pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. WVF verlengt de samenwerking met FrontRow Skills & Fun met twee seizoenen

WVF verlengt de samenwerking met FrontRow Skills & Fun met twee seizoenen

wvf__FrontRowSkillsFun.webp

Geplaatst op: 3 juli 2024

Wij zijn erg blij te kunnen melden dat de samenwerking met FrontRow Skills & Fun met twee seizoenen is verlengd. De samenwerking, die al twee seizoenen succesvol is gebleken, wordt nu met nog twee seizoenen verlengd. Dit betekent concreet dat de trainingen op woensdagmiddag voor de landenteams, O9 en O10 ook de komende twee seizoenen onder leiding staan van FrontRow. Daarnaast blijven zij verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van de assistent-trainers (stagiaires) die aan het begin van hun trainersloopbaan staan. De samenwerking kent ook een nieuw initiatief. In samenwerking met FrontRow gaan we komend seizoen een groot O11/O12 toernooi organiseren.

Arjan Katoele, bestuurslid Jeugd, over de verlenging van de samenwerking: "Twee jaar geleden hebben we bewust voor FrontRow Skills & Fun gekozen om onze jeugdopleiding een kwaliteitsinjectie te geven. Wij hebben gezien dat dit een juiste keuze is geweest en zien het niveau van de trainingen ieder seizoen verder stijgen. We zien daarnaast dat de samenwerking met FrontRow ervoor heeft gezorgd dat we niet alleen kwalitatief goede trainingen aan de prestatieteams kunnen bieden, maar dat we in staat zijn om de gehele onderbouw te voorzien van kwalitatief goede trainingen. Vanzelfsprekend willen we ons hier de komende twee jaar nog verder in ontwikkelen."

Ook Matthias Odding (oprichter/eigenaar FrontRow Skills & Fun) is erg enthousiast over de verlenging van de samenwerking." Wij zijn erg content met de verlenging voor de komende twee seizoenen met WVF. WVF is één van de grootste clubs van Zwolle, wat betekent dat we uitgedaagd worden om een grote groep kinderen, tegelijkertijd en op een beperkt aantal velden, in beweging te krijgen. En dat niet alleen, we willen de kinderen ook helpen in hun technische en motorische ontwikkeling. Het is mooi om te zien dat ons dit lukt en dat WVF graag met ons verder gaat."


Aanbevolen artikelen