pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Onze club
  5. /
  6. Medisch

Medisch

WVF is gestart met een wekelijks inloopspreekuur sportfysiotherapie.

Het inloopspreekuur wordt verzorgd door sportfysiotherapeut Raphy Spin, hij is werkzaam bij Westenholte Fysiotherapie & Fitness. Bij blessures ben je welkom op het inloopspreekuur waar Raphy een blessure kan onderzoeken om vervolgens samen op zoek te gaan naar een geschikte oplossing. Hersteltrainingen en begeleiding bij WVF maken onderdeel uit van dit inloopspreekuur.

Het inloopspreekuur is toegankelijk voor alle sportende WVF-leden. Jeugd, senioren, mannen-vrouwen, selectie- en breedteteams, scheidsrechters: iedereen is welkom.

Het inloopspreekuur is elke woensdag in de massageruimte op ons sportpark. Raphy is beschikbaar van 18.30 uur tot 20.30 uur. Het eerste uur zal worden benut als spreekuur en het tweede uur voor revalidatie op het veld. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden, je kan gewoon aanlopen.

We hopen dat deze extra ondersteuning aan zal slaan binnen WVF, dus schroom vooral niet binnen te lopen bij fysieke klachten, daar is deze service voor bedoeld.

Indien een uitgebreidere behandeling nodig is, kan dit plaatsvinden bij Westenholte Fysiotherapie & Fitness. Bij jeugdspelers onder de 18 zal ik eerst contact opnemen met de ouders.

We zien elkaar snel bij de mooiste club van Zwolle!

Groeten,

Raphy Spin
Voorsterhof 2A
8042 DB Zwolle-Westenholte
038-4579491
info@westenholtefit.nl