pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. FrontRow Skills en Fun nieuwe BRONS sponsor

FrontRow Skills en Fun nieuwe BRONS sponsor

wvf__front_row_skills.jpg

Geplaatst op: 12 oktober 2023

Wij verwelkomen als nieuwe Brons sponsor Matthias Odding, oprichter en eigenaar van FrontRow Skills & Fun. De nieuwe sponsor heeft een 10 meter mesh-doek gekregen op veld 2 en natuurlijk de logosticker op ons fraaie entreebord en op de website. Hij krijgt als dank voor de sponsoring een WVF logo bal aangeboden.

Over FrontRow Skills & Fun:
Wij zijn een organisatie die sportevenementen organiseert en daarbij gespecialiseerd zijn in voetbal. De meeste mensen zullen ons kennen onder de naam "Skills" van alle trainingen, voetbaldagen en kinderfeestjes die wij organiseren in de regio Zwolle. Al bijna 10 jaar zorgen wij ervoor dat kinderen buiten school om kunnen voetballen onder begeleiding van enthousiaste trainers voor een betaalbare prijs. Inmiddels hebben wij zes partnerclubs waarbij wij de trainingen van de onderbouw van deze clubs verzorgen met onze trainers. WVF was één van de eerste verenigingen die hier gebruik van
maakte. Inmiddels breiden wij ons uit naar de regio Enschede en is ons aanbod uitgebreid in andere sporten als korfbal, basketbal, volleybal, hockey en tennis/padel. Daarnaast detacheren wij onze collega's als sportprofessionals bij BSO's om daar het personeelstekort tegen te gaan met het aanbod
van extra sportlessen.

Wij zijn met ons kantoor inmiddels gevestigd in de binnenstad van Zwolle aan de Burgemeester van Rooijensingel. Onze evenementen bieden wij aan in Zwolle, Dalfsen, Wezep en Enschede. Maar voor opdrachtgevers verzorgen wij sportclinics in heel Noord- Oost Nederland. 

In 2015 begonnen met de zondagochtend trainingen bij SVI als een hobby naast mijn studie. Inmiddels sinds 2021 fulltime aan het ondernemen en inmiddels zes mensen in dienst. 

Vanuit de mooie opdrachten die wij vanuit WVF hebben gekregen om de voetbalclinics in de meivakantie te mogen organiseren voor de onderbouw. Daarnaast sinds vorig seizoen dus de opdracht gekregen om met twee van onze collega's de stagiaires bij WVF te begeleiden en de trainingen voor een gedeelte van de onderbouw te verzorgen. Voor ons is het dan vanzelfsprekend om iets terug te doen voor de vereniging. 

Contactgegevens:
FrontRow Skills & Fun
Burg. Van Rooijensingel 16
8011 CT Zwolle
038-2022175
06-46597253
matthias@frontrowservices.nl


Aanbevolen artikelen