pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Ruilmoment 123-inkt presentatiepakken 6 en 7 september

Ruilmoment 123-inkt presentatiepakken 6 en 7 september

wvf__trainingspakken_2.jpg

Geplaatst op: 31 augustus 2023

Beste ouders, verzorgers, trainers en leiders,

Het nieuwe voetbalseizoen gaat bijna van start. Als WVF vinden wij het fijn dat alle jeugdleden vanaf O9-1 tot en met O-19 een trainingspak krijgen dat ze voor, tijdens en na de wedstrijd op zaterdag kunnen dragen.

Daarom bieden wij u op woensdag 6 september en donderdag 7 september van 19.00 tot 20.00 uur de mogelijkheid om het trainingspak van uw zoon/dochter te ruilen voor een maat groter ( of kleiner) of om een nieuw trainingspak op te halen. U bent van harte welkom bij de tribune. Daar liggen de
trainingspakken klaar.

Om een en ander in goede banen te leiden vragen wij u het volgende:
* Graag aanmelden per mail (123presentatiepakken@wvf.nl ) onder vermelding van:
   - naam
   - ruiling of nieuwe afhaal
   - maat van het nieuwe pak

Bij ontvangst van een pak en tas moet getekend worden, met de ondertekening gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden, zoals hieronder wordt vermeld. Daarnaast moeten ouders/verzorgers voor minderjarigen de overeenkomst ondertekenen. Anders kunnen de spullen niet worden meegegeven. Leden vanaf 16 jaar mogen hun pak zelf ophalen, wij gaan ervan uit dat u als ouder toestemming verleent.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf het pak op te halen, dan kunt u iemand anders machtigen. Wel vragen wij u dan om de gebruikersovereenkomst in te vullen en mee te geven.

wvf_voetbal_westenholte_Gebruikersovereenkomst_WVF_Blanco_Nieuw2019.pdf

Regelement voor de kleding:
* De trainingspakken zijn bedoeld als presentatiepakken die voor en na de wedstrijd gedragen worden. Dus niet tijdens de training of in vrije tijd.
* Raakt een trainingspak kwijt of kapot, dan kunt u via de mail/website contact opnemen om een afspraak te maken om een nieuw pak op te halen. Dit pak moet     vergoed worden door de jongere/ouders/verzorgers.


Aanbevolen artikelen