pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Geslaagde bijeenkomst Vrienden van WVF en Sponsoren

Geslaagde bijeenkomst Vrienden van WVF en Sponsoren

wvf__vriendenvanwvf1.jpg

Geplaatst op: 18 oktober 2023

Zaterdag 14 oktober stond de IJsselderby WVF – DOS Kampen op het programma, en bij deze wedstrijd was een ontvangst georganiseerd voor Sponsoren van Businessclub De Weide Steen en Vrienden van WVF.

Na een spannende wedstrijd die in 1-1 eindigde, werden de trainers Jacob Grooten en Johan Pitstra geïnterviewd door oud-WVF trainer Gerard Marsman.

Zijn opening was verrassend toen hij een wedstrijdverslag uit de Zwolsche courant van WVF – DOS Kampen uit 1989 liet zien, en de namen van de opstelling opnoemde. Diverse oud spelers van toen waren nu als Vriend van WVF aanwezig. Toeschouwers waren er best veel toen 1100 ! en de uitslag was toen ook 1-1.

De trainers kregen allerlei vragen over hun team, verwachtingen en hun ambities. DOS Kampen heeft ambities weer snel terug te keren naar de 1e klasse en WVF trainer Jacob Grooten noemde dat hij bij zijn aanstelling de doelstelling vanuit de technische commissie had meegekregen dat WVF een stabiele 1e klasser moet worden. Voor beide teams een flinke uitdaging met sterke ploegen in de competitie als Unicum, Hierden, SVI .

Na het interview mochten de 135 aanwezigen gaan smullen van het heerlijkewarm en koude buffet afkomstig van goudsponsor Jack van Guilik, die er weer een heerlijk buffet van had gemaakt.

De bijeenkomst was super gezellig en nog een hartelijk dankjewel voor allen die deze middag hun steentje hebben bijgedragen.

wvf__vriendenvanwvf2.jpgwvf__vriendenvanwvf3.jpg

Aanbevolen artikelen