravond van WVF. Rond de klok van 19.00 uur trapte voorzitter Pascal Borst af met zijn openingsspeech en memoreerde dat niet alleen de club WVF maar dat ook Businessclub De Weidesteen groeit. In het afgelopen seizoen werden maar liefst 19 nieuwe sponsoren welkom geheten in de categorieën goud-zilver en brons.

In de vernieuwde kantine werd eerst een promotiefilm gedraaid met daarin de diverse activiteiten van WVF, mooie en unieke beelden mede mogelijk door gebruik te maken van een drone boven het sportpark en de wijken Westenholte en Stadshagen.

Daarna nam top kok Arjan Bisschop het woord en vertelde de gasten welke heerlijke gerechten en drankjes er klaargemaakt waren. Het was werkelijk weer fantastisch en alle lof voor het culinaire deel van deze avond.

Als gast was deze avond Koop Drost alias “Koop Sloop 112“ aanwezig die op humoristische wijze, en uitgedost in een WVF voetbaltenue, leuke verhalen vertelde waarin ook een aantal gasten uit de zaal betrokken werden en de anekdotes daardoor extra herkenbaar werden.

Zijn optreden bestond uit 2 delen en daartussen werden loten verkocht voor de bekende verloting waarvoor door veel sponsoren een enorm aantal leuke prijzen beschikbaar gesteld werden.

De trekking van de verloting was als vanouds weer in vertrouwde handen dan wie anders dan notaris Dick Timmerman en de vele mooie prijzen gingen er in snel tempo uit.

Na de verloting kon op het grote tv-scherm de 2e helft gevolgd worden van de wedstrijd Ajax – Juventus.

Wij kijken terug op een mooie gezellige en zeer goed bezochte sponsoravond, mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren die het culinaire deel van de avond verzorgden maar ook het grote aantal sponsoren die prijzen beschikbaar stelden voor de verloting.

Het fotoverslag van deze geslaagde avond volgt hieronder.

wvf voetbal westenholte 28 82

wvf voetbal westenholte 1 128

wvf voetbal westenholte 2 130

wvf voetbal westenholte 3 128

wvf voetbal westenholte 4 125

wvf voetbal westenholte 5 123

wvf voetbal westenholte 6 122

wvf voetbal westenholte 7 113

wvf voetbal westenholte 8 106

wvf voetbal westenholte 9 106

wvf voetbal westenholte 10 106

wvf voetbal westenholte 11 105

wvf voetbal westenholte 12 103

wvf voetbal westenholte 13 103

wvf voetbal westenholte 14 102

wvf voetbal westenholte 15 100

wvf voetbal westenholte 16 100

wvf voetbal westenholte 17 98

wvf voetbal westenholte 18 99

wvf voetbal westenholte 19 97

wvf voetbal westenholte 20 98

wvf voetbal westenholte 21 93

wvf voetbal westenholte 22 92

wvf voetbal westenholte 23 90

wvf voetbal westenholte 24 89

wvf voetbal westenholte 25 88

wvf voetbal westenholte 26 84

wvf voetbal westenholte 27 83

wvf voetbal westenholte 29 79

wvf voetbal westenholte 30 75

wvf voetbal westenholte 31 69

wvf voetbal westenholte 32 69

wvf voetbal westenholte 33 63

wvf voetbal westenholte 34 57

wvf voetbal westenholte 35 49

wvf voetbal westenholte 36 46

wvf voetbal westenholte 37 41

wvf voetbal westenholte 38 36

wvf voetbal westenholte 39 31

wvf voetbal westenholte 40 30

wvf voetbal westenholte 41 22

wvf voetbal westenholte 42 19

wvf voetbal westenholte 43 17

wvf voetbal westenholte 44 16

wvf voetbal westenholte 45 15

wvf voetbal westenholte 46 14

wvf voetbal westenholte 47 12

wvf voetbal westenholte 48 10

wvf voetbal westenholte 49 7

wvf voetbal westenholte 50 7

wvf voetbal westenholte 51 6

wvf voetbal westenholte 52 5

wvf voetbal westenholte 53 5

wvf voetbal westenholte 54 5

wvf voetbal westenholte 55 4

wvf voetbal westenholte 56 4

wvf voetbal westenholte 57 4

"Ome Bertus"-tocht voor Goudsponsoren

Geplaatst op: 18 december 2018

Donderdag 13 december hebben de Goudsponsoren van WVF een stap teruggezet in de tijd.

wvf voetbal westenholte 3 117

Stadsgids Peter Vader nam de Goudsponsoren mee voor een wandeling dwars door de binnenstad van Zwolle. Hij vertelde ze hier het verhaal van een oude walvisvaarder genaamd "Ome Bertus", die aan het eind van de middeleeuwen in Zwolle leefde.

Tijdens de wandeling werd een aantal unieke en markante locaties van Zwolle bezocht. En als we het verhaal moeten geloven had "Ome Bertus", in die tijd al, iets met voetballen.

De wandeling werd afgesloten meet een stevige hap in restaurant Pampus.

Het was een zeer geslaagde avond waarbij tijdens het wandelen en eten sponsoren met elkaar en WVF in verbinding werden gebracht.

wvf voetbal westenholte 15 89

wvf voetbal westenholte 1 118 x27

wvf voetbal westenholte 2 119

wvf voetbal westenholte 4 114

wvf voetbal westenholte 5 112

wvf voetbal westenholte 6 111

wvf voetbal westenholte 7 102

wvf voetbal westenholte 8 96 x27

wvf voetbal westenholte 9 96 x27

wvf voetbal westenholte 10 95

wvf voetbal westenholte 11 94

wvf voetbal westenholte 12 92

wvf voetbal westenholte 13 92

wvf voetbal westenholte 14 91

wvf voetbal westenholte 16 89

wvf voetbal westenholte 17 87

wvf voetbal westenholte 18 88

wvf voetbal westenholte 19 86

wvf voetbal westenholte 20 87

wvf voetbal westenholte 21 82

Ladies Day Antwerpen

Geplaatst op: 16 december 2018

wvf voetbal westenholte 1 117

Vrijdag 14 december was weer het bekende uitje voor de dames van Businessclub De Weidesteen en Vrienden van WVF.

Dit keer geen kerstmarkt bezoek bij onze “Oosterburen” maar een bezoek aan onze “Zuiderburen” en wel naar de prachtige stad Antwerpen.

De animo voor dit uitje was dit jaar ongekend hoog, want binnen 24 uur was de bus volgeboekt en moesten er aanmeldingen geparkeerd worden op de wachtlijst, gelukkig kon door enkele mutaties toch iedereen mee.

Met een stampvolle bus van IJsseltours gingen de dames op stap, en ook dit jaar waren er weer lunchpakketten van Jumbo Westenholte, en serveerden Jaap van Boven, Paul Noordman en Marleen Postma koffie en thee in de bus.

Rond de klok van 14.00 uur arriveerden ze in Antwerpen, en kon de mooie stad verkend worden met de kerstmarkten, prachtige gebouwen, mooie winkels en ook de chocolade ateliers zijn in Antwerpen goed vertegenwoordigd evenals leuke eetgelegenheden.

Om 20.00 uur weer verzamelen voor de terugreis en werd er genoten van een heerlijk glas wijn beschikbaar gesteld door Slijterij Stroomberg en was er gezorgd voor lekkere hapjes.

Kortom een prima verzorgd uitje verzorgd door de mooiste club van Zwolle.


Diverse sfeerfoto's

wvf voetbal westenholte 2 118

wvf voetbal westenholte 3 116

wvf voetbal westenholte 4 113

wvf voetbal westenholte 5 111

wvf voetbal westenholte 6 110

Nieuwe zilversponsor bij Businessclub De Weide Steen

Geplaatst op: 5 mei 2018

wvf voetbal westenholte lenm wear

Ingaande het nieuwe voetbalseizoen 2018-19 wordt L&M Workwear uit Genemuiden Zilversponsor bij WVF voor de periode van 3 jaar. Het bedrijf is gevestigd op Langestraat 95 te Genemuiden en wordt geleid door Jacco Naberman.

Het assortiment dat L&M Workwear voert is veelzijdig en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Werkkleding van de merken Snickers workwear, Tricorp etc
 • Sportkleding merken Patrick en Craft
 • Sportprijzen van het merk Remasco

In de afgelopen jaren was L&M Workwear flat screen sponsor en de relatie met WVF werd opgepakt middels het bestellen en bedrukken van de scheidsrechters kleding waar alle club scheidsrechters van WVF in lopen, en hierdoor lopen de WVF scheidsrechters er heel netjes bij.

L&M Workwear is ook een sterk merk voor het leveren van sportprijzen zoals medailles en bekers etc., daarvoor gaat WVF met L&M Workwear een partnership aan.

Via een lead van Freddy Eikelboom zijn wij enkele jaren geleden in contact gekomen met L&M en nu hebben wij een mooie 3 jarige sponsorovereenkomst met elkaar gesloten, en is L&M onze partner geworden voor sportprijzen zoals medailles en bekers maar ook voor de scheidsrechters kleding.

Wij hopen op een fijne samenwerking.

Contactgegevens:
L&M Workwear
Langestraat 95
8281 AH Genemuiden
06-54725723
e-mail: jacco@lenmworkwear.nl
www.werkkledingnodig.nl


Gezellige sponsoravond bij WVF

Geplaatst op: 12 april 2018

wvf voetbal westenholte 26 55

Met maar liefst 175 bezoekers was de jaarlijkse sponsoravond van voetbalvereniging WVF de best bezochte ooit. Daar werd bekendgemaakt dat de club er een kunstgrasveld bij krijgt en de kantine grondig wordt gerenoveerd.  

wvf voetbal westenholte 12 73De voetbalvereniging groeit hard, schetste Pascal Borst, voorzitter van de Business Club. WVF heeft 1.250 leden, waarvan ruim 800 in de jeugd. “Omdat er bijgebouwd wordt in Stadshagen, aan de kant van Westenholte, verwachten we dat die groei zich doorzet. De komende jaren komen er nog zo'n 200 leden bij, zo schatten we in. We hebben dan ook nogal wat te regelen, want we willen geen ledenstop afkondigen. We zetten nadrukkelijk in op het feit dat jeugd moet kunnen sporten. Bij de groei willen we wel onze dorpscultuur behouden. Dat maakt ons onderscheidend.”

Er komt een extra kunstgrasveld aan
Vorig jaar tijdens de sponsoravond kondigde WVF de renovatie van de velden aan. “Afgelopen zomer is daarmee een start gemaakt. Er is een kunstgrasveld vervangen en het hoofdveld is opnieuw aangelegd. En komende zomer breiden we uit met een extra kunstgrasveld.” Die komt op de plaats waar nu veld 4 ligt. 

Ook renovatie van kantine WVF
Maar dat was niet het enige dat Borst aankondigde. “Onze kantine zal een grondige renovatie krijgen in het komende seizoen. We krijgen daarmee een kantine die huiselijkheid en warmte uitstraalt en oog heeft voor het verleden.” Sponsor State of Design interieurvormgeving had speciaal voor de gelegenheid een impressie gemaakt. Deze is via www.state-design.nl/kantinewvf terug te vinden. Borst: “Nu hebben we nog de handen nodig om het uit te voeren en sponsoren om ons bij dit plan te ondersteunen.” 

Club investeert vooral in jeugd en jeugdontwikkeling
Borst stelde dat de businessclub grote stappen had gezet . “We hebben 150 meter reclamebord vervangen of uitgebreid. Daarnaast is het tweede veld van 50 meter nieuwe reclameborden voorzien.” De voorzitter van de businessclub noemde ook de sportieve prestaties van de jeugd. “Jeugd en jeugdontwikkeling. Daar investeren we vooral in. Onze hoogste jeugdelftallen spelen, op één na, momenteel hoofdklasse of divisie. De toekomst ziet er goed uit, mits we de jeugd aan ons kunnen binden.” Het is evenwel niet allemaal rozengeur en maneschijn, besefte ook Borst. “Wie de competitie volgt, weet dat er voor de korte termijn bij het eerste elftal nog wel wat zorgen zijn.”

Sponsoren gaan contract aan of verlengen contract
Borst noemde een hele rits aan namen van sponsoren die een contract met WVF waren aangegaan of het contract verlengd hadden: Bakkerij Bart, restaurant Urbana, Printbrigade, Bijleveld klus- en stukadoorsbedrijf, De Jong & Laan Accountants, Enteractie, vishandel Timmerman, State of Design, Postuma groothandel in groente en fruit, Vrieling Advies Groep, Huls Bouwkosten Management, Campenaer Koffie, Zendél, Kraaninspectie Nederland, autobedrijf Korterink en Jumbo. 123inkt.nl gaf aan de in de zomer van 2019 aflopende contracten met drie jaar te verlengen. Borst: “Dat betekent dat jeugdleden van 54 teams zaterdag weer netjes verzorgd in trainingspak en voorzien van logo op de borst de regio in trekken.” Borst dankte Lydia Sietsma en Danny van Loon van 123inkt.nl voor hun betrokkenheid.

wvf voetbal westenholte 11 74

Uitleg over lekkernijen
Arjan Bisschop, topkok van het Bilderberg-landgoed Lauswolt, gaf tijdens de sponsoravond uitleg over lekkernijen die hij samen met zijn collega had klaargemaakt. Daarnaast presenteerden Hanos, Minoyu Asian restaurant, Slagerij van Guilik, Obiovino wijnen, De Vreugdehoeve, Campenaer koffie en Vishandel Timmerman hapjes en drankjes. De bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door P&H verhuur en DJ Hanno. Die laatste verzorgde het licht en geluid.

wvf voetbal westenholte 82 1

Steve Carlin doet aanwezigen versteld staan
Hoofdact, illusionist, goochelaar en mindreader Steve Carlin, deed de aanwezigen versteld staan met diverse trucs. Zo werden zes vrijwilligers aan de tand gevoeld in een leugenspel. Carlin wist precies te vertellen wie welke kleur bal in handen had en wie de waarheid vertelde. Opperste verbazing daarna bij twee buurmannen, waarvan Carlin er één op de schouders tikte. De ander gaf aan, terwijl hij niet was aangeraakt door de illusionist, ook aan aangeraakt te zijn. Dat gebeurde niet één keer, maar meerdere keren.

Verloting van televisie, reizen en kaarten
Verwondering en vreugde ook bij de uitreiking van de prijzen van de loterij. Daar ging een heuse reis uit, beschikbaar gesteld door Frohlich vakantiebemiddeling. Ook Jansen Vastgoed, De Zaak Heino en Noordman Raam & Vloerbekleding, BAS Autowas, Obiovino, Vreugdehoeve, Ilsez Hair, ABN AMRO, PEC Zwolle, Fysio Westenholte & Fitness, KVS. EP Stadshagen en Schutte Tweewielers voorzagen de club van prijzen. Onder andere een televisie, prachtige meubelen en kaarten voor PEC Zwolle en Ajax gingen de deur uit. 

Fruit voor de jeugd
Als laatste vertelde Borst in de wandelgangen over een nieuw initiatief. Schoonmaakbedrijf Novon en groothandel Postuma bieden zaterdag 14 april de jeugd van WVF verschillende soorten fruit aan. “Zo willen we gezamenlijk onze jeugd prikkelen om eens te kiezen voor het eten van fruit na een wedstrijd, in plaats van een zakje chips of snoep. We hopen veel pupillen en jeugdspelers bij onze fruitkraam te mogen begroeten.”

Fotoverslag van de sponsoravond

wvf voetbal westenholte 19 68

wvf voetbal westenholte 1 96

wvf voetbal westenholte 2 97

wvf voetbal westenholte 4 92

wvf voetbal westenholte 5 90

wvf voetbal westenholte 6 89

wvf voetbal westenholte 7 82

wvf voetbal westenholte 8 76

wvf voetbal westenholte 9 76

wvf voetbal westenholte 10 75

wvf voetbal westenholte 13 72

wvf voetbal westenholte 14 71

wvf voetbal westenholte 15 70

wvf voetbal westenholte 16 70

wvf voetbal westenholte 17 68

wvf voetbal westenholte 18 69

wvf voetbal westenholte 20 68

wvf voetbal westenholte 21 63

wvf voetbal westenholte 22 63

wvf voetbal westenholte 23 61

wvf voetbal westenholte 24 60

wvf voetbal westenholte 25 59

wvf voetbal westenholte 27 54

wvf voetbal westenholte 28 53

wvf voetbal westenholte 29 50

wvf voetbal westenholte 30 48

wvf voetbal westenholte 31 42

wvf voetbal westenholte 32 42

wvf voetbal westenholte 33 40

wvf voetbal westenholte 34 35

wvf voetbal westenholte 35 32

wvf voetbal westenholte 36 30

wvf voetbal westenholte 37 26

wvf voetbal westenholte 38 24

wvf voetbal westenholte 39 21

wvf voetbal westenholte 40 21

wvf voetbal westenholte 41 14

wvf voetbal westenholte 42 11

wvf voetbal westenholte 43 9

wvf voetbal westenholte 44 8

wvf voetbal westenholte 45 7

wvf voetbal westenholte 46 6

wvf voetbal westenholte 47 6

wvf voetbal westenholte 48 5

wvf voetbal westenholte 49 4

wvf voetbal westenholte 50 4

wvf voetbal westenholte 51 3

wvf voetbal westenholte 52 3

wvf voetbal westenholte 53 3

wvf voetbal westenholte 54 3

wvf voetbal westenholte 55 3

wvf voetbal westenholte 56 3

wvf voetbal westenholte 57 3

wvf voetbal westenholte 58 3

wvf voetbal westenholte 59 3

wvf voetbal westenholte 60 3

wvf voetbal westenholte 61 2

wvf voetbal westenholte 62 2

wvf voetbal westenholte 63 2

wvf voetbal westenholte 64 2

wvf voetbal westenholte 65 2

wvf voetbal westenholte 66 2

wvf voetbal westenholte 67 2

wvf voetbal westenholte 68 2

wvf voetbal westenholte 69 2

wvf voetbal westenholte 70 2

wvf voetbal westenholte 71 1

wvf voetbal westenholte 72 1

wvf voetbal westenholte 73 1

wvf voetbal westenholte 74 1

wvf voetbal westenholte 75 1

wvf voetbal westenholte 76 1

wvf voetbal westenholte 77 1

wvf voetbal westenholte 78 1

wvf voetbal westenholte 79 1

wvf voetbal westenholte 80 1

wvf voetbal westenholte 81 1

wvf voetbal westenholte 83 1

wvf voetbal westenholte 84 1

wvf voetbal westenholte 85 1

wvf voetbal westenholte 86 1

wvf voetbal westenholte 87 1

wvf voetbal westenholte 88 1

wvf voetbal westenholte 89 1

wvf voetbal westenholte 90 1

wvf voetbal westenholte 91 1

wvf voetbal westenholte 92 1

wvf voetbal westenholte 93 1

wvf voetbal westenholte 94 1

Geplaatst op: 8 maart 2018

Boeiende informatieve avond BC De Weide Steen

wvf voetbal westenholte hetnotarieel 1

Dinsdag 6 maart organiseerde Businessclub De Weide Steen een informatieve avond voor haar sponsoren. Sponsoren Het Notariee en Enter Actie verzorgden het zeer informatieve programma.

De aftrap was voor Het Notarieel waar Martijn de Jong ons meenam in de wereld van de per 1 januari 2018 gewijzigde regeling rondom het trouwen en de diverse samenlevingsvormen. Met een aantal sheets en bijbehorende toelichting gingen wij in een snel tempo door de informatie.

Vervolgens nam Tiny van der Veen ons mee in de wereld van het nieuw erfrecht, ingevoerd op 1 januari 2003, waarbij ook veel sheets de revue passeerden en ook hier in een redelijk tempo. Het is en blijft een goede zaak om een (levens)testament te hebben en periodiek door te nemen met een deskundig notaris, en daarvoor kun je natuurlijk prima terecht bij Het Notarieel.

De informatie was voor alle sponsoren beschikbaar op een hand out, zodat je de verstrekte informatie nog eens rustig kunt doornemen en mocht je extra informatie nodig hebben dan zijn de medewerkers van Het Notarieel beschikbaar. www.hetnotarieel.nl.

Na de pauze nam Gerard Enter van Enter Actie ons mee in de wereld van online marketing en het hebben van een goede informatieve website. Met als hoofddoel “Verdien meer met uw online activiteiten”. Via diverse stroomschema’s werd duidelijk dat het koopgedrag van mensen erg grillig is, en wanneer niet direct de gevraagde/verwachte informatie getoond wordt is de kans heel groot dat men gelijk weer het bezoek aan de website beëindigd, en de transactie dus ook niet doorgaat.

Ook het oppakken van klachten is een belangrijk item om goede scores/reviews te behouden en tevreden klanten. Ook het onderhouden van klantrelaties via nieuwsbrieven is een item dat goed scoort.

Wil je meer over dit onderwerp weten neem dan contact op met Gerard Enter www.enteractie.nl.

Even na de klok van 22.00 uur werd deze zeer informatieve avond afgesloten en kregen de sprekers nog een leuke WVF attentie aangeboden, en was het de hoogste tijd om onder het genot van een hapje en drankje de avond af te sluiten.

wvf voetbal westenholte hetnotarieel2

 

Geplaatst op 14 november 2017

Sponsorevent Goudsponsoren BC De Weide Steen

wvf voetbal westenholte 6 74 wvf voetbal westenholte 7 67

Vrijdag 10 november was het dan zover. De eerste bijeenkomst van het seizoen 2017-2018 voor de goudsponsoren van WVF.

Om half 2 stond er een touringcar, mogelijk gemaakt door IJsseltours, gereed bij sportpark de Weide Steen. Wij werden vervoerd naar De Knobbel in ‘t Harde. Hier waren wij deze middag te gast bij de Artillerie Schietkamp en kregen wij een exclusief inkijkje en levendige presentatie door de Commandant van de defensiebrandweer. Er werd stilgestaan bij de oorsprong van de Knobbel, de omvang van de locatie en diverse werkzaamheden die daar verricht worden. In één woord, indrukwekkend!
Aansluitend was er de mogelijkheid het wagenpark te bekijken en kregen wij een rondleiding door het Nederlands Artillerie Museum.

Wij kunnen stellen dat wij een werkelijk bijzondere locatie hebben aangeboden aan onze goudsponsoren, gevolgd door een borrel op een prachtige locatie, de officiersmess. Hier werd volop genoten van een borrel, heerlijke wildgerechten als ook van elkaars aanwezigheid.

Pascal Borst
Voorzitter BC De Weide Steen

wvf voetbal westenholte 1 81

wvf voetbal westenholte 5 75

wvf voetbal westenholte 3 80

wvf voetbal westenholte 2 82

wvf voetbal westenholte 4 77