pijl

Foto's en Nieuws

Geslaagd Goud-uitje sponsoren WVF

wvf__Gouduitje1.webp

Geplaatst op: 15 april 2024

Donderdag 11 april was weer het jaarlijkse uitje voor Goud sponsoren, en dit keer werd een bezoek gebracht aan Condor Carpets/Grass in Hasselt.

Een schitterend bedrijf mochten wij daar onder leiding van een drietal gidsen bewonderen. Indrukwekkend allemaal.

Condor Grass heeft het kunstgras op de nieuwe mini arena van WVF geleverd.

Na afloop gingen wij op bezoek bij Bistro De Stadshoeve voor een drankje en een heerlijk diner.

Op het filmpje een kleine impressie gemaakt door onze voorzitter Quido Lubbers, link: https://we.tl/t-gKrdiES4lD

wvf__Gouduitje2.webp

Zendèl uitzendbureau verlengt GOUD sponsorovereenkomst met 3 jaar

wvf__Zendel.webp

Geplaatst op: 13 april 2024

Donderdag 11 april was het jaarlijkse uitje van GOUD sponsoren, en deze dag brachten wij een bedrijfsbezoek aan het bedrijf Condor Carpets en Condor Grass, de leverancier van het kunstgras van de WVF-mini arena.

Een indrukwekkend bezoek bij een prachtig bedrijf.

Na het bedrijfsbezoek sloten wij af met een diner bij Bistro De Stadshoeve waar Hedzer Hooijenga, eigenaar van Zendèl uitzendbureau een nieuwe sponsorovereenkomst tekende. Ook is Zendèl op dit moment ook nog mouwsponsor van alle WVF-jeugdteams.

Wij boden Hedzer een hele speciale WVF-bal aan met alle handtekeningen van de WVF 1 selectie. En daarmee is het een unieke bal geworden.

Zendèl Ontzorgend flexibel
         *      Uitzenden
         *      Werving en selectie
         *      Detacheren
         *      Assessments

Zendèl is gespecialiseerd in het uitzenden van tijdelijk, en vast personeel binnen het MKB. Wij staan bekend om onze kwaliteit, service en de bereidheid om een brug te slaan tussen mens- en organisatiedoelstellingen. Voor iedereen is een plaats binnen de arbeidsmarkt en wij zijn erop gedreven en in bedreven de afstand tussen iemand en de arbeidsmarkt te verkleinen.

Wij zoeken de klik boven de competentie. Als de klik er is, is er draagvlak om te begeleiden, te leren en is er ruimte om fouten te maken en te verbeteren. De klik is duurzaam.

Contactgegevens:
Dr. Klinkertweg 14 B
8025 BS Zwolle
038-7820505
www.zendel.nl

Karssen Makelaars treedt toe tot de GOUD sponsoren

wvf__Karssen.webp

Geplaatst op: 18 april 2024

Deze week heeft eigenaresse Ilse Smink-Greaves de handtekening gezet onder een 5-jarige sponsorovereenkomst. Tot voor kort was Karssen Makelaars reeds aan WVF verbonden als ZILVER sponsor.

Dit jaar krijgen de trainers/leiders van alle jeugdteams nieuwe coachjassen en dit wordt mede mogelijk gemaakt door Karssen Makelaars, die straks met het logo op de rug van deze jassen komt te staan. 

Met deze sponsoring op de coachjassen zal in een grote regio in en om Zwolle de naamsbekendheid van Karssen Makelaars zeker groeien.

Als dank voor het aangaan van het GOUD sponsorschap boden wij de mooie WVF-logo bal aan.

Naast de coachjassen sponsort Karssen Makelaars ook met een drietal reclameborden, parasols op het terras en een kleedkamerbord.

Wij zijn erg blij met sponsor Karssen Makelaars.

Over Karssen Makelaars:
Ruim 20 jaar een begrip in Zwolle, sinds 2017 onder de hoede van eigenaresse Ilse Smink-Greaves en sinds de zomer van 2023 samen met mede-eigenaar Carlijn van Renselaar.

Als Zwols makelaarskantoor richt Karssen Makelaars zich op de particuliere woningmarkt in de stad Zwolle en directe omgeving. Woonhuizen en appartementen, van klein tot groot. 

Met een klein team van gedreven vakvrouwen hechten zij veel waarde aan een klantgerichte en servicegerichte dienstverlening, waarbij het resultaat van de klant boven het eigen resultaat gaat. Zij doen niets liever dan een mooie match realiseren waar zowel de verkoper als koper blij mee zijn. Zij streven altijd weer naar de meest prettige wijze van procesbegeleiding met als einddoel een positief verkoop- of aankoopresultaat!

Uw woningmakelaar van Zwolle!

Contactgegevens:                                    
Pannekoekendijk 1 B
8011 BJ Zwolle
038-4236766
info@km.nl
www.km.nl

wvf  KM

HangBelly BBQ uit Zeewolde nieuwe BRONS sponsor

wvf__HBBQ.jpg

Geplaatst op: 18 februari 2024

Wij heten een nieuwe BRONS sponsor van harte welkom. Eigenaar van dit fulltime catering BBQ-bedrijf is René de Regt. Wij hebben met René een sponsorovereenkomst gemaakt.

HangBelly BBQ stelt zich hieronder nader aan u voor:
Mijn naam is René de Regt en ik ben de eigenaar van HangBelly BBQ, een fulltime BBQ-catering bedrijf. Wij verzorgen Real American BBQ Catering met een van onze 6 unieke BBQ-trailers (de grootste heet The Beast, is 7 meter lang en weegt 2.800 kilo!!!)
Al onze trailers werken op hout, briketten en/of houtskool en wij verzorgen BBQ-caterings voor groepen tussen de 40 en 4.000 personen (grootste catering tot op heden was voor Scouting Nederland met 4.500 personen)
HangBelly BBQ is gevestigd in Zeewolde, centraal in Nederland (wat ons werkgebied is) en wij zitten vaak in "het Zwolse" dankzij ons netwerk!

Ik ben in 2014 fulltime doorgegaan met HangBelly BBQ (daarvoor deed ik de caterings naast mijn werk) dus dit jaar is ons 10-jarig jubileum

Waarom WVF sponsoren:
Ten eerste omdat Quido Lubbers dat aan mij vroeg maar ik sponsor veel sportverenigingen omdat ik graag wat voor de maatschappij terug doe!

HangBelly BBQ begint als brons-sponsor met een bord op het veld en daarna gaan we kijken wat de mogelijkheden en ervaringen zijn, dus wie weet....

Wij hopen op een fijne samenwerking

PS: Het reclamebord en entreebord sticker zijn besteld.

 

Rijschool Zwolles nieuwe (bord)sponsor

Geplaatst op: 28 december 2023

In de afgelopen periode zijn de reclameborden (6 meter) van Rijschool Zwolles opgehangen op het hoofdveld. Tijd om even een foto te maken van de fraaie borden en de sponsor nader aan jullie voor te stellen. Bij het fotomoment hebben wij René een fraaie WVF-bal overhandigd als dank voor zijn sponsoring.

Over René
René aan het Rot, eigenaar van rijschool Zwolles en dus tevens je betrouwbare rij-instructeur. Op 6 januari 2017 gestart met zijn rijschool en al heel snel was zijn rijschool een goedlopende rijschool. De rijlessen die ik geef zijn op een enthousiaste en vrolijke maar leerzame manier. Ik zal jou op een positieve manier benaderen. Bedenk dat een fout maken kan en mag tijdens de rijles. Daarom zit je ook in een lesauto. Een instructeur zit er niet voor niets naast. Naast dat ik jouw instructeur ben, ben ik ook jouw coach voor het krijgen van zelfvertrouwen achter het stuur. Uit onderzoek en ervaring blijkt dat dit een erg belangrijke factor is voor het goed leren autorijden en het halen van jouw rijbewijs.

wvf  rijschool zwolles

Contactgegevens:
Rijschool Zwolles
Voorsterweg 58 C
8042 AD Zwolle
06-12954214
info@zwolles.nl

FT Personal Training nieuwe bordsponsor

Geplaatst op: 17 december 2023

Wij verwelkomen Ferhat Topcu (eigenaar van Personal Training) als nieuwe bordsponsor bij WVF. Het reclamebord op veld 1 werd onlangs reeds opgehangen, vandaag was het fotomoment met Ferhat. Als dank voor zijn sponsoring boden wij hem een fraaie WVF-bal aan, waar zijn zoon Lars zeker blij mee zal zijn.

Even voorstellen:

Mijn naam is Ferhat Topcu, en ben Personal Trainer in Zwolle. Van jongs af aan is sporten mijn grootste passie. In mijn jeugd was dit met name voetbal en taekwondo en de laatste tijd doe ik graag aan crossfit.

Daarnaast is fitness al jaren mijn vaste sport. Ik heb er heel bewust voor gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken en heb een sportopleiding gevolgd. Werkervaring opgedaan in diverse sportscholen als fitnessinstructeur en sinds 2016 ben ik werkzaam als personal trainer in Zwolle. Onder de naam FT Personal Training.

wvf  personaltrainer

 

Personal Training is toegankelijk voor een brede doelgroep. Zowel beginnende als gevorderde sporters, jong en oud. Ik bied maatwerk helemaal afgestemd op jouw persoonlijke doelen.

Sporten is mijn passie en ik breng mijn energie en enthousiasme graag over op anderen. In de persoonlijke trainingen staat plezier centraal, waarbij uiteraard het gewenste resultaat nooit uit het oog wordt verloren. Bovendien daag ik mijn klanten graag uit hun grenzen op te zoeken en daardoor hun eigen verwachtingen te overtreffen.

Ben ik jouw Personal trainer in Zwolle?

Plan een afspraak via 06-83251161

Of via: info@ftpersonaltraining.nl

Locatie: Willemsvaart 21 Zwolle

 

De Hypotheekshop Zwolle nieuwe BRONS sponsor

Geplaatst op: 13 december 2023

Wij heten van de Hypotheekshop Zwolle van harte welkom als nieuwe BRONS sponsor. De reclameborden zijn inmiddels opgehangen en we gingen met Bart de Smidt (eigenaar) en hypotheekadviseur Robin de Haan (tevens coach WVF JO 17-3) op de foto en boden de heren een prachtige WVF-bal aan.

Wie zijn wij? 
In 2008 begonnen Bart de Smidt en Michel Ligthart De Hypotheekshop Zwolle in Stadshagen aan de Werkerlaan. Al snel volgden een tweede vestiging in het Centrum van Zwolle. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in hypotheken en verzekeringen. Dit jaar zijn wij uitgeroepen door onze franchiseorganisatie tot "Franchisenemers van het jaar 2023" en daar zijn we uiteraard erg trots op! Ons team bestaat uit 9 collega's. Wij werken op basis van een informele sfeer met in het achterhoofd dat als onze klanten blij zijn, wij dat ook zijn.

Waarom sponsor?
Wij willen gaan voor een sportieve samenleving en willen dit ondersteunen middels sponsoring van DE voetbalclub van Westenholte en tegenwoordig ook voor een deel van Stadshagen. Onze hypotheekadviseur Robin de Haan is woonachtig in Westenholte en is als coach van de JO 17-3 regelmatig op de velden van sportpark De Weide Steen te vinden. 

wvf  dehypotheekshopzwolle

 

 

Sponsoring WVF
Sinds kort vind je de Hypotheekshop Zwolle terug op het entreebord van brons-sponsoren van WVF en hebben we reclameborden op veld 1 en veld 2. 

Wat doen wij?
Wij geven onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies. Dit hebben wij hoog in het vaandel staan en kunnen voor meer dan 40 geldverstrekkers hypotheken adviseren en bemiddelen. Uiteraard zitten daar ook de 3 grootbanken bij (ABN-AMRO, ING en Rabobank) Op deze manier geven wij optimaal ONAFHANKELIJK advies en zetten jou centraal in dit verhaal.
Wil je een (nieuwbouw) huis kopen, verbouwen of verduurzamen, dan geven wij je daar graag advies over en helpen wij je graag met de keuze die het beste bij jou past.  Nadat wij samen die keuze hebben gemaakt vragen wij de hypotheek aan en zorgen dat alle benodigde gegevens en deadlines in de gaten worden gehouden. Wij ontzorgen voor jou als klant het gehele proces en begeleiden dit tot en met het definitieve moment bij de notaris waar de sleuteloverdracht zal plaatsvinden of… een stuk grond.  Intussen blijven wij je aanspreekpunt ook nadat de hypotheek is gepasseerd bij de notaris blijven wij dat.  

Wij regelen niet alleen de hypotheek, maar denken ook graag met je mee over de risico’s van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Ook de (noodzakelijke) verzekeringen kunnen wij goed oppakken. Denk hierbij aan een woonhuis verzekeren maar ook de inboedel -, aansprakelijkheids-, rechtsbijstand-, auto, caravan en doorlopende reisverzekering. Kortom een verzekeringskantoor bij jou in de buurt waarbij je gewoon naar binnen kunt lopen als je iets wilt weten. Bellen mag ook en dan zonder enorm groot keuzemenu, waar je doorheen moet worstelen maar gewoon persoonlijk contact met één van onze collega's.  Veel klanten zijn jou al voorgegaan.
Samen met ons grote netwerk in de financiële sector in Zwolle en omgeving, helpen we je graag met jouw financiële vraagstukken. Kortom goed persoonlijk financieel advies en altijd toegankelijk en bij jou in de buurt. Dat is waar De Hypotheekshop Zwolle voor staat!

Wist je dat?
-                 Wij in Stadshagen gevestigd zijn aan de Werkerlaan 221 (tegenover het gezondheidshuis)
-                 Wij In het centrum gevestigd zijn aan de Pannekoekendijk 1 C (vlakbij bij bioscoop Pathé)
-                 De eerste afspraak altijd op kosten van de Hypotheekshop Zwolle is
-                 Je ons tijdens kantooruren kunt bellen op 038-4203449 voor het maken van die afspraak
-                 Wij buiten kantooruren ook op afspraak werken.

 

Ladies Day Kerstmarkt weer zeer geslaagd

Geplaatst op: 17 december 2023

Vrijdag 15 december was het weer Ladies Day voor Sponsoren en Vrienden van WVF. Dit keer werd een bezoek gebracht aan de kerstmarkt in Essen. De organisatie had weer een mooi programma samengesteld, dat begon met een ontvangst in de kantine van WVF waar koffie/thee werd geserveerd met een heerlijk slagroomgebakje en een heerlijke bonbon. Jumbo Westenholte had weer een heerlijk lunchpakket gemaakt voor alle dames, en de groep ging even op de foto. Met een luxe touringcar van IJsseltours met chauffeur Remco ging het vervolgens naar Essen, de heenreis duurde wat langer vanwege de nodige files bij de vele “Baustellen”op de Duitse snelwegen. Essen heeft een mooie Kerstmarkt en daarnaast ook prachtige winkels waar de dames zich prima vermaakten. Om 20.00 uur stond de bus weer klaar voor de terugreis en even na 22.00 uur arriveerde de bus weer in Westenholte. Wij bedanken Jumbo Westenholte, Slijterij Stroomberg, Hanos en De Verwennerij voor hun bijdragen en de heren Paul Noordman, Jaap van Boven en Quido Lubbers voor hun begeleiding van deze succesvolle dag.

Partyverhuur Zwolle nieuwe BRONS sponsor bij WVF

wvf__partyverhuurzwolle.jpg

Geplaatst op: 2 augustus 2023

Vandaag heeft Yarno Schoorlemmer zijn handtekening gezet onder een 3-jarige Brons sponsorovereenkomst met Businessclub De Weide Steen.

Namens WVF bood Paul Noordman een prachtige WVF-logo bal aan de nieuwe brons sponsor.

Binnenkort komt de logosticker op ons entreebord en krijgt Partyverhuur 9 meter reclameborden op een mooie zichtlocatie (Weidesteenlaan zijde). 

Over Partyverhuur Zwolle:
Wij doen er alles aan om uw feest of gelegenheid te laten slagen! In 2007 begonnen we met Partyverhuur Zwolle vanuit een schuurtje in de achtertuin van een rijtjeshuis. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met vestigingen in Zwolle en Zwartewaterland. Wij kunnen veel voor u betekenen bij het organiseren van uw feest, evenement, uitvaart, bruiloft, verjaardagsfeestje of zeskamp.

We beschikken over een uitgebreid assortiment. Van compleet ingerichte partytenten, tot springkussens en stormbanen. 

Bij Partyverhuur Zwolle en Partyverhuur Zwartewaterland staat een enthousiast team klaar dat graag voor u de handen uit de mouwen steekt. Bijvoorbeeld om uw bestelde producten te brengen, op te bouwen, in te richten, af te bouwen en op te halen.

Wij hopen op een fijne samenwerking voor de komende jaren.

Contactgegevens:
Partyverhuur Zwolle
Ohmstraat 10
8013 PZ Zwolle
038-4602045
info@partyverhuurzwolle.nl

 

wvf__zwier_autoservice.jpg

Zwier Autoservice nieuwe brons-sponsor

Geplaatst op: 19 juli 2023

WVF verwelkomt Zwier Autoservice als nieuwe brons-sponsor. De 6 meter lange reclameborden zijn afgelopen week opgehangen achter veld 3. Dat gebeurde op een mooie zichtlocatie aan de Weidesteenlaan. Hein en Mitchel Zwier ontvingen als dank voor hun steun een prachtige bal met WVF-logo. 

Zwier Autoservice is een universeel autobedrijf, waar je terechtkunt voor apk, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s. Het bedrijf is gevestigd aan de Schoenerweg 1C in Zwolle. Het is in 2009 begonnen als eenmanszaak en werd in 2017 een vof. 

Hein en Mitchel Zwier hopen met deze sponsoring meer naamsbekendheid te krijgen. WVF verwacht dat het reclamebord op de goede zichtlocatie daarin zeker zal bijdragen. 

Contactgegevens: 
Zwier autoservice 
Schoenerweg 1C 
8042 PJ Zwolle 
038-4217294
www.zwierautoservice.nl

 

Geplaatst op: 23 april 2023

Mooie verhalen en culinaire hoogstandjes bij sponsoravond WVF

wvf__IMG_6323_1.jpg

Voorzitter Pascal Borst geeft stokje door.

Na ruim vier jaar hield WVF afgelopen woensdag weer een sponsoravond. Het voelde goed om na zo’n lange tijd alle trouwe sponsoren uit te kunnen nodigen. Zij genoten van lekker eten, mooie verhalen en goede muziek.

Voorzitter Pascal Borst van businessclub De Weide Steen verzorgde de opening. Hij kondigde aan na zes jaar het stokje door te geven aan Quido Lubbers, eigenaar van Drone Your Future. De gasten werden tijdens de sponsoravond allereerst getrakteerd op koffie met ambachtelijk gebak. Dat werd geleverd en uitgeserveerd door meesterbakker en blauwvinger Jan Spannenberg, finalist bij Heel Holland Bakt.
Chef-kok Arjan Bisschop van Landgoed Lauswolt uit het Friese Beetsterzwaag (1 Michelinster) verraste tijdens het buffet de aanwezigen met culinaire hoogstandjes. Biologische melkschapenboerderij De Vreugdehoeve uit Zwolle verzorgde het nagerecht.

Gastspreker was topsportster, motorcoureur en onderneemster Mirjam Pol. Zij is tienvoudig deelnemer aan de Dakar Rally en wist deze drie keer te winnen. Pol nam de kantine mee naar een unieke wereld: een van fysieke uitdagingen en strijd met de elementen van de natuur, waarin opgeven geen optie is.

DJ Calvin Klein Overmeen van Headphone Players uit Heeten verzorgde de muzikale omlijsting. De verloting van prijzen nam Dick Timmerman van Het Notarieel op zich. Businessclub De Weide Steen kijkt terug op een zeer geslaagde en gevarieerde sponsoravond.

wvf__IMG_6188.jpgwvf__IMG_6189.jpgwvf__IMG_6190.jpgwvf__IMG_6191.jpgwvf__IMG_6192.jpgwvf__IMG_6193.jpgwvf__IMG_6194.jpgwvf__IMG_6195.jpgwvf__IMG_6196.jpgwvf__IMG_6197.jpgwvf__IMG_6198.jpgwvf__IMG_6199.jpgwvf__IMG_6202.jpgwvf__IMG_6203.jpgwvf__IMG_6204.jpgwvf__IMG_6205.jpgwvf__IMG_6206.jpgwvf__IMG_6207.jpgwvf__IMG_6208.jpgwvf__IMG_6209.jpgwvf__IMG_6210.jpgwvf__IMG_6211.jpgwvf__IMG_6213.jpgwvf__IMG_6214_x9.jpgwvf__IMG_6216.jpgwvf__IMG_6217.jpgwvf__IMG_6218.jpgwvf__IMG_6219.jpgwvf__IMG_6221.jpgwvf__IMG_6222.jpgwvf__IMG_6226.jpgwvf__IMG_6227.jpgwvf__IMG_6228.jpgwvf__IMG_6229.jpgwvf__IMG_6230_x9.jpgwvf__IMG_6231_x9.jpgwvf__IMG_6233.jpgwvf__IMG_6234_x9.jpgwvf__IMG_6236_x9.jpgwvf__IMG_6237.jpgwvf__IMG_6238.jpgwvf__IMG_6239.jpgwvf__IMG_6241.jpgwvf__IMG_6242.jpgwvf__IMG_6243.jpgwvf__IMG_6245.jpgwvf__IMG_6246.jpgwvf__IMG_6247.jpgwvf__IMG_6250.jpgwvf__IMG_6251.jpgwvf__IMG_6254.jpgwvf__IMG_6255.jpgwvf__IMG_6256.jpgwvf__IMG_6258.jpgwvf__IMG_6263.jpgwvf__IMG_6264.jpgwvf__IMG_6265.jpgwvf__IMG_6266.jpgwvf__IMG_6267.jpgwvf__IMG_6269.jpgwvf__IMG_6271.jpgwvf__IMG_6272.jpgwvf__IMG_6273.jpgwvf__IMG_6274.jpgwvf__IMG_6277.jpgwvf__IMG_6279.jpgwvf__IMG_6280.jpgwvf__IMG_6282.jpgwvf__IMG_6283.jpgwvf__IMG_6284.jpgwvf__IMG_6285.jpgwvf__IMG_6286.jpgwvf__IMG_6288.jpgwvf__IMG_6289.jpgwvf__IMG_6290.jpgwvf__IMG_6291.jpgwvf__IMG_6292.jpgwvf__IMG_6293.jpgwvf__IMG_6295_x9.jpgwvf__IMG_6300.jpgwvf__IMG_6302.jpgwvf__IMG_6303.jpgwvf__IMG_6306.jpgwvf__IMG_6307.jpgwvf__IMG_6309.jpgwvf__IMG_6310.jpgwvf__IMG_6311.jpgwvf__IMG_6313.jpgwvf__IMG_6318.jpgwvf__IMG_6319.jpgwvf__IMG_6321.jpgwvf__IMG_6322.jpgwvf__IMG_6323.jpgwvf__IMG_6324_x9.jpgwvf__IMG_6327_x9.jpgwvf__IMG_6329.jpgwvf__IMG_6330_x9.jpgwvf__IMG_6331.jpgwvf__IMG_6332.jpgwvf__IMG_6333.jpgwvf__IMG_6334.jpgwvf__IMG_6335.jpgwvf__IMG_6336.jpg